230
MED6DEAFF202A9B4A159B470681BDF20C80

Ett hem utöver det vanliga med oslagbar vy över Stockholms takåsar!Torsplan 10, vån 18 Vasastan Hagastaden, STOCKHOLM

Budgivning

Vasastan Hagastaden, STOCKHOLM

Torsplan 10, vån 18


PRIS19 500 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

105 kvm

VÅNING

18 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

02.2803

MÅNADSAVGIFT

8 601 kr

BYGGÅR

2018-2020

PRIS

19 500 000 kr

Ett hem utöver det vanliga med oslagbar vy över Stockholms takåsar!

Kontakta mäklaren för visning!

Nu saluförs en enastående bostad i exklusiva Norra tornen på vån 18 med ett fantastiskt gavelläge! Slående utsikt över takåsarna med en oslagbar terrass som sträcker sig runt bostaden. Här möter du elegans och en modern anda tillsammans med materialval och design av toppklass! En unik arkitektur i de stoltserande Norra tornen speglar sig i varje kvadratmeter. Dispositionen över bostaden fördelar sig på 2 terrasser, 2-3 sovrum, 2 badrum, Kök med köksö och matplats. Vardagsrum i öppen planlösning mot köket samt ett allrum som smidigt kan delas av till ett sovrum om så önskas. Generöst med garderober som rymmer gott om förvaring i hela bostaden. Stora panoramafönster som bidrar till generöst ljusflöde och en utsikt man bara kan drömma om från bostadens alla 3 väderstreck! Här är hemmet du kan njuta av och få leva ett bekvämt lägenhetsliv i lyx! Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning samt prisförfrågan!

Norra Tornen har vunnit arkitekturpriset International High Rise Award. Det är ett av världens viktigaste och finaste arkitektpriser. Höghusen i Hagastaden är ritade av Office of Metropolitan Architecture.
Boendet utmärks av exklusiv design, påkostade materialval, stora fönsterpartier, rymliga ytor samt stora terrasser. Föreningen erbjuder exklusiva faciliteter som gym, bastu, biorum, gästlägenhet och takterrass högst upp.

Här bor du centralt i en ny spännande stadsdel. Med bara några minuters gångväg till Sankt Eriksplans tunnelbanestation och Citybanan vid Odenplan tar du dig enkelt runt i stan. Utanför porten går förutom flera busslinjer även Flygbussarna till och från Arlanda. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på under minuten.

Avgiften har sänkts med 7 % från 2024-01-01

Bilder

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

105 kvm

LÄGENHETSNUMMER

02.2803

VÅNING

18 av 34, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

8 601 kr

BYGGÅR

2018-2020

PRIS

19 500 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

Genomgående vitmålade väggar och ljuspigmenterade mattlackade trägolv. Vidare är det vattenburen golvvärme i hela lägenheten samt komfortvärme i badrummet. Hög materialstandard med exklusiv design och materialval.

Övrigt
- Den angivna månadsavgiften är den nya efter sänkningen om 7% som ändras 2024-01-01
- Källarförråd
- Cykelrum och barnvagnsrum
- Gym, bastu, biorum, gästlägenhet och takterrass högst upp i fastigheten.
- Obligatoriskt tillägg om 250 kr på månadsavgiften avser Bredband.
- Garage med direktaccess från huset. Stockholm Parkering som förvaltar dessa platser.
- Gemensamt upphandlat elavtal som mäter respektive hushållsförbrukning. Detta debiteras i efterskott och läggs på avin tillsammans med månadsavgift
- Alla boende har wifi i sina lägenheter via föreningens upphandlade leverantör.
Det finns även ett gäst-wifi som sträcker sig i hela huset
- Alla lägenheter förses med avfallskvarnar för matavfall

Om området

Hagastaden är den nya stadsdelen som binder samman Vasastan med Solna. Här kommer finnas tusentals bostäder och arbetsplatser som smälter samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Här får du uppleva såväl storstadspuls och närhet till citykärnan som närhet till gröna och lugna Hagaparken.

KOMMUNIKATION

Utmärkta kommunikationer med gångavstånd till tunnelbana/citybanan vid Odenplan (uppgång Vanadisvägen). Den nya tunnelbanelinjen (Gula linjen) förväntas vara i drift 2027-28 med uppgångar vid Torsplan och Hagaplan.

NÄRSERVICE

Vid Torsplan finns flertalet livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket och SATS Torsplan. omkringliggande skolor såsom Gustav Vasaskolan, Matteusskolan, Rödabergsskolan och Karlbergsskolan. Vidare kommer Norra Stationsgatan snabbt att utvecklas till ett mysigt promenadstråk med nya bostäder, restauranger, barer och butiker.

Lägenhet

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

0,84 %

Ekonomi

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

2 254 738 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadsfastighet

BYGGNADSÅR

2018-2020

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

FTX-system med lägenhetsaggregat

HISS

finns

Förening

NAMN

Brf Helix

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

138

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

4

EKONOMI

Föreningen sänker avgifterna med 7% fr o m 2024-01-01

OM FÖRENINGEN

Brf Helix består av 138 bostadslägenheter och 4 kommersiella lokaler och utgör en av två fastigheter i Oscar Properties prestigeprojekt Norra Tornen. Den totala bostadsytan i Brf Helix är 12 086 kvm och lokalytan 690 kvm. Föreningen äger marken som har en areal om 856 kvm.

Att bo i Norra Tornen ger livskvalité på en ny nivå. Det blir en också en visuell upplevelse för alla förbipasserande på gränsen mellan Vasastan och Hagastaden som är den nya innerstadsdelen. Exempel på inbyggda faciliteter är gemensam takterrass på våning 34, gym, biosalong, gästlägenhet, samt direktaccess till garage.

Besök gärna följande hemsidor från ytterligare information:
www.norratornen.se
www.hagastaden.se
www.norrastationsgatan.se

FÖRRÅD
Varje lägenhet har ett tillhörande källarförråd.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Fastigheten har ett stort utbud av faciliteter avsedda för föreningens medlemmar. Alla lägenheter förses med avfallskvarnar för matavfall. Plast och restavfall hanteras genom anslutning till stadens sopsugsanläggning. Övrigt avfall hanteras i återvinningskärl. I fastigheten finnas cykel- och barnvagnsrum.

TV OCH BREDBAND

Bredband (1000/1000 Mbps) och telefoni levereras via Awiwo Quadra Play som är modern kommunikationsplattform där du som boende själv kan skräddarsy vilka tjänster som önskas efter eget behov. En obligatorisk kostnad om 200 kr/månad tillkommer och läggs till månadsavgiften.

PARKERING

Föreningen har ett avtal med Stockholm Stad Parkering som innebärande att medlemmar i föreningen har möjlighet att hyra 69 p-platser. Om medlem tackar nej till plats har Stockholm Stad Parkerings rätt att hyra ut platsen till annan. Föreningen kan såldes inte garantera att 69 platser alltid är tillgängliga för föreningens medlemmar. Medlemmar har dock förtur vid vakans avseende de 69 p-platserna.

RENOVERINGAR

Då fastigheten är nyproducerad finns inga planerade underhåll.

ÖVRIGT

OMRÅDET

Hagastaden håller på att bli den nya stadsdelen som binder samman Vasastan med Solna. Här kommer finnas tusentals bostäder och arbetsplatser som smälter samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Här får du uppleva såväl storstadspuls och närhet till citykärnan som närhet till gröna och lugna Hagaparken. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera. Vid Torsplan finns flertalet livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket och SATS Torsplan samt trevliga restauranger och caféer. Det är gångavstånd till tunnelbana/citybanan vid Odenplan samt omkringliggande skolor såsom Gustav Vasaskolan, Matteusskolan, Rödabergsskolan och Karlbergsskolan. Vidare korsas Norra Stationsgatan till ett mysigt promenadstråk med nya bostäder, restauranger, barer och butiker.

Viktiga dokument & länkar

Karta

Stockholm Vasastan Hagastaden

Torsplan 10, vån 18

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg