MED6FE566B82B9F4DFDA92A5015A0911415

Kvadratsmart tvåa i nyskick byggd 2019 i BRF Snäckan i centrala Oskarshamn!

Boka visning

Oskarshamn, OSKARSHAMN

Värdshusgatan 2C

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,924 I månadsavgiften ingår uppvärmning, förråd, TV-grundutbud via Telia, vatten och avlopp samt sophämtning. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg för hushållselen med 300 kr.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea44 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer2C-B14
Byggår2019
Driftskostnad85 kr/månad

Eller högstbjudande: SEK 995,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visningar

25
October | Sunday
Kl 13:30 - 14:00
Bokad visning! Anmäl dig gärna till visningen på vår hemsida. Välkommen!

Tillfälle att förvärva ett mycket prisvärt boende i form av en en tvåa i nyskick om 44 kvm på nedre plan i BRF Snäckan, på ett centralt och högt läge mitt i centrala i Oskarshamn. Bostaden stod klar för inflyttning år 2019/2020. Modern bostad med mycket fina och ljusa materialval i form av vitmålade väggar och 3-stavs eklamellgolv i alla bostadsutrymmen förutom i badrum och hall, där det ligger ett klinkergolv. Fullutrustat kök med kakel, skåpinredning från IKEA, vitvaror från BOSCH; diskmaskin, kyl/frys, inbyggnadshäll, fläkt, ugn och mikro. Till bostadsrätten ingår ett förråd. Parkeringsplatser finns att hyra (separat kösystem) på och i anslutning till fastigheten. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet som för övrigt är utrustat med både kakel och klinker. Bostaden ligger mycket nära de båda torgen i Oskarshamn, Stora och Lilla torget, samt hamnen och stadsparken. Fiber finns indraget. Bostadsrättsinnehavaren tecknar själv sitt avtal via öppen fiber. Ett grundutbud av TV från Telia ingår i avgiften. Titta gärna på den bifogade 3D-visningen där du kan klicka dig runt i bostaden.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för bokning av visning!

Om området

Oskarshamn är centralorten i Oskarshamns kommun och ligger i Kalmar Län. I Oskarshamn kommun med sin fantastiska skärgård bor det ca 27000 personer. Från Oskarshamn kan du ta färjan till Gotland eller Byxelkrok. Oskarshamn har allt du kan förvänta dig av en stad samt både sjukhus och köpcentrum. Välkommen hit till en underbar sommarstad!

Kommunikation

Ett välutbyggt kollektivtrafik nät finns i hela området.

Närservice

Här finns både en levande centrumkärna och större köpcentrum.

Bilder

Drönarfoto

Vardagsrum/matplats/kök

Matplats/kök

Kök

Detaljbild kök

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
44 kvm
Areakälla
säljarens information
Hall
Välkommen in i hallen från den gemensamma innergården. Hallen har ljusgrått, tåligt klinkergolv och vitmålade väggar. Från hallen når du sovrummet och badrummet.
Kök
Kök och vardagsrum i öppen planlösning med många fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Köksinredning IKEA Veddinge vit, mineralmönstrad bänkskiva i laminat och vitvaror från Bosch. Fullutrustat kök med kakel, vitvaror från BOSCH; diskmaskin, kyl/frys, inbyggnadshäll, fläkt, ugn och mikrovågsugn. Stänkskydd i kakel.
Vardagsrum
Vardagsrum i öppen planlösning mot matplats och kök.
Sovrum
Rymligt och mysigt sovrum med tre garderober.
Badrum
Ljusgrått klinkergolv och vita kaklade väggar. Dusch med duschvägg i klarglas, WC, handfat, kommod och belyst badrumsskåp från IKEA, kombinerad tvättmaskin och torktumlare från BOSCH.
Uteplats
Uteplats med eftermiddags- kvällssol vid entrén mot innergården.
Parkering
Parkeringsplats finns att hyra via separat kö på och i anslutning till fastigheten. Kostnaden för parkering är 150 kr/mån.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Pris
SEK 995,000 eller högstbjudande
Avgift
SEK 2,924 I månadsavgiften ingår uppvärmning, förråd, TV-grundutbud via Telia, vatten och avlopp samt sophämtning. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg för hushållselen med 300 kr.
Information avgift
I månadsavgiften ingår kostnad för uppvärmning, vatten och sophämtning.
Driftskostnad
SEK 1,020 / år
Driftskostnad, varav
Försäkring
SEK 1,020
Beräknat antal personer
1
Andel av årsavgiften
2.78 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme och vattenburet radiatorsystem.
Ventilation
Mekanisk, typ FTX
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
BRF Snäckan Oskarshamn
Om föreningen
Nyproducerade bostadsrättslägenheter 2019 med inflyttningsstart februari 2020.

Totalt 25 st lägenheter fördelat på sex st 2 rok på 44 kvm, två st 2 rok på 66 kvm, tre st 3 rok på 74 kvm och 14 st rok på 87 kvm. Husen är anslutna för elleveranser och fjärrvärme till Oskarshamn Energi, Oskarshamn Kommun för vatten och avlopp, KSRR för renhållning och Telia för fiber via öppen fiber. Bostadsrättsinnehavaren tecknar själv sitt abonnemang för fiber med valfri leverantör.

Hushållsel: Det tillkommer en avgift för hushållselen som tas upp på fakturan varje månad tillsammans med avgiften och ev. parkeringsplats. Avgiften för hushållselen är 300 kr/mån för 2 rok, 400 kr/mån för 3 rok och 400 kr/mån för 4 rok.

Fastigheten Oskarshamn Snäckan 4 ligger på adresserna Tunnbindaregatan, Dammgatan och Värdshusgatan i Oskarshamn.

Till varje lägenhet hör ett förråd om ca 3-4 kvm för de större lägenheterna samt 1,5-2 kvm för de mindre lägenheterna.

I det gemensamma förrådet finns det plats för cyklar och barnvagnar.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
25
Tv och bredband
Data/telefoni: Anslutning till data/telefoni genom cat6 alternativt fiberkabel sär respektive lägenhetsinnehavare själv avtalar om abonnemang.
TV: Anslutning till TV genom cat6 alternativt fiberkabel.
Parkering
Totalt har föreningen tillgång till 18 parkeringsplatser. Det finns 6 st p-platser i föreningen. Resterande 12 p-platser hyrs in av grannfastigheten. Kostnaden för en parkering är 150 kr/mån.

Karta

Oskarshamn OSKARSHAMN

Värdshusgatan 2C

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg