190
MED9B227D2E498943A29632CEA8F9ED3909

Kommande försäljning - Högst upp i huset - Möjlig 3:a!

Kommande®

Bagarmossen,

Svartågatan

Fakta

TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt

Här bor du högst upp i huset med en lättmöblerad planlösning och möjlighet att göra om lägenheten till en 3:a. Stabil förening.
Här har du nära till allt, både Nackareservatet och T-bana.
Detta är en kommande försäljning, varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Om området

Bagarmossen är ett lugnt och grönskande område i södra Stockholm, med närhet till både innerstad och natur. I området finns många skolor och förskolor vilket gör att Bagarmossen är mycket omtyckt av barnfamiljer. Alldeles utanför knuten finns dessutom Nackareservatet där du har gott om rekreationsmöjligheter både sommar- och vintertid. I Nackareservatet finner ni badsjöar som Söderbysjön, Källtorpssjön och Dammtorpssjön, golfbana, vackra promenadvägar och joggingspår. Att få bo så nära centrala Stockholm men ändå vara omgiven av grönska i ett idylliskt område är en lyx. Här har du nära till allting och det är detta som bland annat gjort att Bagarmossen idag mer än någonsin är ett levande och eftertraktat område.

Kommunikation

Det finns goda kommunikationer i Bagarmossen. Tunnelbanans gröna linje tar er till city på ca 15 min. Buss 161 tar er till Gröndal genom söderort.

Närservice

Bagarmossens centrum erbjuder bra service med allt en behöver. Matbutiker som bl.a. Konsum och ICA, blomsterbutik, apotek, spelbutik, bibliotek och frisör. Det finns även flera restauranger i området, thai-takeaway, sushi, pizzeria och några caféer.

Parkering

Gatuparkering mot avgift, taxa 5.
Det finns även ett parkeringshus vid Byälvsvägen, vilket administreras av Stockholm stads parkering.

Övrigt

Bagarmossen växer så det knakar. Om några år planeras nybyggnation av ca 650 lägenheter och en ny skola för 1200 elever.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Fasaden och entréporten

Föreningens tvättstuga runt hörnet

Fotboll-, basket och tennis

Bagarmossen Centrum

Lekplats

Fakta

Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnad

Karta

Bagarmossen

Svartågatan

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg