190
MED18EA399E578C4D80A82BC52EFC287A11

Kommande projekt med 8 st bostadsrätter i sekelskiftesstil i centrala Kalmar!

NyproduktionKommande®

Tullslätten, Kalmar

Fakta

MånadsavgiftSEK 0

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Tillsammans med EA Fastigheter i Kalmar kan vi presentera ett kommande projekt med 8 st. unika nyproducerade bostadsrätter i sekelskiftesstil! EA Fastigheter i Kalmar arbetar just nu med ombyggnationer i fastigheten Beckasinen 17. En byggnad uppförd omkring sekelskiftet mitt i centrala Kalmar. Tidigare har det varit kontor och lager men som nu totalrenoveras till att bli 8 st. unika lägenheter, varav 4 st. med loft. Intresset för bostäder i sekelskiftesstil är mycket stort. Och det finns inte många av dem i Kalmar. Och här blir allting nytt. Gå gärna förbi då de yttre delarna av fastigheten också renoveras och återställs till den ursprungliga färgen.

Följ oss på instagram och facebook för löpande uppdatering kring projektet. Om du är intresserad, hör av dig till Beathrice eller Julia för mer information och för intresseanmälan!

Om området

Detta ligger i Kalmars stadskärna. Du går enkelt in till stan på ett par minuter. Butiker, nattklubbar/pubar, biograf, gym, matbutiker och flera olika utbud av restauranger. Vill man få ner pulsen och ta en lugn och skön promenad, ligger vårt underbart fina slott med dess slottsmiljö på samma gångavstånd som stadskärnan. I samband med detta kan du ta en bad i fina Kalmarsundsparken som ligger just intill slottet.

Kommunikation

Bra bussförbindelser och gångavstånd till centralstationen.

Närservice

Skola som även har förskola, gymnasieskolor, stadsbibliotek, servicebutiker.

Parkering

Boende kan köpa månadsparkering eller garageplats.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg