190
MED34D36A32AD0847B299A3DBBFB573310E

Ett väl omhändertaget kedjehus i ett lika inbjudande som barnvänligt område!

Kommande®

Vallda, Vallda

Fakta

Antal rum6 rok
Boarea135 kvm
Tomtarea418 kvm

Ansvarig mäklare

Runt hörnet väntar möjligheten att förvärva denna välplanerade enplansvilla i attraktiva Heberg, Vallda. Med sina fyra sovrum och flertalet sällskapsytor behöver ni varken slåss om fjärrkontrollen till TV:n eller om ljudnivån, då det finns tillräckligt utrymme att vistas på för hela familjen. För de soligare sommardagarna kan ni njuta av solen i insynsskyddat läge, medan det alltjämt regniga midsommarfirandet kan huseras under tak i uterummet. Placeringen av denna villa på lugn gata i barnvänligt område, tillsammans med det korta gångavstånd till skolor för barn i alla åldrar, gör detta hem särskilt attraktivt för barnfamiljen. I nära anslutning till området finner ni även en livsmedelsbutik i form av ICA Supermarket, som om inte annat gör det möjligt att enkelt springa ner och köpa tacokryddan till fredagsmyset man nyss glömde handla på väg hem från jobbet. Här får ni helt enkelt ett hem att trivas i, där barnen kan växa upp för att senare kunna hälsa på med barnbarnen. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Om området

Vallda socken i Halland är sedan 1971 en del av Kungsbacka kommun i Hallands län.
Socknens areal är ca 53 kvadratkilometer. I kommundelen Vallda bor ungefär 7 000 människor. Tätorterna Backa, Halla Heberg, och Lerkil samt tätorten Vallda med sockenkyrkan Vallda kyrka ligger i socknen.
I närområdet finns Vallda Sandö naturreservat som är ett för norra Halland typiskt stycke natur med allt från kala klippor och blockstränder till ljunghed och kärr.
Naturreservatet domineras av en bergig halvö med fyra uddar samt fem mindre öar. På höjderna växer ljung medan de lägre partierna utgörs av havsstrandängar.
På de två uddarna Kalven och Sandöknapp står flera bronsåldersrösen och man kan se bebyggelselämningar från den medeltida sillfiskeperioden.
Från bergknallarna har man god utsikt över hav och land. Badplatserna på Vallda Sandö uppfyller de flesta smakriktningar. Här finns långgrunda stränder, klippor och gräs.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Utomhus-768

Utomhus-768

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg