190
MED546335491165409C8D238BE6E94DD94D

Öppen, ljus och välplanerad lägenhet med stor balkong i soligt läge!

Kommande®

Tunabackar, Uppsala

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,942 inkl. värme, vatten, br-tillägg, kabel-tv och internet
Antal rum2 rok
Boarea54.5 kvm

Ansvarig mäklare

Nu finns äntligen din chans att förvärva denna härliga 2:a högst upp, med balkong i högt och fritt läge. Redan i hallen får du ett varmt välkomnande med en bra första överblick över angränsande rum, samt gott om dold förvaring för att inte störa det öppna intrycket. Med ett lugnt och trevligt sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin bor du här bekvämt. Vidare finner du även ett kök utrustat med samtliga bekvämligheter och stort fönster vars ljus plockas upp fint i det i övrigt ljusa ytskikten. Vardagsrummet erbjuder gott om sällskapsytor med möjlighet att ha både soffgrupp och större matbord. Men det är inte bara vardagsrummet som är generöst utan här finner du också en stor balkong i härligt solläge. Här finns en platsbyggd divansoffa med förvaring och plats för mycket grönskande växter.

I föreningens månadsavgift så ingår värme, vatten, bostadsrätts-tillägg på hemförsäkringen, kabel-tv och internet. Dessutom har föreningen tagit beslut om att installera solceller och införa IMD-el (individuell mätning och debitering) vilket kommer markant sänka kostnaderna för föreningens medlemmar. Det enda du själv behöver teckna är en hemförsäkring.

HSB Brf 41 Tunaberg är en stabil förening med låg belåningsgrad/kvm. Senaste åren har flera stora renoveringar gjorts som exempelvis byte av lägenhetsdörrarna, utbyggnad av balkongerna, upprustning av den yttre miljön samt stamrenovering 2007. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen som tvättstugor, pingisrum, hobbyrum samt motionsrum. Föreningen har även en stor ombonad trädgård där du kan avnjuta trevliga sommarkvällar med gott sällskap.

Välkommen hit, Välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

Om området

Tunabackar är egentligen bara ett kvarter, dock ett relativt stort kvarter, det byggdes runt 1950 inom ramen för det kommunala bostadsbolaget och ritades av stadsarkitekten Gunnar Leche. Husen är K-märkta tegelhus med gul putsfasad och anses allmänt representera ett av de finare kulturarven från 1900-talets mitt i Uppsala.

I centrum av Tunabackar finns Torbjörnstorg med bl.a. livsmedelsbutik, spelbutik och blomsteraffär. Det finns två skolor i området; Domarringen med mellanstadium och Tunabergsskolan med högstadium.

Kommunikation

Flera av Uppsalas stadsbussar trafikerar området. Gott om cykel- och gångvägar både in mot centrum men även ut mot Tunakolonin och friluftsområdet i Röbo.

Närservice

Torbjörnstorg ligger i området med matbutiker, café, bageri, tobaksbutik, postombud och småbutiker. Vid Torbjörnstorg finner du även bankomat och budo-lokaler där det även finns möjligheter till andra aktiviteter.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg