190
MEDE8FE020A32894DFD952E888DBE872E73

Fin villa på omtyckta kvarter!Svedjegatan 3 Kåge, Kåge

Kommande®

Kåge, Kåge

Svedjegatan 3Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

107 kvm

BIAREA

133 kvm

TOMTAREA

1 000 kvm

DRIFTSKOSTNAD

2 106 kr/månad

Fin villa på omtyckta kvarter!

Ställer du höga krav på din bostadsmiljö och letar efter en bostad i lugna, omtyckta kvarter?
Längtar du efter att hitta ett boende som är något utöver det vanliga och som erbjuder genomgående hög standard?
-Då har du nu äntligen chansen att hitta hem!

Varmt välkommen att stiga in på Svedjegatan 3 och denna pärla disponerad i ett plan med källare.
Här har ni en bostad där du med fördel bara kan flytta in utan att behöva genomföra några större renoveringar då bergvärme, två badrum kök och ytskikt är gjorda. Du som ny ägare kan bara kan fokusera på vilka möbler du vill ställa in. Tack vare den trivsamma planlösningen där härliga sociala ytor kombineras så finns utrymme för en större matsals grupp som ger plats för vänner och familj. I direkt anslutning finner ni dessutom vardagsrum som rymmer den större soffgruppen om så önskas.

Köket är ljust och modernt och erbjuder genomgående hög standard på samtlig maskinell utrustning. Båda badrummen är renoverade i smakfull stil med golvvärme. Samtliga tre sovrum är väl tilltagna i storlek och alla har genomgående fräscha ytskikt.

En trappa ner finner man barnens paradis med ett stort allrum som öppnar upp för lek och bus. Här rymmer man både soffgrupp med tevespels hörna samt övrig lek yta. Vidare så finns ytterligare ett stort sovrum som är perfekt som tonårsrum eller gästrum, tvättstuga, badrum, förråd och yta för ett eventuellt hemma gym eller kontor beroende på behov. Genomgående en väldigt ljus och trevlig källare som har många välutnyttjade ytor.

På husets baksida finner ni en fantastisk grönyta som ger goda förutsättningar för många härliga soltimmar samt en stor inglasning som förlänger sommaren.
Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till både skola, dagis, gym restaurang/pizzeria och matvarubutik. Allt inom lagom promenadavstånd. Husets placering gör dessutom att det här knappt finns någon genomfartstrafik. Bra bussförbindelser där du finner busshållplatsen nära till hands.

Varmt välkommen att anmäla erat intresse för att ta del av ytterligare information, tidsplan med mera.

Bilder

MEDE8FE020A32894DFD952E888DBE872E73
MEDE4204C28C38A4A0B8572075F40E9605B
MED5896049015FF41748D45B28D5C3A0887
MED98E9B8D5A29F4E8AB9EA50A4585A8143
MED0C5895356D754493BD1DB742AED921EC

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

107 kvm

BIAREA

133 kvm

TOMTAREA

1 000 kvm

DRIFTSKOSTNAD

2 106 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum varav 4 sovrum

HALL

Vi stiger in i en trevlig hall med målade väggar i vacker jordnära kulör, mörkt golv. I hallen finns en praktisk inbyggd garderob som är målad i samma fina väggfärg som övrig hall. Direkt till höger finns ytterligare avhängningsmöjligheter och en mindre wc.

VARDAGSRUM

Bostadens hjärta, ett vackert luftigt vardagsrum med direkt utgång till den fina trädgården. Här ligger ett fint klickgolv och väggarna går i en behagliga ljus ton. Rummet inreds fördelaktigt med soffgrupp med tillhörande möbler samt matgrupp. Här har vi stora fönsterpartier samt en helglasad altandörr som ger rummet ett ultimat ljusinsläpp.

KÖK

Ljust och trevligt kök med bra förvaring. Köket är utrustat med vita luckor, bänkskiva i laminat, ovan bänkskiva ligger ljust mönstrat kakel i vit och grå nyans. Maskinpark bestående av spis med varmluftsugn, fläkt, kyl och frys, diskmaskin. Fönster i två väderstreck som skapar ett fint ljusflöde.

SOVRUM MASTERBEDROOM

Trivsamt sovrum med härligt ljusinsläpp. Här kan man möblera med fullstor säng med tillhörande sängmöbler samt förvaringsmöbel om så önskas. Väggarna är tapetserade i en mörkare mysig färg och här ligger ett ljust laminatgolv. Sovrummet har även tre praktiska inbyggda garderober för ytterligare förvaring.

SOVRUM

Bostadens andra sovrummet är lite mindre i storlek men passar utmärkt som ett barn rum. Här ligger ett laminatgolv och rummet har tapetserade väggar.

SOVRUM

I nära anslutning till de andra sovrummet ligger bostadens tredje sovrum där du kan möblerna med säng och skrivbord om så önskas.

BADRUM

Ett stilfullt och väl tilltaget badrummet med en modern badrumsmatta på golv och väggar. Inredningen består av wc, en stor kommod med dubbla handfat och gott om förvaringsmöjligheter, stor spegel, badkar och dusch med glasvägg.

WC

Mindre wc i anslutning till hallen. Badrumsmatta på golv och väggar. Inredning består av wc, tvättställ och spegelskåp med förvaring. Ett fönster. Perfekt som gäst toalett.

ALLRUM/ GILLESTUGA

När vi kommer ner till källarplan möts vi av ett luftigt allrum/gillestuga. Här ligger en golvmatta i en grå nyans samt målade ljusa väggar. Här kan man med fördel inreda med soffgrupp och tillhörande tv-möbler och annan stor förvaringsmöbel eller varför inte skapa en stor yta för lek.

DUSCH/BASTU

Här finner vi ett stilrent duschutrymme som går i samma stil som badrummet på övreplan. Klinker och kakel i en grå nyans. Svart modern inredning på duschvägg, blandare och övriga detaljer samt golvvärme. En tonad snygg dörr intill bastu från duschutrymmet.

ÖVRIGT KÄLLARE

Förutom badrummet och allrummet så hittar du ytterligare ett sovrum, tvättstuga, mindre kontor, förråd och ett rum som du till exempel kan använda som hemma gym. Hela källaren har genomgående nya fräscha ytskikt och upplevs väldigt trevlig och ljus.

Om området

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun som ligger 13 kilometer norr om Skellefteå.
I Kåge finner du allt du kan tänkas behöva under din vardag. Cykel och gångavstånd finner ni till skola, förskola, frisör, livsmedelsbutik, gym och sportfält. Under somrarna håller även utebadet i centrum av Kåge öppet, anpassat för hela familjen med både barnpool, pool och en stor grönyta. Dessutom bor du med direkt närhet till skoterleder, elljusspår och småbåtshamn. Småbåtshamnen sjuder av liv under sommaren med sitt mysiga hamnkafé.


Förutom ovan nämnda fördelar så tar du dig på ca 10 minuters bilfärd till Skellefteå centrum och omkring 6 minuter till Solbackens handelsområde.

Bra bussförbindelser till och från centrum.

KOMMUNIKATION

Bra bussförbindelser till och från centrum!

Ekonomi

VA

7 060 kr

UPPVÄRMNING

15 390 kr

RENHÅLLNING

2 823 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

25 273 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

4

KOMMENTAR

Driftkostnaderna är baserade på säljarens nuvarande kostnader.
Kostnaden för uppvärmningen avser även hushållsel.

2022: El: 16 470 kWh. Total kostnad: 15 390kr

Vattenförbrukningen är baserad på 2 vuxna och 2 barn.

Renhållningen är baserad på standardkärl: 140L grönt kärl och 140L brunt kärl.

Här sitter en säkring och fiber är indraget.

Byggnad

UPPVÄRMNING

Bergvärme

VENTILATION

Självdrag

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2021-04-15

ENERGIKLASS

B

ENERGIPRESTANDA

37 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

52 kWh/m² och år

Byggnadssätt

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

3-glas

TAK

Plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Storkåge 1:46

ÖVRIGA BYGGNADER

Garage med eldriven port
25kvm Attefallare/inglasning

ÖVRIGT

2022: Eldriven port
2022: Dränering av tomten

Attefallare/inglasning 25 kvm

Ny ytterdörr

Allmänt om fastigheten

SUMMA PANTBREV

2 552 500 kr

Tomt

AREAL

1000 kvm

TOMTTYP

trädgårdstomt

PLANBESTÄMMELSER

Stadsplan (1978-01-13)

VATTEN/AVLOPP

kommunalt vatten och avlopp.

Viktiga dokument & länkar

HH Bra att veta om budgivning
HH Flyttstädning fastighet Vitec
HH Undersökningsplikt/felansvar villa
HH viktig information VILLA
Skellefteå kraft rapport
Kommande

Karta

Skellefteå Kåge

Svedjegatan 3

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg