KarriärOm oss
230
MED0806ED8399BA451BA33A1BAF1182A70F

Tändkulevägen Nacka Strand, Nacka strand

Nyproduktion

Nacka Strand, Nacka strand

TändkulevägenFakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

MÅNADSAVGIFT

0 kr

Nu bygger Besqab lägenheter tre distansminuter från Stockholms hjärta för dig som hellre börjar dagen med en take away-kaffe i handen, havsluft i lungorna och drömmer om fredag hela veckan. Här bor du sjönära stan med perfekt blandning av sött och salt.

Läs mer om projektet på: https://www.besqab.se/bostader/hitta-bostad/stockholm/nacka/nacka-strand/

Besök gärna vårt showroom vid Nacka Strandsmässan, Automobilgatan/Augustendalstorget. Showroomet är bemannat under utannonserade visningstider.

Bilder

MED0806ED8399BA451BA33A1BAF1182A70F
MED0191548E885C433B92282FA1B0A7C3C7
MED7A8BFADC1B194DD4A4F132D1ACB5F05D
MED72C9A375FF434727A3F43EE214FCB2D2
MEDDB3BFE727B4A4E4E955887A7D7CEC677

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

MÅNADSAVGIFT

0 kr

Om området

Nacka Strand är beläget på höjden mot Saltsjön vid Nacka Centrum. All tänkbar service och butiker finns på gångavstånd i Forum Nacka. I Nacka Strand finns även några butiker, konditori, gym, service och inte minst Marinan, krogen J och ångbåtsbryggan med båttrafik till både city och skärgården. Fin promenadväg längs med Svindersviken och nära till Nyckelviken som är ett stort naturområde med anor från medeltiden. Här finns ängar, skog och sol- och badklippor, lantgård, motionsspår, café, hembygdsmuseum och mycket mera. I närområdet finns även förskolor, skolor samt bra och täta förbindelser med buss till Slussen och Stockholm City. Även SL:s pendelbåt trafikerar bryggan Nacka strand och vidare till Nybroplan. Tunnelbana planeras till Nacka och beräknas vara klar 2027. Läs gärna mer på www.nackastrand.se.

KOMMUNIKATION

Bo granne med skärgården - och stan.
Uppe på höjden i Nacka Strand planerar vi att bygga ca 200 nya bostadsrätter. Här bor du med utsikt över havet och Djurgården, 15 min från Fjäderholmarna och 3 distansminuter till Östermalm.

NÄRSERVICE

Med närhet till lokala småbutiker och uteliv.
Här bor du nära det lilla torget där du hittar allt ifrån det lilla lokala bageriet till blomsteraffären, kemtvätten, frisören, banken, kiosken och gymmet. Om du någon gång skulle tröttna på att laga mat hemma, kan du ta en kortare promenad ner till någon av de lokala restaurangerna. Eller varför inte en middag ute på Fjäderholmarna? Dit kommer du med båt på bara 15 min.

PARKERING

Garage

ÖVRIGT

Projektbeskrivning
Bostadstyp - Lägenheter
Boendeform - Bostadsrätt
Bostäder - 200 lägenheter om 1 - 5 rok
Arkitekt - Kjellander Sjöberg
Status - Planerat

Lägenhet

TILLTRÄDE

Preliminärt från Q2 2023

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Ej utförd

Förening

NAMN

Brf Magasinet

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

56

FÖRSÄKRING

Byggnaderna, som under entreprenadtiden är brandförsäkrade av entreprenören, kommer efter överlämnandet till bostadsrättsföreningen att försäkras till fullvärde inkl. bostadsrättstillägg. Föreningen kommer även att teckna ansvars- och allriskförsäkringar.

TV OCH BREDBAND

Tv och bredband finns via föreningen.

GÅRDSPLATS

Takterrass
• Sittgrupper, pergola och planteringar på takterass

Gemensam gård
• Ytbeläggning av betongplattor vid entréer och uteplatser.
• Utanför entrén finns planteringar, gångytor samt cykelplatser.
• På gården finns gräsytor, planteringar, gångar, cykelplatser samt lek- och sittytor.
• Nivåskillnader förekommer och tas upp med murar, slänt,
bergsslänter och planteringar.

PARKERING

Totalt 27 p-platser för bil och 2 MC-platser. Av dessa finns 19 p-platser (varav 2 HCP p-platser) i underliggande garage i fastigheten och ytterligare 8 p-platser och 2 MC-platser i gemensamt garage på fastigheten Sicklaön 362:5. P-platserna hyrs ut med separata hyresavtal via Parkman. Parkering kostar f.n. 1563 kr för vanlig plats, parkeringsplats med laddstolpe kostar 1800 kr + elförbrukning, MC-plats kostar 1000 kr.

ÖVRIGT

Byggherre för projektet är Besqab. På besqab.se och i projektbroschyren för Brf Magasinet kan du läsa mer om Besqab och projektet. Besqab certifierar sina projekt enligt Svanen. Vad det innebär kan du läsa om på sidan 54 i projektbroschyren.

Viktiga dokument & länkar

Projektbroschyr Magasinet
Registrerad EkonomiskPlan Magasinet i Na
Stadgar Brf Magasinet i Nacka
SL och kommande tunnelbana
Besqabs projekt Nacka Strand
Nacka Kommun

Karta

Nacka Nacka Strand

Tändkulevägen

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg