190
MED7796B0D343484B0C92A5D1DE8F2AE53D

Underbar 2:a i modern planlösning med balkong - Gemensam takterrass & SPA & Bilpool!Trubadurvägen 3, vån 4 Västra Skogen, Solna

Kommande®

Västra Skogen, Solna

Trubadurvägen 3, vån 4


PRIS (utgångspris)2 995 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

48 kvm

VÅNING

4 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

8-1303

MÅNADSAVGIFT

2 600 kr

BYGGÅR

2017

PRIS

2 995 000 kr Utgångspris

Underbar 2:a i modern planlösning med balkong - Gemensam takterrass & SPA & Bilpool!

- 5-7 min till Tunnelbana
- Garage och P-platser rakt under huset
- Optimal planlösning
- Fullutrustat kök
- Badrum med tvättmaskin
- Genomgående parkettgolv
- Promenadavstånd till Vasastan, Kungsholmen och Hornsbergstrand

Suveränt planerad och nyproducerad (2016) 2:a idealiskt och lugnt belägen i populära Brf Laboratoriet.
Kök och vardagsrum i modern öppen planlösning med långa och lättmöblerade väggytor. Stora fönster som släpper in ett härligt ljushav. Stora arbetsytor i köket som gör er matlagning roligare, här får ni även plats med ett större matbord för trevliga middagar i glada vänners lag. Möblera som ni önskar i vardagsrummet med plats för större soffa och tillhörande möblemang. Inrednings möjligheterna är många! Modernt helkaklat badrum, handfat och WC samt tvättmaskin.

Brf Laboratoriet är en förening som satsat på de gemensamma ytorna för att skapa ett trivsamt boende. Här kan bland annat nämnas en underbar takterrass med gasolgrill och i anslutning till takterrassen en gemensamhetslokal perfekt för fester, ett spa, ett stort cykelrum och ett stort varmgarage med elbil i bilpool för föreningens medlemmar.

Läget är utmärkt med ca 5 min till T-bana Västra Skogen där båda de blå linjerna tar en till city på 7 min. Strax utanför dörren går flera busslinjer som smidigt tar en till Liljeholmen, Sundbyberg, Odenplan eller Bromma Flygplats. På andra sidan gatan finns ICA Nära och i föreningen finns idag både en sushirestaurang. stenugnspizzeria samt ett STC- Gym. I området finns även den populära restaurang Asplunds, känd för sina frukostar, luncher och goda bruncher. För den idrottsintresserade finns flera gym, utmärkta cykelvägar och fina promenadstråk och löpvägar i närområdet. Vid Ulvsundasjön finns även Huvudstabadets uppvärmda utomhuspool och ett mycket fint och populärt utomhusbad med bryggor i Mälaren. På kort promenadavstånd nås Pampas Marina med sina restauranger, uthyrning av kajaker och sin marina och mysiga varvsmiljö. Vill man upptäcka Hagaparken och Brunnsviken så är en kort cykeltur dit att rekommendera eller varför inte en joggingtur? För den med bil nås både E4 och E18 via smidiga anslutningar för att enkelt ta sig vidare.

Varmt välkomna till er nya drömbostad!

Bilder

MED7796B0D343484B0C92A5D1DE8F2AE53D
MED507C244D90774E1BBD140478E34256CE
MED8B195A1AFB154A98B85D44F6615B1CD5
MED9EA3051E813A4A9E8A88505A6D18512D
MEDA51E6A83FDE14761B3486F6E6DFBC120

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

48 kvm

LÄGENHETSNUMMER

8-1303

VÅNING

4 av 6, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

2 600 kr

BYGGÅR

2017

PRIS

2 995 000 kr Utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

Om området

Med sitt utmärkta läge för den typiska pendlaren eller familjen som letar till barnvänligt området är gamla Huvudstaområdet ett utmärkt alternativ med sin charm och småstadskänsla med restauranger, småbutiker, blomsterhandel samt konditori med nybakade bullar.
Med ca 5-7 min till Solna C samt T-bana Västra Skogen där båda de blå linjerna tar en till city på 7 min. Ett stenkast från dörren går flera busslinjer som smidigt tar en till Liljeholmen, Sundbyberg, Odenplan eller Bromma Flygplats. I närområdet finns även den populära restaurang Asplunds, känd för sina frukostar, luncher och goda bruncher.
För den idrottsintresserade finns flera gym, utmärkta cykelvägar och fina promenadstråk och löpvägar i bl.a. Karlbergs slottspark, längs med Karlbergskanalen eller i Hagaparken. Vid Ulvsundasjön finns även Huvudstabadets uppvärmda utomhuspool och ett mycket fint och populärt utomhusbad med bryggor i Mälaren. På kort promenadavstånd nås även Pampas Marina med sina restauranger, uthyrning av kajaker och sin marina och mysiga varvsmiljö. För den som söker mer närservice finns Solna Centrum eller alla restauranger och caféer vid pulserande Hornsbergs Strand. För den med bil nås både E4 och E18 via smidiga anslutningar för att enkelt ta sig vidare.

KOMMUNIKATION

Lätt att ta sig in till Stockholm innerstad.

Från bostaden når du på en kortare promenad tunnelbanestationen Västra skogen med två linjer och tät trafik som på 4 minuter tar dig till Fridhemsplan eller till T-centralen på 7 minuter.

På Armégatan trafikerar den populära linjen 507 till Odenplan och buss 152 till Liljeholmen. Från Solnavägen trafikerar flertalet bussar.

Väljer du att cykla eller gå så finns det gång- och cykelstråk längs vattnet som sträcker sig från Sundbyberg, via Huvudsta, ända in till city. Med en kort cykeltur på 7 minuter når du Rörstrandsgatan i Vasastan med med utbud av härliga caféer och restauranger.

Med bil kommer du snabbt ut på E4:an och det tar ca 5 min till Stockholm city via Pampaslänken. Kommunalt tar det ca 7 min till T-centralen och 4 min till Fridhemsplan med Tunnelbana (station Västra skogen har två linjer och tät trafik mot T-centralen). Tunnelbanan finns inom gångavstånd, både Västra skogen och Huvudsta. Solnas närtrafik (buss) nås ute på Huvudstagatan.

PARKERING

Det finns även parkeringsmöjligheter på gatorna runt om i Huvudsta/Västraskogen. Solna stad erbjuder boendeparkering för området, detta kostar 400 kr/mån eller 1 000 kr/kvartal. Mera information hittar ni på: https://www.solna.se/boende--miljo/parkera-i-solna/boendeparkering

ÖVRIGT

Övrigt är det verkligen värt att nämna cykelvägarna. Från Huvudsta tar det bara några få minuter till Norr Mälarstrand på Kungsholmen (många går) och likaså finns här vid vattnet bad och kanske Stockholms bästa brunch. För barnen kan nämnas 4H-gården, Huvudstabadet, stora grönområden och de senaste åren har cirkus gästat Huvudstafältet vid Storgatan.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,332 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

0,33 %

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2017

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA

72 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Laboratoriet

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

266

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

3

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

DELAT ÄGANDE

Ja

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

FÖRSÄKRING

Bostadsrättstillägg tecknas separat av den boende.

INFORMATION AVGIFT

Det som ingår i medlemsavgiften är värme, kallvatten, Tele 2 grundutbud (TV) och ett förråd i källaren. Tele 2 bredband tillkommer om 125 kr, el- och varmvattenförbrukning debiteras efter enskild förbrukning.

OM FÖRENINGEN

Brf Laboratoriet är en populär förening som har satsat mycket på gemensamhetsutrymmen som en förlängning av bostäderna med tanken att man ska kunna umgås som man vill, ute som inne. Föreningen har en stor, möblerad takterrass med pergola och gasolgrill och i anslutning till den en gemensamhetslokal med fullt utrustat kök och porslin för många gäster. Takterrassen har stora ytor med både sittplatser och solplatser. I föreningen finns även ett SPA med bubbelpool och bastu, två stora och bekväma tvättstugor, ett stort cykelförråd med plats för över hundra cyklar och ett separat tvåvåningars varmgarage med garageplatser samt elbil i föreningens elbilspool.

Föreningen har ett utmärkt läge i Solna med kort promenad till T-bana Västra Skogen där båda de blå linjerna tar en till city på ca 6 min. Utanför dörren går flera busslinjer som smidigt tar en till Liljeholmen, Sundbyberg, Odenplan eller Bromma Flygplats. Solna Centrums stora serviceutbud nås på endast ca 10 min promenad. På andra sidan gatan finns ICA Nära och i föreningens hus finns idag både en sushirestaurang och en stenugnspizzeria. I området finns även den populära restaurang Asplunds, känd för sina frukostar, luncher och goda bruncher. För den idrottsintresserade finns flera gym, utmärkta cykelvägar och fina promenadstråk och löpvägar i närområdet. Vid Ulvsundasjön finns även Huvudstabadets uppvärmda utomhuspool och ett mycket fint och populärt utomhusbad med bryggor i Mälaren. Vid Huvudsta strand finns även flera caféer och restauranger t.ex. K4 Pampas, Grodhavet, Café Båthuset och populära Kosterheds. På kort promenadavstånd nås Pampas Marina med sina restauranger, uthyrning av kajaker och sin marina och mysiga varvsmiljö. Vill man upptäcka Hagaparken och Brunnsviken så är en kort cykeltur dit att rekommendera eller varför inte en joggingtur? För den med bil nås både E4 och E18 via smidiga anslutningar för att enkelt ta sig vidare.

TV OCH BREDBAND

Föreningen har ett gemensamt avtal med Tele 2 där Bredband 1000/1000 debiteras via månadsavgiften enligt ett obligatoriskt tillägg om 125 kr/mån.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Två gemensamma tvättstugor (en större och en mindre) med moderna och generösa maskiner inklusive mangel och torksskåp. Ett stort modernt cykelgarage med tillhörande verkstad och dusch. En fullutrustad gemensamhetslokal på taket för 25 personer. Ett spa med bastu och bubbelpool för 12 personer samt en takterrass med två pergolor, en grill, sittplatser och solplatser.

PARKERING

Det finns 209 garageplatser i föreningen som sköts av Parkando. Garaget är uppdelat på två våningsplan och nås direkt från trappungångarna. Kontakta Parkando för uppgift om hur många p-platser som är lediga eller aktuell kötid. Månadsavgiften är för en liten är 1080 kr och standard p-plats 1 200 kr, men varierar beroende på platsens storlek och karaktär. Det finns 110 stycken elbils-platser för en extra kostnad.

Föreningen har precis fått en ny poolbil av märket Tesla Model 3. Medlemmar kan hyra denna till förmånliga priser per timma, dygn eller helg.

ÖVRIGT

Gasol- och elgrill är tillåten på uteplats, balkong och terrass.

Det finns bygglov för inglasning av balkonger på Epistelvägen 1B. Det är upp till den enskilde bostadsrättsinnehavaren att glasa in eller ej. Kontakt sker via styrelsen för att gå vidare.

Föreningen har samarbete med ett tvättserviceföretag, där medlemmar kan lämna in tvätt i en box och som sedan hämtas upp, tvättas och lämnas tillbaka i boxen inom 24 timmar.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration Armégatan 11B
Stadgar Brf Laboratoriet 2018
The Lab Projektbroschyr
Årsredovisning Brf Laboratoriet 2021
Kommande

Karta

Solna Västra Skogen

Trubadurvägen 3, vån 4

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg