190
MED9E220F0BF5594D5D924A654F5C902219

Drömmen om havet ett stenkast bort - snart kan den bli sann!

Kommande®

Torslanda - Hällsvik, Torslanda

Fyrlyktevägen 16

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Boarea105 kvm
Tomtarea1,178 kvm
Byggår1968

På en plan tomt, bara några meters promenad från havet finner vi denna mysiga lilla bostad. Byggåret är 1968 och huset är 105 kvm så här behövs en del kärlek och möjligheten att sätta sin egen prägel är här en del av charmen. På tomten finns även en till liten stuga, som kan användas som förråd eller göras iordning till en extra gäststuga. Tomten är 1178 kvm så här finns goda möjligheter att både bygga ut och göra annat roligt, kanske en pool är vad ni drömmer om? Låter detta som något som skulle vara aktuellt? Kontakta ansvarig mäklare för att veta mer.

Om området

Hällsvik är ett litet samhälle vid Hälleviken på sydvästra Hisingen, beläget i en dalgång och gränsar till Andalen i syd samt Hjuvik i norr. Från att ha varit en liten by med fiske som en viktig näring blev det ett sommarstuegområde där tomterna, över tid, har styckats av för att ge plats till familjevillor.
Här erbjuds en attraktiv plats att bo på; grönt, lummigt och nära havet!

I Hälleviken, Hällsviks havsvik och centrala punkt, finns en välbesökt badplats. Badplatsen drivs ideellt av den lokala intresse/idrottsföreningen, HIF. På vintern används ofta Lågedammen som skridskobana.

I Hällsvik finns även en fritidsbåtshamn som drivs av Hällsviks Båtsällskap.

Närservice

Hällsviks Bycenter är en kombinerad lokal mötesplats och skola för åk 1-3 med förskoleklass. Skutehagens skola har åk F-6 och tar även emot elever från Hällsviks Bycenter. Inför år 7 går eleverna över till Nordlyckeskolan för år 7-9 och den skolan ligger på Skyttepaviljongens Gata 25.

Övrigt

Det är gångavstånd ner till havet och cykelavstånd till Torslanda Golfklubb. Bulycke ridklubb, Torslandavallen, Torslandahallen och Torslanda tennishall är idrottscentrum i nära anslutning till Amhult. Där finns förutom inomhushall för handboll, tennis och badminton också stora ytor för fotboll. Vid Torslandavallen finns dessutom en 400 meters asfaltbana och en elbelyst motionsslinga på 2,5 kilometer. I motionscentralen kan man byta om och duscha. Läs mer om fotbollsklubben på http://www.torslandaik.com/ Läs mer om handbollsklubben på http://www.torslandahk.com/.

Viktiga dokument & länkar

Detaljplan
Social Video
Kommande

Bilder

Bara några steg ifrån havet!

Fakta

Rumsbeskrivning
Boarea
105 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Byggnad
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Byggnadsår
1968
Uppvärmning
Direktverkande el, Luft/luftvärmepump
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd
Byggnadssätt
Grundläggning
Krypgrund
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
fasad
Trä/Mexisten
Fönster
2-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Torslanda 9:10
Övriga byggnader
På tomten finns ett förråd samt ett garage.
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 3,405,000
Byggnadsvärde
SEK 1,365,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 378,000
Tomt
Areal
1178 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Planbestämmelser
Detaljplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Göteborg Torslanda GA:26 ändamål: Avloppsanläggning, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Torslanda GA:43 ändamål: Vägar
Förmån: Officialservitut Väg, 14-TRL-758.1

Karta

Torslanda - Hällsvik Torslanda

Fyrlyktevägen 16

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg