230
MEDDD871FC4F28143BBB0CBF3883DA56CED

Svinninge Arkipelag - Exklusiva parhus och minivillor med hav, bad och natur runt knuten.Svavelsövägen 3 Svinninge, Åkersberga

Nyproduktion

Svinninge, Åkersberga

Svavelsövägen 3


PRIS6 195 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

153 kvm

LÄGENHETSNUMMER

6

MÅNADSAVGIFT

5 996 kr

BYGGÅR

2023/2024

PRIS

6 195 000 kr

Svinninge Arkipelag - Exklusiva parhus och minivillor med hav, bad och natur runt knuten.

I populära och eftertraktade Rydbo Saltsjöbad planerar Brf Svinninge Arkipelag att uppföra 12 bostadsrätter i form av parhus, minivillor och studiohus som nu bjuds ut till försäljning. Här bor man med en direkt närhet till havet, naturen, fina badplatser och Stockholms vackra skärgård. Bostäderna håller en hög grundstandard med låga energikostnader, kvalitativa materialval samtidigt som det går att göra tillval och sätta sin egen prägel på den nya bostaden. Parhusen ger en härlig villakänsla där planlösningen är utformad på ett sätt som ger insynsskydd. Trädäckad terrass och fina trädgårdstomter.

OM BOSTÄDERNA:

Väl innanför ytterdörren välkomnas man av hall med plats för avhängning. På golvet finns ett slitstarkt klinkergolv. Direkt till höger finns bostadens separata tvättstuga. Entréplanet bjuder på härliga sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Stora fönsterpartier som bidrar till ett härligt ljusinsläpp och direktaccess till uteplatsen. Här ges köparen möjlighet att välja en centralt placerad braskamin som ger både värme och mysfaktor. Smakfullt och påkostat kök från Marbodal. Köksutrustningen består av vitvaror från Siemens i rostfritt - alternativt integrerat som tillval. Här finns möjlighet till tillval i form av köksö som ger både extra arbetsyta samt bra förvaring. Helkaklat badrum med duschhörna. Vattenburen golvvärme på entréplan och vattenburna radiatorer på övervåningen. 2,6 i takhöjd på entréplan ger en härlig rymd.

På övre plan möts man av ett allrum, med gott om plats för möblering. Som köpare finns möjligheten att bestämma om en del av allrummet skall öppna upp mot entréplanets vardagsrum för att få dubbel takhöjd. Övervåningen har tre stycken sovrum varav Master Bedroom är om 15 kvm med tillgång till egen Walk in Closet. De två övriga sovrummen är om 8 kvm respektive 10 kvm. Helkaklat badrum med både duschhörna och badkar.

OM OMRÅDET:

Svavelsövägen är den perfekta adressen för er som söker ett lugnt, havsnära, barnvänligt och lantligt läge men ändå med närhet till all tänkbar shopping och samhällsservice. På ca 15 minuters avstånd når man såväl Åkersberga Centrum som Täby Centrum. Arninge Köpcentrum ligger knappa 10 minuter bort med bil och mysiga Vaxholm nås på ca 15 minuter. Kommunikationerna till Svavelsö är utmärkta. En kort promenad finns busshållplats som dagtid trafikeras flera gånger per timme. Till Stockholm innerstad kör man med bil på ca 20 minuter. Området växer stadigt och det finns många bra förskolor och skolor i närheten. För er som uppskattar tillgång till havet har man här direkt närhet gott om båtplatser, båtklubbar samt badplatser.

För mer information, se föreningens ekonomiska plan/kostnadskalkyl, köpprocess samt trygghetspaket. Med reservation för ändringar. Avvikelser kan förekomma. Material/maskiner/utrustning kan komma att bytas ut till likvärdiga produkter. Boarea är uppmätt enligt ritning.

Bilder

MEDDD871FC4F28143BBB0CBF3883DA56CED
MED63621406C60E4E4D81EE02060ADA1842
MED4B5296262F3E482F9E720E9F594316A6
MEDD566EDAEEECB44A0B2737228D63A6DEE
MED40A5A2F8857F4598AFACA762598B58A6

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

153 kvm

LÄGENHETSNUMMER

6

MÅNADSAVGIFT

5 996 kr

BYGGÅR

2023/2024

PRIS

6 195 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

6 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

AREAKÄLLA KOMMENTAR

Boarea är uppmätt via ritning.

Om området

Med sin närhet till havet och skärgården, bara 25 min från Roslagstull, är Svinninge ett mycket populärt område. Attraktivt för de som vill bo nära havet men samtidigt ha närhet till Stockholm. Som en treklöver ligger Österskär, Resarö och Svinninge kring Trälhavet och Resarö ström. Oavsett var man bor i området, är det bara några minuter till närmsta bad- eller båtplats.

KOMMUNIKATION

Buss 629 går mot Danderyds sjukhus - Åkersberga. Vid Kulla vägskäl finns även infartsparkering, där kan man även ta buss 670, 680 samt nattbuss 699, snabbussar från Vaxholm. I Rydbo finns Roslagsbanan som trafikerar sträckan Östra station - Österskär.

NÄRSERVICE

I Svinninge finns matbutiken Svinninge Saluhall, snabbköpet 24-sju samt restaurangen Svinninge Thai.

På bara några minuter med bil kommer man till Arninge C eller Åkersberga C, båda med ett brett utbud av butiker och service.

I området med omnejd finns flera privata familjedaghem, förskolan Svartgarn och vid Skåvsjöholm finns förskolan Skåvan. I Rydbo finns såväl privat och kommunal för- och grundskolor. Mer info; www.osteraker.se

Ekonomi

VA

7 872 kr

UPPVÄRMNING

21 000 kr

RENHÅLLNING

1 500 kr

FÖRSÄKRING

2 400 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

32 772 kr / år

KOMMENTAR

Fastighetsförsäkring inklusive styrelsens ansvarsförsäkring tecknas av bostadsrättsföreningen och ingår i föreningens driftkostnader. Det åligger varje bostadsrättsinnehavare att själv teckna en hemförsäkring med bostadsrättstillägg. Även avtal med internetleverantör tecknas av bostadsrättsinnehavaren separat.

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plans parhus

BYGGNADSÅR

2023/2024

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump. Golvvärme markplan. Vattenburna radiatorer övre plan.

VENTILATION

Mekanisk

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Ej utförd

Byggnadssätt

FÖNSTER

Aluminiumbeklädda 3-glasfönster

Förening

NAMN

Brf Svinninge Arkipelag

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

12

TV OCH BREDBAND

Fiber kommer att dras fram till varje bostad.

PARKERING

2 parkeringsplatser till varje parhus,
1 parkeringsplats till varje minivilla eller studiohus
Tillvalsmöjlighet avseende laddstolpe

ÖVRIGT

Föreningens fastigheter ingår i Rydbo Saltsjöbad Väg & Fastighetsägarförening. http://www.rydbosaltsjobad.se/

Karta

Österåker Svinninge

Svavelsövägen 3

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg