230
MEDA7CF5798A08047C4920CCAC66E0F1B7D

Barnvänligt radhus i mycket fint skick i omtyckta Ulvegärde. Hör gärna av er för visning.Ulvedalsgatan 107 Ulvegärde, KUNGÄLV

Ulvegärde, KUNGÄLV

Ulvedalsgatan 107


PRIS (utgångspris)2 690 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

112 kvm

LÄGENHETSNUMMER

34

MÅNADSAVGIFT

6 818 kr

BYGGÅR

1991

PRIS

2 690 000 kr utgångspris

Barnvänligt radhus i mycket fint skick i omtyckta Ulvegärde. Hör gärna av er för visning.

Välkommen till Brf Tre Ulvar! Detta är ett boende som är perfekt för barnfamiljen med naturen som granne och Kungälvs centrum på bekvämt avstånd! Detta är ett supertrevligt radhus i bostadsrättsform vilket innebär en stor bekvämlighet för de boende. Här bor man med goda förvaringsmöjligheter, bra planlösning, två altaner och "trädgård" för såväl solchanser, grill och planteringsmöjligheter.

Bostaden ligger i mycket barnvänliga och populära Ulvegärde med närhet till naturen, kommunikationer, bra grannar, förskolor och skolor. Här finns lekplats i området.

Hör gärna av er för visning.

Bilder

MEDA7CF5798A08047C4920CCAC66E0F1B7D
MED4BDA970EE1004B45871E9F59A6CF0F2D
MED17BA4FBA7B2F482090C61DE3FDD832E1
MED4A3BA92637FE4352A7C49D609D64016A
MEDAB0F1B2B6404449E8808F6EB38EB6082

Planeringsverktyg

Planritningar

Planritning entréplan 2D.

Planritning entréplan 3D.

Planritning övre plan 2D.

Planritning övre plan 3D.

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

112 kvm

LÄGENHETSNUMMER

34

MÅNADSAVGIFT

6 818 kr

BYGGÅR

1991

PRIS

2 690 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

UTEPLATS

Två härliga altaner och trädgård så man kan följa solens rörelser under dagen.

PARKERING

Garageplats i länga kostar 400kr/mån och alla bostadsrätterna har rätt till en garageplats. Fasta parkeringsplatser för 200kr/mån finns med separat kö. Gästparkering finns vid kommunens lekplats och är avgiftsbelagd.

Uteplats framsida
Det första ni möts av är en mycket rymlig altan, perfekt för frukost i det fria. Altanen är även toppen om solen är för stark på sommaren och man söker efter en behagligare plats att sitta på. Ett rymligt uteförråd finns i anslutning till uteplatsen och hjälper till med bostadens förvaringsmöjligheter.

Entréplan

Entré/Hall
Välkomna in i en hall där ett slitstarkt klinkergolv med golvvärme möter ett matchande laminatgolv. Även här finns fina förvaringsmöjligheter tack vare ett garderobssystem med skjutdörrar.

Badrum
Fräscht helkaklat badrum med matchande klinkergolv. Här finner ni infällbara duschväggar i glas, WC, infällda downlights i tak och handfat med kommodförvaring.

Tvättstuga
Den praktiska separata tvättstugan har ljusa väggar och klinkergolv. Här finns fina tvättmöjligheter tack vare tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk, handfat, hyllsystem och överskåp.

Groventré
Praktisk groventré med bra förvaringslösningar.

Kök
Härligt kök i lantstil från 2014. Ni finner ljusa väggar, matchande laminatgolv, kyl, frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, häll, fläkt samt gott om såväl arbetsytor som förvaringsmöjligheter. Ni finner även en ljus matplats.

Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum med parkett och ljusa väggar. Här finns gott om plats för soffgruppen. Från vardagsrummet nås altanen på baksidan.

Altan
Stor altan i perfekt solläge. Här ryms såväl loungegruppen som solstolar, grill eller matgrupp.

Övre plan

Hall
Vi en vitmålad trappa möts ni av en hall som sammanbinder rummen på övre plan på ett bra sätt. Här finns ett fönster som skänker naturligt ljus. Från hallen nås även vinden som bidrar stort till radhusets förvaringsmöjligheter.

Sovrum
Det första och största sovrummet används idag till föräldrasovrum. Här ryms dubbelsängen utan bekymmer. Ni finner även laminatgolv, ljusa väggar samt en mycket rymlig klädkammare.

Sovrum 2
Nästa sovrum används idag till gästrum men passar även utmärkt till barnrum eller hemmakontor. Här finner ni plats för säng och skrivbord, ljusa väggar, matchande ljus matta och goda förvaringsmöjligheter tack vare ett garderobssystem med skjutdörrar.

Sovrum 3
Idag är tredje sovrummet ett mysigt barnrum med ljusa väggar och matchande matta.

Badrum
Fräscht badrum på övre plan med hel och delvis kaklade väggar, badkar, handfat, badrumsskåp, WC samt ett fönster som skänker rikligt med naturligt ljus.

Om området

Barnvänligt och trevligt område, som omges av skog. Fina promenadstråk inte långt från dörren. Närhet till både skola och förskola. På promenadavstånd nås Solgärde vårdcentral och Frendo närbutik. Från närliggande busshållplats tar du enkelt och snabbt till Kungälvs Centrum och raka vägen till Göteborg.

KOMMUNIKATION

Nära busshållplats

NÄRSERVICE

Vårdcentral, Frendo Närbutik.

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

Tvåplansradhus.

ANDEL I FÖRENINGEN

1,99109 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

1,99121 %

Ekonomi

EL

2 400 kr

UPPVÄRMNING

9 996 kr

ÖVRIGT

6 432 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

18 828 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

3

KOMMENTAR

Posten uppvärmning avser ett obligatoriskt tillägg för värme om 833:-/månad. Posten övrigt avser ett obligatorisk tillägg för fastighetsskatt om 536:-/månad. Hushållsströmmen varierar med hushållets storlek och sammansättning.

Byggnad

BYGGNADSÅR

1991

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk (endast frånluft)

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2021-03-23

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

97 kWh/m² och år

ÖVRIGA BYGGNADER

Det finns en gemensam redskapsbod med trädgårdsredskap som de boende får låna samt ett cykelförråd. Det finns också en mysig lekplats i området och alldeles granne med föreningen har kommunen en stor lekplats med fotbollsplan och linbana.

Förening

NAMN

Riksbyggen BRF Tre ulvar

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

58

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 208 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

483 kr

OM FÖRENINGEN

Brf Tre Ulvar är belägen i Ulvegärde och är en mycket välskött och omtyckt förening. Riksbyggen har hand om den ekonomiska förvaltningen och ekonomin är god. Mer information hittar ni på föreningens hemsida: www.treulvar.se

TV OCH BREDBAND

Bredband via ComHem

PARKERING

P-plats . Avgift 200 kr/mån, har separat kö.
Garage . Avgift 400 kr/mån, har separat kö.

Sen finns det avgiftsbelagda p-platser i föreningen.

Karta

Kungälv Ulvegärde

Ulvedalsgatan 107

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg