MED95B671FB5B9F46B09F67184197D1E78E

Nyproduktion

UMEÅ

Tegelslagarvägen 18, lghnr 504

Fakta

MånadsavgiftSEK 536
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea44 kvm
Lägenhetsnummer504

Utgångspris: SEK 665,000

Prisvärda garage - redan en succé!

Efter en annons och sedan gick ryktet igång vilket inneburit att vi snart sålt hälften. Om ni väljer tillvalet med entresolplan hamnar priset under miljonen för 85 kvadratmeter. Missa inte denna möjlighet!

Funderar du på att köpa egen lokal till ditt företag men tycker att det som erbjuds är för stora eller dyra? Drömmer du om ett eget garage för din hobby men har inte möjlighet eller plats? Då får du nu tillfället att kunna köpa detta i Brf Sanden 7 som erbjuder precis lagoma lokaler till ett ovanligt lågt pris.

Projektet Brf Sanden 7 i Umeå kommer bestå av 32 st lokaler uppförda i en bostadsrättsförening. Konceptet industrilokal i bostadsrättsform har funnits i Sverige över tio år och den första bostadsrättsföreningen av en industrifastighet bildades i Österåker utanför Stockholm.

Bostadsrättsföreningen kommer kommer att finansieras helt med insatser vilket innebär att det inte kommer att finnas något fastighetslån i själva föreningen. Fördelarna med detta är många men den största är den låga månadsavgiften samt att bostadsrättsinnehavarna får göra ränteavdrag på sina lånekostnader vilket en bostadsrättsförening inte kan.

Det kommer att finnas två typer av lokaler:

44 kvm. 4m bred och 11m djup och 4m takhöjd.
44 kvm. 4m bred och 11 m djup och 6m takhöjd vilket möjliggör entresolplan/loft.
Det finns många möjligheter med entresolplanet/loftet. Ni kan nyttja det som kontor, personalutrymme, kundmottagning, förvaringsyta eller utvidgat lager.

Pris för entresolplanet/loftet:
1/3 av golvytan 14,6 m2: 29 900 kr exkl. moms inkl. trappa.
2/3 av golvytan 29,3 m2: 39 900 kr exkl. moms inkl. trappa.
3/3 av golvytan 44 m2: 49 900 kr exkl. moms inkl. trappa.

Lokalerna är anpassningsbara och genom att köpa och slå ihop flera lokaler kan ni bilda en större lokal eller hyra ut delar för att eventuellt förbereda för framtida expansion. Att hyra ut sin lokal, hela eller delar, är fullt tillåtet i föreningen. Varje lokal på 44 kvm är förberedd med egen VVS, el, fiber samt värme och har sin egen parkering och lastzon utanför porten. Fastigheten är inhägnad med stängsel och grind samt separat belysning utanför varje enskild lokal.

Utöver sitt industrifack kommer det även finnas möjlighet att hyra ett kontor/kontorsplats i det kontorshotell som byggs i direkt anslutning till Brf Sanden 7 men som inte tillhör föreningen.

Projektet byggs i samarbete med Bjurbäcks Bygg & Plåt AB som totalentreprenör.

Under viktiga dokument finner ritningar, avsättningar, betalplan, utkast på ekonomiska kalkylen etc.

Ni kan läsa mer på projektets hemsida:

www.sanden7.se

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Garaget har måtten:

4 meters bredd
11 meters djup
4 meters takhöjd
Boarea
44 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 665,000
Avgift
SEK 536
Byggnad
Uppvärmning
Direkt El samt förberett för vattenburen golvvärme
Förening
Namn
BRF Sanden 7
Organisationsform
Bostadsrätt

Karta

UMEÅ

Tegelslagarvägen 18, lghnr 504

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg