190
MEDAD24D71DFBAA458AA77465EE79DFB1A4

Såld!

ÖRNSKÖLDSVIK

Terrassvägen 6A

Fakta

MånadsavgiftSEK 6,276 inkl värme, VA, kabel-tv via ComHem
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea114 kvm
Våning6 (hiss finns)
Lägenhetsnummer03061
Byggår1969
Driftskostnad506 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 2,195,000

Ansvarig mäklare

Sällan till salu! Nu har vi nöjet att presentera en fyra uppe på trivsamma Terrassen! Här bor man högst upp i huset med fönster i tre väderstreck, stor inglasad balkong med fantastisk utsikt och härliga ytor. Bostaden erbjuder ett fint renoverat kök, matrum, vardagsrum, två sovrum, renoverat badrum och gästtoalett. Detta hem passar perfekt för den som söker ett bekvämt boende med gott om ytor och plats för vänner och familj! I källaren finns en stor fin tvättstuga och på gården en mysig uteplats. Välkommen på visning!

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
I hallen är det lagt ett ljust klinkergolv med golvvärme, det finns plats för hatt-och skohylla. Från hallen nås samtliga rum.

Köket är fint renoverat med luckor i körsbär, vitt kakel och stenskivor. Den maskinella utrustningen består av spis med glashäll, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Vid fönstret ryms ett matbord och fyra stolar. Trägolv och ljust tapetserade väggar. Här finns en av två utgångar till balkongen.

Intill köket ligger vardagsrummet som kan möbleras med soffor, tvmöbel och bokhyllor. På golvet ligger ett fint trägolv och väggarna har ljusa tapeter. Från rummet kan man nå den inglasade balkongen i sydvästläge som blir till ett extrarum från vår till höst. Utsikten över hamninloppet, Åsbacken och staden är magisk, här sitter man gärna med en kopp kaffe och har det bra!

Matrummet är ljust och inbjudande, det är väl tilltaget och gör det möjligt att duka upp långbord för många gäster. Trägolv och tapetserade väggar.

Det första sovrummet rymmer dubbelsäng och nattduksbord Efter ena väggen löper en stor skjutgarderob. Plastmatta och tapetserade väggar.

Det andra sovrummet passar som ett kombinerat kontor och gästrum. Laminatgolv och tapetserade väggar. I anslutning till detta rum finner man en toalett.

Badrummet är renoverat med kakel, klinker och golvvärme. Det finns wc-stol, duschkabin, handfat och spegelskåp.

Bostaden hade ursprunligen fem rum och kök så för den som vill är det möjligt att göra om det nuvarande vardagsrummet till två stycken sovrum.
Antal rum
4 rum
Boarea
114 kvm
Areakälla
föreningens information
Uteplats
Stor inglasad balkong i sydväst.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
6 av 6, hiss finns
Avgift
SEK 6,276 inkl värme, VA, kabel-tv via ComHem
Driftskostnad
SEK 6,072 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 6,072
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
1.7049 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1969
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX med värmeåtervinning
Energideklaration
Utförd 5/5/2017
Energiklass
C
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övrigt
Stambyte ska genomföras i badrummet. Möjlighet att välja kakel, klinker och ny badrumsinredning efter nya ägarens önskemål.
Övriga byggnader
Det finns ett källarförråd till lägenheten.
Förening
Namn
Brf Terrassen
Om föreningen
Föreningen består av 4 bostadshus med totalt 84 lägenheter.

Förening har en gemensam tvättstuga i hus nr 6.

Separat miljöhus för bl.a. kompostering av avfall och övrig sophantering. I föreningens miljöhus finns även ett uthyrningsrum med dusch, wc, sängar för 2 personer, ett litet pentry och köksbord. Kostar 100 kr/natt att hyra.

Hushållsel debiteras med s.k enhetsmätning där endast förbrukningen betalas av lägenhetsinnehavare, medan fasta avgifter ingår i månadsavgiften. Förbrukningen uppdateras årsvis.

Det finns 2 st uteplatser iordningställda med nya möbler under 2012.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Tv och bredband
I månadsavgiften ingår bostadsrättstillägget för hemförsäkringen.
Grundutbud på Tv från Comhem ingår, ca 10 kanaler. Bredband tecknas separat.
Parkering
Det finns 24 garageplatser, 250 kr/mån, 15 parkeringsplatser, 125 kr/mån och 48 carportplatser, 250 kr/mån. Separat kö till samtliga bilplatser.
Renoveringar
Under 2010 har föreningen renoverat fasader, gjort ombyggnationer av taken samt gjort om ventilationsanläggningen till frånluftsventilation med återvinning. Avloppsstammarna är kontrollerade och rengjorda med spolning, stambyte planerat i framtiden.
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Övrigt
Terrassen är belägen vid Åsbergets sydöstra sluttning med härlig utsikt över staden och hamninloppet. Husen ligger alldeles vid skogsbrynet med möjlighet till skogspromenader i den fina naturen. En underbar plats att bo på för naturälskare!

Karta

ÖRNSKÖLDSVIK

Terrassvägen 6A

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg