190

Tuve, Göteborg

Fakta

MånadsavgiftSEK 6,411 inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Antal rum5 rok
Boarea97.5 kvm

Ansvarig mäklare

Här har du ett charmigt 2-plans BR-radhus i natursköna Tuve. Här finns något för alla i familjen, vad sägs om 4 sovrum, 1 balkong, 2 uteplatser och dubbla badrum. Entreplan erbjuder två sovrum ett stort helkaklat badrum och kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Från vardagsrummet går man ut till den träbelagda uteplatsen för att avnjuta solen. Plan 2 erbjuder dubbla sovrum, en toalett samt ett stort vardagsrum med utgång till balkong. Här bor man lugnt och med buss och torg bara några minuter bort. Eftersom detta är ett bostadsrättsradhus så är det ett smidigt och bekymmersfritt boende, perfekt för alla. För mer information kontakta Patrik Skarström.

Om området

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Övrigt

I området finns flera för- och grundskolor bl.a. den nybyggda Fridaskolan åk F-9 men även Gunnestorpsskolan åk F-6 och Glöstorpsskolan åk 7-9.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

17 bussen tar cirka 20 minuter till Nordstan

Tuve Torg med mataffärer, pizzeria, bageri, apotek

Vackra Hisingsparken med motionsslingor

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg