MED5543793D4A9A4BDDA21222ABAB2EAD75

Enplansvilla på Bergnäset

Boka visning

Bergnäset, Luleå

Trolltjärnsvägen 39

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum5 rok
Boarea112 kvm
Biarea5 kvm
Tomtarea745 kvm
Byggår1967
Driftskostnad2,455 kr/månad

Utgångspris: SEK 4,195,000

Ansvarig mäklare

Visningar

21
September | Monday
Kl 16:00 - 16:30
Anmälan krävs!

Enplansvilla på Bergnäset med fyra sovrum! Villan är totalrenoverad interiört och erbjuder smakfulla, påkostade och enhetliga materialval. Öppen, tilltalande, planlösning med stort kök och många smarta lösningar, köksö och vackra stenskivor. Vardagsrum med utgång till altan och trädgårdstomt med insynsskyddad baksida mot naturområde. Badrum med kakel, klinker och platsbyggt badkar. Villan ger en känsla av ett helt nybyggt hus och här har ingenting lämnats åt slumpen. Alla detaljer är väl genomtänkta och vitvarorna samt all belysning är appstyrd och kan enkelt kontrolleras genom mobiltelefonen. Innerdörrarna har ett frostat glas som ger effekten av ett skönt ljusflöde i hela huset. Garage med förråd, friggebod och fiber finns. Överlåtelsebesiktas genom Anticimex inom kort. Varmt välkomna på visning!

Om området

Bergnäset utgörs av den del av staden som ligger söder om Luleälv. Orten var före 1969 inte en del av staden Luleå, utan tillhörde då Nederluleå kommun.
Den första permanenta bebyggelsen etablerades omkring år 1900. Befolkningsutvecklingen tog fart 1954, då Bergnäsbron stod klar.

I Bergnäset ingår Gamla Bergnäset, Trollnäs, Trolleberg, Trollheden, Bergstaden, Villastaden och Bergnäsets industriområde.

Kommunikation

Bergnäset trafikeras av linjebuss 3 & 4. Buss 4 går från Luleås flygplats, genom Luleå centrum ut till Porsön och universitetet.

Närservice

I Bergnäset finns två LM-skolor (F-6), en H-skola (7-9) och en friskola (6-9). Här finns också fem förskolor samt ett vård- och omsorgsboende.

Bergnäset har en livsmedelsbutik och hälsocentral.

Bilder

för din och andras hälsa

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Vattenburen golvvärme överallt (undantaget i tvättstugan), ledspottar i alla rum samt i alla fönster (undantaget i badrummen och tvättstugan)

KÖK
Stort kök med mycket goda arbets- och förvaringsytor. Köket är utrustat med kyl, frys, integrerad ugn och mikrovågsugn samt en köksö med extra bred häll och frihängande köksfläkt. Köksön inrymmer goda möjligheter till förvaring samt en ho med blandare och utragbart munstycke. Ovanför köksbänkarna, som är av sten, finns stora kakelplattor och integrerad belysning. I anslutning till köket finns en väl tilltagen plats för matplatsmöbler.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med öppen planlösning mot kök och matplats. Ljusa väggar och ett härligt ljusinsläpp från de många och stora fönstren. Utgång till altan i soligt läge.

HALL
Välkomnande hall inredd med klinkergolv och ljust tapetserade väggar. Här finns gott om plats för förvaring och avhängning av ytterkläder. Här finns även plats, att för den som önskar det, platsbygga en garderob för extra förvaring.

WC
Gästtoaletten nås från hallen och är inredd med handfat, kommod, spegel och toalettstol. Kakel och klinker.

BADRUM
Stort badrum med kakel och klinker, handfat med tillhörande kommod och spegel samt handdukstork och platsbyggt, inkaklat, badkar. I taket finns en dekorativ ljusram och infällda spotlights.

SOVRUM 1
Stort sovrum med plats för både garderober och dubbelsäng med tillhörande sängbord. Från sovrummet nås tvättstuga, bastu och egen utgång.

SOVRUM 2
Sovrum mot husets baksida, inrett med ljusa väggar.

SOVRUM 3 och SOVRUM 4
Två ljusa sovrum intill varandra inredda med ljust tapetserade väggar och ljusa golv.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, grovho och skåpar för förvaring. Egen utgång och bastu i anslutning.
Antal rum
5 rum varav 4 sovrum
Boarea
112 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
5 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
1967
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 5/3/2019
Energiklass
E
Energiprestanda
150 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Stomme
Trä
fasad
Trä och tegel
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Bergnäset 1:324
Övrigt
Helt nyrenoverat och ombyggt invändigt. Påkostade och moderna materialval samt en attraktiv planlösning med många möjligheter.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 29,464 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 6,217
VA
SEK 6,929
Uppvärmning
SEK 14,150
Renhållning
SEK 2,168
Kommentar
Nuvarande ägare har haft en fjärrvärmekostnad på 14150 kr, en elförbrukning på 5067 kwh till en kostnad av 6217 kr. En vattenförbrukning på 98 kubik till en kostnad av 6929 kr. Sophämtning med tömning av det brännbara kärlet varannan vecka till en kostnad av 2168 kr.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 2,305,000
Byggnadsvärde
SEK 1,272,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 3,280,000
Tomt
Areal
745 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Planbestämmelser
Stadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 25-F2001/64.1

Karta

Bergnäset Luleå

Trolltjärnsvägen 39

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg