230
MEDC96C78E879C74BC9A4FFAE6D6769870D

Välplanerad 3:a med centralt läge i HässleholmVallgatan 27 Hässleholm - Centralt, Hässleholm

Hässleholm - Centralt, Hässleholm

Vallgatan 27


PRIS800 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

72 kvm

VÅNING

3

LÄGENHETSNUMMER

18-0485-1-15

MÅNADSAVGIFT

5 897 kr

PRIS

800 000 kr

Välplanerad 3:a med centralt läge i Hässleholm

Varmt välkommen till denna välplanerade 3:a i centrum. Genomgående lägenhet med ljusinsläpp från två väderstreck. Ljust och generöst vardagsrum, modernt och stilrent kök med inbjudande matplats, två mysiga sovrum varav ett med balkong, helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Här bor du med gångavstånd till stationen, förskola/skola, sjukhus, allmänservice och hembygdsparken. I månadsavgiften ingår värme, VA, renhållning, basutbud TV kanaler och internet. Fast elektronik och möbler kan också ingår i köpet. Välkommen att anmäla dig till visning!

Bilder

MEDC96C78E879C74BC9A4FFAE6D6769870D
MEDF45EC676BBD04177BE761DB7C0167F17
MEDF1F01EA64DDE48338ADF1E196D8FCBCA
MED4D9BCF32945042D2885FC354F1511B35
MED3951BB1C4E3244AEAA7F9E999E4591BE

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

72 kvm

LÄGENHETSNUMMER

18-0485-1-15

VÅNING

3 av 4

MÅNADSAVGIFT

5 897 kr

PRIS

800 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

AREAKÄLLA KOMMENTAR

Bostadsrättsföreningen ansvarar inte för att angiven area överrensstämmer med verklig area.

BALKONG

Ja

Många av möblerna kan ingå i köpet om köparen önskar det.

HALL

Välkommen in i en avlång hall med bra möjligheter att hänga ytterkläder och skor innanför dörren. Här är det ljust gråmålade väggar och ett golv i ek-laminat. I den inre hallen är golvet ett ljusgrått laminatgolv som följer in i sovrummen och vardagsrummet.

KÖK

Direkt till vänster i hallen kommer du in i köket. Ett välplanerat kök med bra arbetsytor och en liten hörna med plats för ett mindre matbord och stolar. Även här ligger ett laminatgolv i ek och väggarna är vitmålade. Köksluckorna är vita med en kant i trä som matchar snyggt med golvet. Ovanför de gråvita bänkskivorna sitter ett vitt kakel.

BADRUM

Till vänster efter köket finner du badrummet som är helkaklat med vita väggar och brunt golv. Här finns en duschhörna, vägghängd wc och kommod med vask, spegelskåp samt en handdukstork. Här finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

SOVRUM 1

När du fortsätter hallen fram kommer du till vänster in i ett av sovrummen. Här finns det en balkong ut mot östra sidan och innergården. Sovrummet har plats för en större säng samt någon mer möbel. Det finns tre fasta garderober för förvaring. Rummet har ljusgrå väggar och ljusgrått laminatgolv.

SOVRUM 2

Bredvid det andra rummet finns ännu ett sovrum. Även detta är rymligt och det får plats en säng och någon mer möbel. Väggarna är ljusgrå och golvet är ljusgrått precis som det andra sovrummet.

VARDAGSRUM

Längst bort i hallen till höger når du det ljusa, öppna vardagsrummet med stora fönster och fransk balkong mot väster. Här finns det gott om plats för både soffa och ett matrumsmöblemang. Både väggar och golv går i en ljus grå ton.

Om området

Som boende centralt i Hässleholm har du gångavstånd till det mesta. Centrum har byggts om de senaste åren för att skapa en mer bilfri miljö runt om torget. Detta har även gjort att området kring stationen har fått ett modernt och urbant utseende. Väster om stationen växer en ny stadsdel fram, Norra Station. Här finns bostadsbebyggelse och restauranger men även kreativt centrum för företag att mötas. Hässleholms centrum har flertalet caféer och butiker. Det finns även en aktiv centrumförening, Hesslecity, som anordnar flertalet välbesökta evenemang året runt. I Hässleholms centrala delar finner man alla typer av boendeformer; flerbostadshus med hyres- och bostadsrätter, nyproduktion tillsammans med äldre bebyggelse samt ett fåtal villor. Centralt finns två parker; stadsparken med sin skateboardpark samt hembygdsparken med café, lekplats och flertalet äldre bevarade byggnader.

KOMMUNIKATION

Hässleholm är en riktig knutpunkt. Här möts tågen från norr-söder och öst-väst. Det är enkelt att pendla till och från Hässleholm. Till Malmö reser du på 50 min, Köpenhamn-Kastrup 1 h 20 min, Kristianstad 20 min och Stockholm 3 h 50 min. Hässleholm har stadsbussar som trafikeras från centrum och ut till de olika stadsdelarna. Även regionbussarna som går från stationen sammanlänkar centrala Hässleholm med kommunens stationsorter och landsbygd.

NÄRSERVICE

I centrum finns flertalet butiker, restauranger och caféer. Café Madrix, på torget, har serverat kaffe och te många år och är en omtyckt plats att fika på. Vid Fisktorget ligger Café Naomi som serverar meze, mat från mellanöstern och är ett omtyckt matställe. Även Hotell Statt har en välbesökt restaurang och bar. I centrum finns kulturhuset som har gott om evenemang året runt. I byggnaden finns även stadsbibliotek, café, bio och utställningshall. Som boende i de centrala delarna har du gångavstånd till stormarknader som CityGross, ICA Kvantum och Coop. Det finns även flera små kvartersbutiker för de mindre inköpen. På Vänhem finns vårdcentral och i centrum finns flera tandläkare, mödravård och öppen förskola. Kyrkklockans förskola finner du i kyrkans församlingshem.

PARKERING

I centrum finns parkeringshus under kulturhuset och under gallerian. Det finns även parkeringsplats vid Nytorget och på Fisktorget. För övrigt hänvisas till gatuparkering där man får stå parkerad 2 h eller kortare mot betalning. De flesta parkeringar nyttjar sms-parkering. Det finns även privata hyresvärdar som har parkeringsplatser för dig som behöver hyra permanent plats.

ÖVRIGT

Allt fler upptäcker fördelarna med att bo i Hässleholm. Ett tryggt och bra boende för olika livsstilar genom fantastisk natur, goda kommunikationer, ett rikt utbud av kultur och fritidsaktiviteter samt en mångfald i arbetslivet. Hässleholm är ett storstadsnära alternativ med landsbygdens fördelar.

Info om Hässleholm Centralt uppdaterad 2023-01-23

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

7,37818 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

7,37818 %

TILLTRÄDE

Början av januari -24

Ekonomi

EL

7 692 kr

FÖRSÄKRING

276 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

7 968 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

506 295 kr Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2019-11-30

ENERGIKLASS

E

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

120 kWh/m² och år

ELFÖRBRUKNING

2 752 kWh/år

Förening

NAMN

brf Eken

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

18

EKONOMI

Höjning med 10% gjordes i januari 2023. Höjning ska göras med 5% i januari 2024.

DELAT ÄGANDE

Ja, så länge alla parter har för avsikt att bostätta sig i bostadsrätten.

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 313 kr betalas av säljare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

525 kr

OM FÖRENINGEN

Föreningen äger fastigheten Hässleholm Häradsskrivaren 6. Fastigheten består av totalt 18 bostadslägenheter fördelade på 7 st enrumslägenheter, 6 st tvårumslägenheter och 5 st trerumslägenheter. Fastighetens totala yta uppgår till 927 kvm.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av föreningen tillsammans med HSB.

TV OCH BREDBAND

Internet och tv finns via Tele2.

PARKERING

Föreningen har inga parkeringsplatser.

RENOVERINGAR

Föreningen har bytt fönster ca -08, bytt tak ca -00 och stambytt -19. Planerade renoveringar framöver är renovering av balkonger, det är dock inte bestämt när de ska renoveras.

Karta

Hässleholm Hässleholm - Centralt

Vallgatan 27

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg