230
MED7165E788BE7E491F8C736331AD71B196

Genomfin takvåning om 106 kvm med citynära läge!Varbergsvägen 32B Göta, BORÅS

Göta, BORÅS

Varbergsvägen 32B


PRIS (utgångspris)2 995 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

106 kvm

VÅNING

4 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

2501

MÅNADSAVGIFT

7 166 kr

BYGGÅR

2020

PRIS

2 995 000 kr utgångspris

Genomfin takvåning om 106 kvm med citynära läge!

Välkommen hem till en fantastiskt fin takvåning på central adress. Bostaden om hela 106 kvadrat stod färdig för inflytt 2020 och är därför superfräsch med genomgående smakfulla val, ekparkett och harmoniskt ljusflöde. Här erbjuds tre sovrum, ett badrum, gäst-WC och en härlig öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Takhöjden imponerar och ljuset strömmar in från takfönster och stora fönsterpartier.

Du har både terrass och balkong med endast himlen som tak. Njut av förmiddagssolen på den insynsskyddade terrassen och på balkongen har du härlig utsikt över kvarteret och grönska med sol som sällskap hela eftermiddagen och kvällen. Pluslistan på detta hem kan göras lååång. Här kan du bara flytta in och börja leva, utan minsta justering eller fix.

På Varbergsvägen 32B bor du i ett bra läge, endast en skön 10 minuters promenad till Borås centrum och allt vad stadskärnan har att erbjuda. Förskola, mataffär och närbutik med postombud finns runt hörnet. Går du åt andra hållet ligger fina promenadstråk vid Ramnasjön eller Pickesjön för den hurtiga eller för hundägaren.

Välkommen att trivas på Varbergsvägen 32B!

Bilder

MED7165E788BE7E491F8C736331AD71B196
MEDFFE1A345125F42908DD545A2BEBDB39E
MED9FF26D5066FF41C8BB6BCB6C79A57307
MED4BA832E13EDD404CBFF0185442382C6C
MEDE93986886A93464EB0726310654CFFD9

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

106 kvm

LÄGENHETSNUMMER

2501

VÅNING

4 av 4, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

7 166 kr

BYGGÅR

2020

PRIS

2 995 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

Hallen är välkomnande och ljuset möter oss direkt i entrén. På golvet ligger ljusgrå klinker som sedan över går till enhetlig ekparkett och väggarna är genomgående vita. Hallen erbjuder bra plats för avhängning samt mycket bra dold förvaring från två garderober, ett städskåp och en rymlig klädkammare.

Sovrummet i anslutning till hallen är rymligt med plats för dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. Vill ni hellre ha ett mysigt TV-rum funkar det lika bra. Förvaring fås från en dubbelgarderob.

Gästtoalett med grå klinker på golvet med skön värme under fötterna och vita kaklade väggar. Här finns WC, handfat med underskåp samt spegel.

Det stora badrummet ligger intill med grå klinker och vita kaklade väggar. Här finns WC, handfat med underskåp, spegel, takdusch bakom infällbara duschdörrar i frostat glas och handdukstork. Det finns också en tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk samt överskåp. Ett vädringsfönster släpper in naturligt ljus.

Till höger ligger ett mindre sovrum, perfekt som kontor, gästrum eller kanske barnrum. En enkelsäng får plats och förvaring fås från en garderob.

Det så kallade master bedroom rymmer en dubbelsäng, nattduksbord samt byrå. Bra förvaring från fyra inbyggda garderober. Takfönster samt ett mindre fönster ut mot terrassen släpper in ljuset.

Vidare in öppnar vardagsrum, kök och matplats upp sig i en härlig öppen och social planlösning som utgör närmare 50 kvadrat av hela bostaden. Takhöjden imponerar och ljuset strömmar in från stora fönsterpartier. Men här uppe bor bu bor lite hemligt som i en fågelholk uppe bland takåsarna och insynen är klart begränsad. Plats för soffgrupp, tv-möbel och matbord med flera sittplatser.

Från vardagsrummet nås balkongen med skön utsikt och sol som sällskap hela eftermiddagen och kvällen. Från köket nås terrassen som vetter mot innergården och förmiddagssolen.

Köket är stilrent med förvaring bakom vita släta luckor (Marbodal) och detaljer i rostfritt stål. Vitt kakel sitter ovanför en svart bänkskiva, det är charmigt snedtak med ett takfönster. Köket är utrustat med induktionshäll, köksfläkt, ugn (självrengörande) och mikrovågsugn i ergonomisk höjd, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Köket löper i vinkel och det finns en trevlig köksö med bra arbetsyta samt plats för barstolar. En trevlig plats att duka upp och umgås runt.

Om området

Grönskande Göta, en central stadsdel i Borås.
Det här är en lugn och trevlig stadsdel med blandad bebyggelse, mest fastigheter från 30- och 40-talet. Här har du hela stadens utbud på promenadavstånd. Du har även nära till sköna naturområden runt Pickesjön.

Närhet till service så som ICA Maxi, gym, busshållsplatser, skolor osv. Det är också nära till både södra torget och resecentrum vilket bidrar till mycket goda förbindelser, inte bara i Borås utan också till Göteborg.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

5,58243 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

5,58274 %

ÖVRIGT

Källarförråd tillhörande lägenheten

Ekonomi

EL

6 213 kr

VA

2 400 kr

FÖRSÄKRING

1 200 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

9 813 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

KOMMENTAR

På avin tillkommer debitering av kall- och varmvatten. Varje lägenhet har en mätare och du betalar för din faktiska förbrukning.

Driftkostnad är individuell och visar vad nuvarande ägare haft för driftskostnader ett år bakåt. Summan kommer att ändras beroende på antal boende, användning samt vilka avtal man har.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

1 301 770 kr Beräknat på årsredovisning från 2022.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus med hiss.

BYGGNADSÅR

2020

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2022-07-15

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

71 kWh/m² och år

Förening

NAMN

Brf Lorensberg 3

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

OM FÖRENINGEN

Välkommen till Brf Lorensberg 3 i Borås. Bostadsrättsföreningen grundades år 2020 då husen stod färdiga för inflyttning på Varbergsvägen 32A-B.

Lorensberg 3 består av 27 lägenheter om 2-4 r o k. I bostäderna är det satsat på väl valda material och detaljer. Hållbarhet, kvalitet och funktion är saker som det inte tummats på. Tanken är att ditt hem ska vara en plats där hela livet får plats, både nu och i framtiden. En plats med hjärta i varje rum!

Avgifter:
I den totala månadsavgiften ingår: Värme, digital-TV och bredband.
Varje månad läses vattenförbrukningen av och bostadsrättsinnehavaren betalar för den faktiska förbrukningen.

TV och bredband:
Fastigheten är ansluten till Telias fibernät och i lägenheten finns ett nätverk installerat med bredbandsuttag i de flesta av rummen. Ett basutbud Telia Triple Play med TV-paket Lagom ingår i det grundabonnemang som är inkluderat i din månadsavgift. I grundabonnemanget ingår även 100/100 Mbits internetanslutning.

Parkering:
Det finns en p-plats till vardera lägenhet, kostnad 400 kr/mån. Föreningen har installerat laddstolpar för el-bil på samtliga p-platser. Föreningen har två besöksparkeringar, som är till för när man får besök.

Gemensamma utrymmen:
Föreningen har gott om plats för cykelparkering.

Lägenhetsfördelning:
2 rok: 12 st
3 rok: 12 st
4 rok: 3 st
Totalt: 27 st

Renoveringar:
Nyproducerad fastighet från 2020.

Förvaltare:
Västporten

Försäkringar:
Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg.

Hemsida:
www.lorensbergboras.se

Karta

Borås Göta

Varbergsvägen 32B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg