190

Bromma Minneberg, BROMMA

Svartviksslingan 88

Fakta

MånadsavgiftSEK 7,770 Inkl värme, VA, basutbud kabel-TV & bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4.5 rok
Boarea140 kvm
Våning7 (hiss finns)
Lägenhetsnummer109
Byggår1986

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

ETAGEVÅNING - SJÖUTSIKT - HISS - FRIKÖPT TOMT - LÅG BELÅNING

Ett unikt tillfälle att förvärva en av Minnebergs få etagelägenheter som sällan kommer ut på marknaden. Ett fantastiskt läge med enastående vy över Minnebergs vackra takåsar samt Mälaren och in mot Kungsholmen och vidare. Här bor du bekymmersfritt i stabila Brf Tranan med låg belåning samt friköpt tomt. Mälaren på badrocksavstånd samt grönområden in på knuten.

Genomgående ljus lägenhet med fönster i tre väderstreck där man har utsikt över Mälaren från samtliga rum. Välkomnande hall med bra förvaring. Social planlösning mellan sällskapsdel och kök vilket ger en härlig känsla av rymd. Två rymliga sovrum i lugnt och insynsfritt läge med bra förvaringsmöjligheter i garderober samt väl tilltagen klädkammare.

Inglasad balkong i ogenerat läge med milsvid vy. Pampigt etageplan där möjligheterna är oändliga. Väl tilltaget fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp samt en svårslagen vy.

Härliga promenadstråk och badplatser utmed vattnet. Välsorterad livsmedelsbutik i området.
Sammanfattningsvis en lägenhet med svårslaget läge som måste upplevas på plats.

För mer information kontakta Ylva Gauffin och Kasper Eklöf HusmanHagberg Bromma!

VISNING PLANERAS INOM KORT!

Om området

Minneberg är ett relativt ungt område. Här låg tidigare ett antal industrier och inte förrän år 1979 påbörjades rivningen och saneringen efter dessa och dagens Minneberg tog form. HSB fick hand om området, den vackra udden i Mälaren, och skapade bostadsrätter i olika föreningar.

Ett populärt område som har mycket att erbjuda. Trevligt och lugnt beläget på en udde omringad av Mälarens vatten. Här har man alltid nära till härliga promenadstråk längs vattnet, mataffär, badbrygga, egen båtklubb, förskola, lekplatser m.m.

Kommunikation

Till Alviks Torg och närmaste T-banestation tar det ca 10 minuter att promenera eller några få minuter med busslinje 114. Från Alviks Torg är kommunikationerna mycket goda med bussar, tvärbanan, T-bana (grön linje) och 12:ans spårvagn. Bl.a. nås Stockholms Central med tunnelbana på ca 12 minuter.

Närservice

Inom området finns livsmedelsbutik, några serviceföretag samt en restaurang. Med ca 5 minuters bilresa når man Bromma Blocks med ca 80 butiker, cafeér, resturanger samt större livsmedelsbutiker. Några minuter bort finns Alviks Torg med stort utbud, såsom en stor Ica-butik, post, banker, apotek, vårdcentral, butiker sportanläggningar samt ett flertal restauranger, caféer, pizzerior m.m. Från Alvik tar det ca 13 minuter till centrala Stockholm. I Minneberg finns kommunala samt ett kooperativt daghem. Skolbarnen går i Alviks skola som nås med buss 114.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i två parkeringshus. Finns ingen plats ledig kan man anteckna sig på en kölista. En del av övre parkeringsdäcket är avgiftsbelagd besöksparkering.

Viktiga dokument & länkar

Tranan A-Ö
Stadgar Tranan nr 259 2016
Årsredovisning Tranan nr 259 2019
Kommande

Bilder

Planskiss entréplan

Planskiss övre plan

Alternativ planskiss entréplan

Alternativ planskiss övre plan

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4.5 rum
Boarea
140 kvm
Areakälla
Föreningens lägenhetsregister
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
7 av 7, hiss finns
Avgift
SEK 7,770 Inkl värme, VA, basutbud kabel-TV & bredband
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1986
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
F med återvinning
Energideklaration
Utförd 3/29/2019
Energiklass
D
Energiprestanda primärenergital
110 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
HSB:s Brf Tranan nr 259
Om föreningen
Brf Tranan nr 259 består av 161 lägenheter där samtliga upplåtes med bostadsrätt samt tre lokaler som hyrs ut. Man äger fastigheterna Sandvik 12, 13 och 14 som har friköptmark (ej tomträtt). Byggnaderna uppfördes 1986 och är sedan dess väl underhållna.

I området Minneberg finns flera bostadsrättsföreningar där man tillsammans har möjlighet att nyttja 6 st övernattningslägenheter (minst 4 sängplatser i varje), 2 festlokaler, välutrustat gym, badbrygga och grovsoprum. Lokal båtklubb där båtplats går att hyra samt ett stort kajakförråd med ca 90 platser precis vid vattnet. I närområdet finns även två koloniområden där lott kan hyras för den odlingsintresserade.

I övrigt finns även snickeri, vävstuga, pingisrum, fotolabb och bridgeklubb. För mer information se föreningens hemsida: www.brftranan.se

Brf Tranan är medlem i Minnebergs Samfällighetsförening och svarar enligt anläggningsbeslut för 18,4 procent av Samfällighetens
kostnader. Samfälligheten ansvarar för värmeförsörjning, sophantering, gemensamhetslokaler, garage samt kabel-TV-anläggning.
Samfälligheten består av bostadsrättsföreningarna Sandvik, Tangen, Svartvik och Tranan. Mer info på www.minneberg.com
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
161
Antal lokaler i föreningen
3
Tv och bredband
Bredband genom Telenor (250/250 Mbit) ingår i månadsavgiften liksom basutbud för TV (digitalt och analogt) som levereras av ComHem.
Parkering
De två parkeringsgaragen har 528 bilplatser varav 497 är uthyrda och övriga i huvudsak är gästplatser. Till Parkeringsgaraget är det separat kö.

Har man ingen egen bil kan man istället använda någon av de två bilpoolsbilar som finns i området (Sunfleet och Ubigo).
Renoveringar
Föreningens byggnader är löpande underhållna och i genomgående bra skick. Man följer sin underhållsplan. Genomförda samt planerade renoveringar framgår i den senaste årsredovisningen.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Äger föreningen marken
Ja, Friköpt mark
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 473

Karta

Bromma Minneberg BROMMA

Svartviksslingan 88

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg