MED62B767CA7DF74DB1935ABF44C1DD8163

Bullaren,

Tomt, Nasslebacka, Bullaren

Fakta

TypTomt
Tomtarea1,349 kvm

Utgångspris: SEK 125,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

I den vackra sluttningen ner mot den norra änden av Bullaresjön ligger i det böljande landskapet, Nasslebacka. Här finns möjligheten att förvärva en lättbyggd tomt om 1349 kvm. Området regleras ej av detaljplan vilket ger något friare tyglar i byggnadsvalet, självklart måste dock bygglov sökas. För mer information om vad man får bygga, kontakta tanums kommun. Vatten via servitut, el-anslutning och avlopp tillkommer. Vill ni komma och titta eller har övriga frågor, kontakta ansvarig mäklare.

Om området

Öster om E6 ligger större delen av Tanums kommun. Där väntar ett annorlunda Bohuslän: Bullaren och Kynnefjäll. Naturupplevelserna avlöser varandra, omgivna av tystnad som står i läkande kontrast till det mer pulserande livet vid kusten eller i stan.

Det är en natur ägnad för bad, fiske, kanoting, vandring, bäversafari och cykelutflykter.

Östad är centralpunkten i Bullaren. Här finns ICA-butik och bensinsation. Följer man den vackra blå-gröna vägen söderut kommer man till Tingvalls Eko, där kan man bo och äta eller besöka den välskötta Eko-parken. Här finns en av de två passager över de vidsträckta Bullaresjöarna. Runt sjöarna finns flera anordnade badplatser.

Vid norra änden av Norra Bullaresjön ligger Vassbotten med campingplats, lanthandel och en restaurang inspirerad av det amerikanska 50-talet. Utefter den Blå-gröna vägen, ett naturskönt alternativ till E6, där flyter trafiken jämt och fint mellan Halden och Dingle. Längs vägen finns många sevärdheter, mycket av gammal kultur med stenåldersboplatser, fornborgar och gravfält samt natursevärdheter som t ex Älgafallet.

Väljer man att stanna kvar bjuder området på storslagen natur, tystnad och mångfald av upplevelser. Här spelar orrarna och tjädern i gryningen och här är bävern den stora dammbyggaren. Det rika djurlivet består av älg, rådjur, räv, lo, varg samt fiskgjuse, lom och ormvråk.

Att upptäcka vildmarken till fots bjuder på många minnesvärda intryck. Ett annat sätt att upptäcka vildmarken är per kanot och detta tranportsätt ger dig kanske den allra största naturupplevelsen. Du väljer bland Bullaresjöarnas lättpaddlade vatten, kantade av härliga badstränder, eller de spännande Kornsjöarna, där vildmarkskaraktären blir än mer påtaglig. Glöm inte fiskespö och kamera! Sjöarna och vattendragen i Bullaren och på Kynnefjäll är erkänt fiskrika. Här hugger abborre lika villiga som gädda. Röding fångas i den djupare och kalla sjön Långevattnet!

I gränsbygden mellan Dalsland och Bullaren kan du åka en spännande runda, Blå-Gröna Rundan. På någon av de lokala turistinformationerna i Tanums Kommun kan du hämta broschyren Blå-Gröna Vägen.

Bilder

Vi tänker på dig och din hälsa

Fakta

Byggnad
Fastighetsbeteckning
Nasslebacka 1:8
Allmänt om fastigheten
Kommunal fastighetsavgift
SEK 560 / år
Taxeringsvärde
SEK 56,000
Taxeringskod
210
Tomt
Areal
1349 kvm
Vatten/avlopp
Vatten via brunn på servitut. Avlopp saknas
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Tanum Nasslebacka GA:1
Förmån: Officialservitut Väg I Samfälld Vägmark, 1435-1031.1
Förmån: Officialservitut Väg, 1435-1031.2
Last: Officialservitut Avlopp, 14-NAV-922.4

Karta

Bullaren

Tomt, Nasslebacka, Bullaren

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg