KarriärOm oss
230
MED5E1E5F5E1F774A83B009ABCB10921655

Hörntrea med dubbla toaletter och balkong i fritt sydväst-läge!Trollhasselgatan 8 Centrala Hisingen, GÖTEBORG

Centrala Hisingen, GÖTEBORG

Trollhasselgatan 8


PRIS (som utgångsbud)3 850 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

86 kvm

VÅNING

3 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

1125-4-1301

MÅNADSAVGIFT

4 666 kr

BYGGÅR

2021

PRIS

3 850 000 kr som utgångsbud

Hörntrea med dubbla toaletter och balkong i fritt sydväst-läge!

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING* Välplanerad och social hörntrea i nyskick med två toaletter. Bostaden har en noga uttänkt design med god genomsikt, ljusinsläpp och en öppen atmosfär. Vardagsrummet och köket är sammankopplade för en sammanhållen upplevelse, medan sovrummet och badrummet är placerade för att skapa en mer privat omgivning. Bostaden har också en ljus balkong med ett vidsträckt sydväst-läge. Genom den låga fönsterbröstningen på 0,6 m och fönstrens höjd på 1,6 m uppstår en rymlig känsla och ett behagligt ljusflöde som fyller bostaden med liv.

Från bostaden når du kommunikationer som tar dig till Gbg C på bara 9 minuter och naturområden med bl.a. Ramberget endast ett stenkast bort. Inom bara några meter finner du Hemköp, Nordic Wellness och en godisaffär.

Bilder

MED5E1E5F5E1F774A83B009ABCB10921655
MED8C47E4CD37B74274B781B0EF40566041
MEDCC881DF2D9164DC997B0072487FAA61C
MEDF592175B741442F8BA10CC40D323F826
MEDB09AA0D466B14DFBB619A9CF8DCF3AC1

Planritningar

Planritning 2D

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

86 kvm

LÄGENHETSNUMMER

1125-4-1301

VÅNING

3 av 6, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

4 666 kr

BYGGÅR

2021

PRIS

3 850 000 kr som utgångsbud

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

HALL

Välkommen till Trollhasselgatan 8, en bostad i nyskick med genomgående parkettgolv och vita väggar. Hallen erbjuder en stor spegelgarderob med praktiskt elfa-system.

VARDAGSRUM

Luftigt och lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning som sammansvävar med köket och skapar en härlig social känsla. Här fås med enkelhet en större soffgrupp samt matsalsbord och ytterligare möblemang plats. Stora fönsterpartier åt två väderstreck bidrar till ett härligt naturligt ljusflöde som ökar känslan för rymd.

KÖK

Njut av god mat med vänner och familj lagat från bostadens välutrustade kök från Marbodal. Köket är vitt med en grå bänkskiva och erbjuder gott om bra förvaring och goda arbetsytor. Kökets maskinella utrustning består utav hel kyl & frys, ugn, mikro, induktionshäll, fläkt samt integrerad diskmaskin.

BALKONG

Från vardagsrummet nås bostadens balkong som ligger i soligt sydväst-läge med fri vy.

BADRUM

Helkaklat badrum i stilrena färger med vitt kakel och mörkare klinker. Här finner ni tvättmaskin och torktumlare under praktisk avlastningsbänk, överskåp för extra förvaring, kommod, spegel, dusch med glasväggar samt wc.

TOALETT

Utöver bostadens välutrustade badrum erbjuds även en praktisk toalett som gör vardagen mycket lättare.

SOVRUM

I bostadens första sovrum finns de gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt en mindre kontorsplats om så önskas. Utöver klädkammaren som ansluter till rummet finns även plats för ytterligare förvaringsmöbel.

KLÄDKAMMARE

Stor klädkammare som nås från sovrummet med ett smart elfa-system.

SOVRUM 2

Perfekt storlek för att använda som barnrum. Rummet går även att användas till exempelvis kontor eller gästrum beroende på behov och önskemål.

Om området

Hisingen är Sveriges femte största ö, även Göteborgs största ö. Med Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett stort utbud av serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor.
På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget som är 87 meter över havet, ger dig en magnifik vy över Göteborg och skärgården. Hisingen har även Hisingsparken där du möts av en härlig blandning av anlagd park, vackra vildmarksområden och slingrande motionsspår. I norra delen av parken ligger Kättilsröds lantgård. Här finns bland annat får, grisar, hästar, höns och kaniner och du som besökare är välkommen att på egen hand gå runt och titta på djuren och arbetet på en traditionell bondgård. Utöver detta bjuder Hisingen på ett flertal parker och grönområden så som Flunsåsparken.
Strax intill finner man även området Norra Älvstranden, vilket är ett av Göteborgs mest expansiva områden. Här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.
Centrala Hisingen har gott om skolor på alla nivåer, för- grund- och gymnasieskolor samt fritidsgårdar. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.
Vill ni träna så finns här en uppsjö av anläggningar att välja mellan såsom Nordic Wellness, Curves, Friskis & Svettis och Lundbybadet. För avkoppling kan vi varmt rekommendera St. Jörgens Spa eller Arken!
Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!

KOMMUNIKATION

Med bil når du lederna på nolltid! Hela centrala Hisingen har även en extremt välutvecklad kollektivtrafik med såväl spårvagnar som stombussar som tar dig varthän i staden du önskar snabbt och smidigt! Från Hjalmar Brantingsplatsen eller Vågmästareplatsen når du centrala stan på några minuter. Här finns även vissa direktbussar till Volvo. För den mer hälsosamme finns fina gång- och cykelbanor till bl.a. Centrum och Eriksberg.

NÄRSERVICE

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet med cirka 100 butiker. Wieselgrensplatsen och Kvilletorget har också ett stort utbud av affärer. Vid Kvilletorget har Polis, Försäkringskassa och Arbetsförmedlingen sin verksamhet. På Wieselgrensplatsen ligger Lundby Sjukhus. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

2,26 %

Ekonomi

EL

4 200 kr

FÖRSÄKRING

2 200 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

6 400 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

3

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

438 440 kr Nettoskuldsättningen är en uträkning baserad på information som föreningen har tillhandahållit. Den är eventuellt baserad på fel andelstal och kan därför vara felaktig.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2021

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk till- och frånluft, FTX

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2022-11-08

ENERGIKLASS

B

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

55 kWh/m² och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Borgh i Göteborg

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

52

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

1

EKONOMI

Nordic life är föreningens ekonomiska förvaltare.

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

JA

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 313 kr

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

525 kr

OM FÖRENINGEN

Brf Borgh består av 52 st lägenheter med adressen Trollhasselgatan 2-8 samt Rosenapelgatan 30.

Föreningen äger marken norr och väst (förgårdsmark) Gården är en gemensamhetsanläggning med hyresrätterna.

Till samtliga lägenheter hör ett vindsförråd eller ett förråd i markplan.

TV OCH BREDBAND

Byggnaden har försetts med fibernät. Avtal har tecknats med Telia (Telia Triple Play).
Bredband 100/100, tv paket lagom och bredbandstelefoni ingår i månadsavgiften.

GÅRDSPLATS

Föreningen har en gemensam innergård tillsammans med hyresfastigheten som ligger i samma hus.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

I föreningen finns det högst upp i huset en gemensamhetslokal för gemenskap både inomhus, i ett orangeri och på takterrassen. Här finns även kök och wc, detta går att hyra för 200 kr. Föreningens medlemmar har tillgång till cykel-/barnvagn- och rullstolsförråd, samlingslokal och miljörum.

PARKERING

Föreningen har 24 garageplatser varav 1 handikapplats i markplan för uthyrning. Avtal tecknas separat. Kostad: 1400kr/mån.

ÖVRIGT

Goda kommunikationer!
Redan idag finns det mycket goda förbindelser med
övriga staden genom kollektivtrafiken.
Spårvagnshållplatsen Rambergsvallen ligger precis utanför dörren.
Hjalmar Brantingsplatsen - som bara ligger ett stenkast
bort samt Wieselgrensplatsen är knutpunkter för flera
buss- och spårvagnslinjer mot Centralstationen och resan dit tar bara några få minuter.

Föreningsinformationen är tagen från årsredovisning, hemsida och styrelsen. Vi ansvarar inte för att informationen är korrekt utan råder dig att kontrollera det som är av betydelse för dig.

Karta

Göteborg Centrala Hisingen

Trollhasselgatan 8

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg