510
MEDE1D22E5327974AC1AE7A320D21DA94FF

Såld!

Enskededalen/Kärrtorp, Skarpnäck

Talmansgränd 3

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,246 Inkl. värme, va, förråd, p-plats
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea32 kvm
Byggår1930
Driftskostnad400 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 1,100,000

Ansvarig mäklare

Varmt välkommen till denna LOKAL - med övernattningsmöjlighet!
Perfekt för den som till exempel vill bedriva verksamhet nära sitt hem, företag eller som i jobbändamål åker hit från en annan stad. Möjlighet till att sporadiskt övernatta i bostaden men avsedd för enklare hantverksändamål, ej permanentboende. Tillhörande parkeringsplats finns!

Belägen på en attraktiv adress i idylliskt villaområde med egen ingång. Helrenoverad tvåa från 2014 med ljusa ytskikt, rymligt kök och fräscht badrum. Belägen i en mycket charmig fastighet från 1930.

Nära goda kommunikationer och härliga grönområden. Granne med Talmansparken och med närhet till restauranger, butiker och Nackareservatet.

Vid intresse välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Om området

I Kärrtorp bor du med absolut närhet till city men ändå i en lugn och pittoresk miljö med gott om rekreationsområden.

Nackareservatet som är ett populärt område ligger några minuters promenad från bostadområdet. Här finns bland annat motionsspår, golfbanor och badsjöar som Söderbysjön, Källtorpssjön och Dammtorpssjön. Vid Nytorps gärde finns även utomhusbassänger och fotbollsplaner, som ligger runt hörnet. På Söderarmsvägen ligger det för Kärrtorpsborna välkända kvarterskonditoriet SantaFe.

På andra sidan Nynäsvägen ligger Gamla Enskede som bjuder dig på vackra sekelskifteshus, mysiga små butiker. Nybakat bröd köper du på Enskede bageri. Enskededalen är ett av Stockholms mest eftertraktade områden på grund av sin totala närhet till Stockholm city men där ändå närheten till naturen är slående. Kort och gott ett fantastiskt läge, men där du ändå har lyxen av lugn och ro när det behövs.

Kommunikation

T-banan tar dig in till centralen på 12 minuter och ligger på kort avstånd från bostaden. Ni finner även ett flertal busslinjer som sträcker sig inom söderort.

Närservice

Vid Globen står ett 60-tal butiker, systembolag, restauranger och olika nöjesarrangemang till ditt förfogande. Vid Sickla köpkvarter som ligger 5 minuters bilväg från bostaden har du ett 100-tal butiker, biografer och restauranger.

Bilder

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Entré från föreningens trevliga och välskötta trädgård.
Direkt in ett stort allrum med plats för önskat möblemang. Vägg i vägg ett mindre rum, båda med vitmålade väggar, spotlights i taket och klinker på golv. Vattenburen golvvärme i alla rum.
Kök med gott om plats för förvaring samt bra med arbetsyta. Här finns spis, induktionshäll, fläkt, kyl & frys. Badrum med dusch, wc, handfat.
Helrenoverad från 2013/2014.
Antal rum
2 rum
Boarea
32 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 2,246 Inkl. värme, va, förråd, p-plats
Driftskostnad
SEK 4,800 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
Försäkring
SEK 1,800
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Enligt schablon.
Andel av årsavgiften
5.91 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1930
Byggnadsår kommentar
oå 1990
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Adeln 15
Om föreningen
Brf Adeln 15 bildades 2010. I fastigheten som är från 1930 finns det 7 lägenheter och 2 bostadsrätts-lokaler. På fastigheten finns även en fristående komplementbyggnad innefattande lägenhetsförråd. Marken är upplåten med tomträtt.

En omfattande renovering på huset gjordes 1984-1990 med bl a stamrenovering, byte av el-stammar, tilläggsisolering och installation av 3-glas fönster. Vinden inreddes också till lägenhetsyta. Föreningen har installerat en ny värmepump för fastighetens uppvärmning samt för tappvatten.

Gemensam tvättstuga finns i källaren.

Utrymme för cyklar finns.

Parkering, det finns 9 parkeringsplatser tillgängliga för föreningen medlemmar.
Äger föreningen marken
Nuvarande avgäldsperiod för Adeln 15 löper mellan 2020-01-01 – 2029-12-31 med en avgäld på 30.400 kr/år.
Avgälden är dock ny och är fortfarande under intrappning. Full avgäld betalas först år fem och framåt.

Karta

Enskededalen/Kärrtorp Skarpnäck

Talmansgränd 3

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg