KarriärOm oss
230
MED086292369285442F8F7B3AD0367C5473

Modern 2:a med inglasad balkong!Sveavägen 49 Hisingstorp, JÖNKÖPING

Hisingstorp, JÖNKÖPING

Sveavägen 49


PRIS2 595 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

70 kvm

VÅNING

3 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

8-2094-1-7-2

MÅNADSAVGIFT

4 227 kr

BYGGÅR

2016

PRIS

2 595 000 kr

Modern 2:a med inglasad balkong!

Varmt välkommen Sveavägen 49 som bjuder ett förstklassigt boende för dig som föredrar närheten till City men också till naturnära miljö! Vad sägs om öppen och välplanerad planlösning, stor insynsskyddad balkong och parkeringsplats direkt vid inflytt? Här bor du med ett fritt och trevligt läge utan insyn från kringliggande villor och bostadshus. Perfekt för dig som söker en tyst och lugn boendemiljö med kanonläge!

Bostaden är välplanerad med härliga ljusflöden som genomsyrar bostaden på ett trevligt sätt. Genomgående finns stilfulla och moderna material som faller de flesta i smaken. Den inglasade och insynsskyddade balkongen i härligt sydvästligt läge har utsikt över grönskan och här kan du njuta av sol hela eftermiddagen och kvällen. En fantastisk tillgång till bostaden att nyttja till max! Hallen bjuder ett välkomnande härligt ljusflöde och rymd, dessutom en exklusiv och praktisk walk-in-closet i anslutning som möjliggör praktisk och snygga förvaringsmöjligheter. Köket binder samman med vardagsrummet och ger en social yta att umgås på. Rymligt sovrum med goda förvaringsutrymmen som är väldisponerade och ett stort och stilrent badrum som är helkaklat med lyxiga materialval.

På Sveavägen 49 bor du med närhet till både landet och city. Gränsen mellan kohagen och villakvarteret är därmed hårfin. Här kan du med enkelhet välja mellan skogs -och citypromenader samtidigt som du bor i ett lugnt och rofyllt område. Njut av vitsippornas blomster på våren och kantarellplocket på hösten. Perfekt att kunna ta med barnen ut till skogs för att njuta av både bär och upptäcka djur. Förskolor, skolor och lekparker finns i närheten, vilket ger barnen en möjlighet att själva promenera och cykla till dagsaktiviteter. På bekvämt promenadavstånd finns mataffär och pizzeria. På Hisingstorp finns mycket goda kommunikationsmöjligheter för dig som vill åka hela vägen från dörr till dörr. Busshållplatsen finns precis vid huset. Härifrån tar du dig till Jönköpings Resecentrum på ca 10 minuter. Smidigt och lättillgängligt!

Föreningen är stabil och välskött. Tidigare år har föreningen bjudit medlemmarna på en avgiftsfri månad/år vilket tyder på en god och stabil ekonomi.

Här finns alla förutsättningar att trivas för dig som nöjer dig med bara det bästa. Hjärtligt välkommen till detta förstklassiga boende!

Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Förbered er gärna genom att:
• Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
• Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektsspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
• Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Bilder

MED086292369285442F8F7B3AD0367C5473
MED4E540F3632F343AC9BFB6ED3C387390F
MEDB9BE78BC823840DDB84559A28DB88031
MED4C290DB7626B4CB0BEF6DDB87A973D92
MED01DE4FF17C0F484F93F4A09AE6FC26E2

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

70 kvm

LÄGENHETSNUMMER

8-2094-1-7-2

VÅNING

3 av 8, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

4 227 kr

BYGGÅR

2016

PRIS

2 595 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

BALKONG

Ja

HALL

Stor och välkomnande hall med gott om avhängningsytor och förvaring. På golvet ligger ekparkett som är genomgående för hela bostaden och går fint ihop med de vitmålade väggarna.

KÖK

Kök i halvöppen planlösning mot vardagsrummet som är helt optimalt både för det sociala köket och tillagning och servering av middagen. Mörkgrått och stilrent kök som är utrustat med allt du kan tänkas behöva såsom inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn, kyl och frys, fläkt, häll samt integrerad diskmaskin. Här har man inte sparat in på någon utrustning alls. Gott om plats för matbord i anslutning till köket som den halvöppna planlösningen ger möjlighet till.

VARDAGSRUM

Luftigt vardagsrum som öppnar upp för hela bostaden. Här får du plats med en större soffgrupp. Tillsammans med ljuset som flödar in i rummet ger det ett fräscht och luftigt rum där det dessutom inte råder någon direkt insyn i lägenheten gör rummet extra hemtrevligt.

BADRUM

Modernt och fräscht badrum med exklusiva materialval. Ett badrum där det inte saknas något med vitt kakel och grafitgrå klinker. Utrustningen består av wc, dusch, kommod och tvättmaskin och torktumlare från Bosch.

SOVRUM

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Även här ljusa väggar och härligt ljusinsläpp.

KLÄDKAMMARE

Lyxig och rymlig klädkammare i anslutning till hallen som utgör en extra bekvämlighet för bostaden. Klädkammaren bjuder även praktiska hyllplan och klädstång för optimal förvaring som löser behoven även för dig med mycket kläder eller hobbyprylar.

INGLASAD BALKONG

Inglasad balkong i sydvästligt läge mot grönskan. Här kan du njuta av sol eftermiddag och kväll och tack vare inglasningen kan du nyttja den större delen av året när solen håller sig framme. Här får du plats med matgrupp eller kanske en loungegrupp.

LINA INFORMERAR

- Trevlig förening med stabil ekonomi. Tidigare år har föreningen bjudit på en avgiftsfri månad. Styrelsen beslutar om detta årligen och således föreligger ingen garanti inför framtida år men det tyder på en god och stabil ekonomi i föreningen.

- Även garageplats finns tillgänglig vid inflytt för närvarande. - Unikt!

- Trappstädning och trädgårdsarbete sköts av HSB och du som boende i föreningen slipper dessa åtaganden. Smidigt och bekvämt!

- Sällan finner du en så smart och välplanerad bostad á 2 rok, 70 kvadrat.

SÄLJAREN INFORMERAR

Det bästa med lägenheten är planlösningen. Även att att det är hög materialkvalité, tyst och välbyggt. Utöver detta är balkongen ett stort plus då man kan använda den året runt.

Om området

Hisingstorp är ett område beläget i västra delen av Jönköpings stad cirka tre kilometer upp på höjden. Området ligger med närheten till Vättern är ett mycket naturskönt område med fina ströv- och aktivitetsområden.

Utbud på området
Hisningstorp ligger med närhet till en stor del av Jönköpings utbud. I omgivningen finner du även närhet till Torget på lördagsförmiddagar och idrottshall samt Stadsparksvallen där J-Södra spelar sina hemmamatcher. Här bor du även med närhet till Hallby som ligger på Bymarken med nybyggda Padelbanor och fotbollsplaner intill. Här utövar du din idrott med magisk utsikt över Jönköpings stolthet Vättern. Dunkehallaleden åt Bymarken till eller Vattenledningsparken ligger likaså på promenadavstånd. Även Stadsparken finner du på området som är en naturupplevelse oavsett årstid på året.

Naturnära områden
Närheten till Vättern som är fantastisk att springa eller gå utmed ligger bara ett par kilometer ner mot Jönköpings stad. Du kan också välja naturområden söder och sydväst om Bäckalyckan. Även naturnära områden som Samset och Järstorp ligger på behändigt avstånd från Hisingstorp. Här finns verkligen att välja på. Här finner du nämligen både Stadsparken och promenadstråk upp mot Mariebo och Vattenledningsparken. Fantastiska naturtillgångar men med närhet till Jönköpings City som du tar dig till på en kort promenad.

Restaurang- och caféutbud
På området finns en matvaruaffär med generösa öppettider och pizzeria i angränsade området Dalvik. Du finner även ett bageri nere på Bymarken eller på Jönköping Väster som ligger på behändigt avstånd. Underbart att ta morgonpromenaden för att inhandla nybakta frallor till helgfrukosten.

Kommunikation
På området finner du goda kommunikationsmöjligheter vilka trafikeras av stamlinje med buss nummer 2 som går med frekventa mellanrum hela vägen till Hisingstorp.

Skola och barnomsorg
I angränsning till området finner du skolår fyra, förskoleklasser och grundskola från första till sjätte klass på Hisingstorpsskolan och Dalviksskolan. Skolår sju till nio finner du närmast på Junedalsskolan som ligger mellan Bäckalyckan/Väster.

Kultur och nöjen
Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Husqvarna Garden, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

3,32858 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

3,3286 %

Ekonomi

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

488 231 kr Andelen av bostadsrättsföreningens lån som den enskilda bostadsrätten ansvarar för beräknad utifrån senaste årsredovisningen 2021. Föreningens nettoskuld beräknas enligt följande formel; ”räntebärande skulder minus räntebärande tillgångar och likvida medel”. Föreningens nettoskuld multipliceras sedan med den aktuella bostadsrättens andelstal för avgifter till föreningen.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2016

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk (FTX)

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2021-05-06

ENERGIKLASS

B

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

47 kWh/m² och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Hisingstorps Höjd

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

24

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 208 kr betalas av säljare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

483 kr

OM FÖRENINGEN

Brf Hisingstorps Höjd är en äkta bostadsrättsförening och på fastigheten står ett hus som består av 24 st bostadsrättslägenheter, storlekarna 2-5 rok, 63-128 m² i 8 våningsplan. Adress: Sveavägen 49.
Den administrativa och tekniska förvaltningen såsom trappstädning och trädgårdsskötsel sköts av HSB, inga åtaganden för de boende vilket utgör en extra bekvämlighet i vardagen.

Ägandeformer:
Juridisk person godkänns ej.
Delat ägande tillåts, exempelvis om föräldrar och barn vill samäga.

Försäkring:
Som medlem i föreningen behöver inte teckna något eget bostadsrättstillägg, då detta redan finns i bostadsrättsföreningens fastighetsförsäkring via Folksam. Hemförsäkring tecknas separat.

Renoveringar:
De senaste åren har föreningen gjort följande underhållsåtgärder och investeringar i fastigheten:
- Markarbeten.
- Dörrlås.
- Installation av el-laddstolpar 24 st under året 2020, garanterad en laddstolpeplats.

Kommande renoveringar:
Då huset är relativt nybyggt krävs endast löpande underhåll.
Inga större renoveringar planerade då fastigheten är i nyskick utan föreningen följer underhållsplanen framåt. Inget större planerat för närvarande.

Ekonomi:
Föreningen bjöd sina medlemmar på en fri månadsavgift år 2018, 2019 samt 2020, vilket tyder på stabil och god ekonomi i föreningen. Inga avgiftsförändringar planerade för närvarande.

TV/bredband/telefoni:
Telia triple Play utgörs av förmånligt obligatoriskt tillägg på månadsavgiften. 100/100 är hastigheten för bredband. Tv paket är "lagom"25 kanaler och 22 playtjänster.
Du kan lägga till större paket om du vill men då bekostas det tillägget även av dig som br-innehavare.
Ingår gör även telia play så man kan t.ex. se alla kanalerna på ipad eller liknande om man är på resande fot.

Parkering:
Garage: Bostadsrättsföreningen Hisingstorps Höjd har 10 garageplatser utrustade med laddstolpar, motorvärmare samt automatiska garageportar med fjärrkontroll. Garageplatser finns belägna utanför huset i separat byggnad. Platserna hyrs ut mot betalning till föreningen. De kostar 625 kr per månad. Ansökan för garageplats görs via föreningens kölista. (För närvarande 0 st på kö vilket görs att det finns möjlighet att ta över säljarens garageplats vid inflytt.

P-plats: Föreningen har även 24 utomhusparkeringar. De kostar 250 kr per månad. Varje p-plats har tillgång till el-stolpe. En parkeringsplats är garanterad till varje lägenhet.
Betalning av hyra för parkering sker via samma avi som månadsavgiften.

Lägenheternas utrustning:
Till varje lägenhet finns ett förråd. Lägenheterna är utrustade med egen tvättmaskin och torktumlare. Till varje lägenhet hör även en terrass eller inglasad balkong.

Gemensamma utrymmen:
Källsortering sker i miljöhusen. Ett cykelrum finns att tillgå i komplementbyggnad.
Här bor du i en harmonisk tillvaro på en trygg och välkomnande adress och en fantastisk utsikt över den kringliggande naturen och över Jönköpings stolthet Vättern. Lekparker för barnen och fin natur bara runt knuten!Information kontrollerad med ordföranden 2022-04-08.

Karta

Jönköping Hisingstorp

Sveavägen 49

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg