190

Torslanda - Skutehagen, TORSLANDA

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,616 I avgiften ingår: sophantering, 1st parkeringsplats, komfortvärme, vatten
Antal rum3 rok
Boarea81.6 kvm

Ansvarig mäklare

Snart finns en eftertraktad 3a på Genuavägen äntligen till salu igen! Fördelat på 2 plan rymmer dessa 81 kvm trevliga sällskapsytor, tilltagna sovrum och en stor egen altan på baksidan. Med Skutehagens skola bara ett stenkast ifrån och innergård med lekplats blir området barnvänligt och trevligt. Att dessutom ha närheten till Amhults restauranger, affärer och kommunikation gör livet behändigt. Det här är ett perfekt boende för dig som vill ha lite mer huskänsla men fortfarande bo centralt i bostadsrätt. Välkommen att konta Lotta för mer information!.

Om området

Skutehagen erbjuder närhet till naturen, havet samt Amhults centrum som har mycket att erbjuda i form av klädaffärer, apotek, systembolag, banker, caféer, restauranger och ICA Maxi.

Kommunikation

Från Amhult Resecentrum:
Buss 23: Sillvik - Amhults resecentrum (och omvänt).
Buss 26: Amhults Resecentrum - Skeppstadsholmen (och omvänt).
Buss 121: Partille C - Torslanda (och omvänt).
Buss 148: Amhult - Angered (och omvänt).
Buss 290: Burö - Göteborg (och omvänt).
Buss 291: Göteborg - Fotö (och omvänt).
Lila Express: Torslanda - Frölunda - Mölndal - Mölnlycke (och omvänt).
Röd Express: Landvetter - Göteborg - Lilla Varholmen (och omvänt).
Gul Express: Partille - Nordstan - Torslanda (och omvänt).
Svart Express: Amhult - City - Vallhamra (och omvänt).

Närservice

Amhult erbjude kulturhuset Vingen. Där erbjuds digitalbio, konsertlokal och teater, utställningslokaler samt en konst- och utställningsgrupp. Amhults centrum erbjuder även samlingslokaler, café och restaurang samt replokal med inspelningsstudio.
Skutehagens skola erbjuder plats för cirka 600 elever fördelade på 27 klasser från förskoleklass upp till och med årskurs 6. Det finns fritidshem på skolan för alla elever som behöver det.

Parkering

Gästparkering finns att tillgå i området. Samt betalparkering i anslutning till Skutehagens skola.

Övrigt

Cykelavstånd ner till havet, Torslanda Golfklubb och Bulycke ridklubb. Torslandavallen, Torslandahallen och Torslanda tennishall är stadsdelens stora idrottscentrum och man kan gå hit från Amhult. Här finns förutom inomhushall för handboll, tennis och badminton också stora ytor för fotboll. Vid Torslandavallen finns dessutom en 400 meters asfaltbana och en elbelyst motionsslinga på 2,5 kilometer. I motionscentralen kan man byta om och duscha. Läs mer om fotbollsklubben på http://www.torslandaik.com/ Läs mer om handbollsklubben på http://www.torslandahk.com/

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Välkommen till Genuavägen!

Närhet till Skutehagens skola

Entréplan

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg