190
MED6B9D65F3C8C74E50933140208334D675

Stilsäker trea i populära Toltorpsdalen!

Kommande®

Toltorpsdalen, Mölndal

Fakta

MånadsavgiftSEK 7,172 inkl. vatten, värme, garageplats, kabel-TV, bredband och IP-telefoni (ej samtalskostnad)
Antal rum3 rok
Boarea84 kvm

Ansvarig mäklare

Här förbereds försäljning av denna rymliga trerumslägenhet på Fallströmsgatan i populära Toltorpsdalen i en stabil och välorganiserad HSB-förening. Lägenheten har genomgått en påkostad och omsorgsfull renovering där ingenting har lämnats åt slumpen. Stilsäkra färgval på väggar, ett vackert och genomgående trägolv samt ett trendigt kök med den där lyxigt industriella känslan. Här bor ni i ett trevligt område med närhet till Safjället och Änggårdsbergen som erbjuder möjlighet till härliga promenader i sköna grönområden och flera motionsspår. Närhet till goda kommunikationer, pizzeria och dagligvaruhandel. Generöst tilltagen balkong som tillåter ordentlig utomhusmöblering, stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Parkering i garage ingår i avgiften.

Är ni intresserade av att få mer information eller att komma på eventuell förhandsvisning av bostaden? Hör då av er till ansvarig mäklare redan idag!

Om området

Toltorpsdalen med dess lugna och rofyllda tillvaro och närhet till det mesta gör det till ett väldigt eftertraktat område. Dess grönskande och levande omgivning skapar en härlig atmosfär. Läget precis intill Ängårdsbergen och Safjället gör det möjligt för längre promenader i idyllisk miljö med rikt växt- och djurliv. Detta i samband med cykelavstånd till Göteborgs stadspuls samt Sahlgrenska gör detta till ett drömläge för många. I hjärtat av dalen finner man även skola och dagis. Toltorpsdalen erbjuder allt från mindre lägenheter till större villor vilket skapar en härlig och trevlig variation som lockar människor i olika åldrar.

Kommunikation

Utmärkta kommunikationsmöjligheter med buss till Sahlgrenska, Göteborg C samt Mölndals C som erbjuder vidare transport med Kungsbacka-pendeln och spårvagn. Med bil kommer man snabbt ut till Söderleden eller E:6-an.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg