KarriärOm oss
230
MED2A6EFD5C1435454CA0D6402563F8AE66

Surtsögatan 4, våning 3 Kista Gård, Kista

Kista Gård, Kista

Surtsögatan 4, våning 3


PRIS (utgångspris)2 100 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

44 kvm

VÅNING

3 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

634

MÅNADSAVGIFT

2 412 kr

BYGGÅR

2011

PRIS

2 100 000 kr Utgångspris

- Byggår 2011
- Varmgarage i huset
- Låg avgift
- 1GB internet och tv ingår!

- Rikligt ljusinsläpp i hela bostaden tack vare stora fönsterpartier i sydväst-läge och en öppen planlösning. Vitt kök med vitvaror från kvalitétsmärket Siemens. Lättmöblerat vardagsrum med given tv-vägg samt en fransk balkong. Sovrum som rymmer dubbelsäng samt garderober. Modernt badrum med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Genomgående ekparkett och vitmålade väggar i hela bostaden. Källarförråd ingår beläget i samma byggnad och tillgång till varmgarage i huset.

Lugnt område med nära till natur, arbetsplatser och 10 minuter promenad till Kista galleria samt tunnelbana. Stabil förening med låg avgift som kommer ge dig låga boendekostnader och ett boende med hög modern standard! Brf Skagagård är en solid förening med låg belåningsgrad om 7735 kr/kvm (2021) i det nya området Kista Gård. Föreningen har ett stort varmgarage som nås via porten med lediga platser samt laddplatser för dig som har elbil.

Ansvarig mäklare

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

sven

Bilder

MED2A6EFD5C1435454CA0D6402563F8AE66
MEDF49EAB941FAB4140856CD670A277B1A5
MED974975C1E0FF4CA6B28CB9FEB9379EAA
MEDB63A6CBA29134B8B9C9E0BE6E334347A
MEDCA351FA2EADA4ED6952B93939C1114EF

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

44 kvm

LÄGENHETSNUMMER

634

VÅNING

3 av 6, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

2 412 kr

BYGGÅR

2011

PRIS

2 100 000 kr Utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

Om området

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

KOMMUNIKATION

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

NÄRSERVICE

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

ÖVRIGT

I Kista Gård finns förskola som drivs av Stockholms stad. I de centralare delarna av Kista finns flera förskolor, grundskolor. Vid Kistamässan finns Internationella Engelska skolan.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

1,2888 %

ÖVRIGT

Preliminär månadsavgift för värme/vatten 466 kr/månad tillkommer utöver angiven månadsavgift.

Källarförråd finns i samma byggnad. Tillgång till garage i samma byggnad med entré via entréplan.

Bostaden betecknas som 1,5 ROK enligt föreningens register men disponeras som 2 ROK.

Ekonomi

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

324 522 kr Nettoskuldssättningen är beräknad på andelstalet för Andel i förening.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

2011

UPPVÄRMNING

Luftburet värmesystem

VENTILATION

Mekanisk FTX Från & Tillluftsventilation

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2019-11-14

ENERGIKLASS

B

ENERGIPRESTANDA

53 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

63 kWh/m² och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Skagagård

ORGANISATIONSFORM

Bostadsförening

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

54

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

1

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

DELAT ÄGANDE

Ja

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Nej. Tomträtt.

OM FÖRENINGEN

Till varje lägenhet finns ett förråd som finns på bottenvåningen i samma byggnad.
Förrådet är en metallbur som du själv måste tillhandahålla lås till och förrådet varierar i storlek utifrån storleken på din bostad.

Föreningen har tillgång till en tvättstuga som är belägen på Skagafjordsgatan 11. Tillgång till lokalen sker med separat nyckel som kvitteras ut av styrelsen. Ta kontakt med styrelsen för att lösa ut en nyckel.

Föreningen har tillgång till små barnvagnsrum i samtliga av föreningens fastigheter; Surtsögatan 4, Skagafjordsgatan 11 och Oddegatan 10. Dessa finns belägna på bottenplan i samtliga hus. Medlemmar i föreningen har tillgång till dessa genom sin lägenhetsnyckel.

Det finns två cykelställ utanför Surtsögatan 4:as båda portar (Ena på markplan och den andra på innergården).

Det finns även ett cykelrum som går att nå via garaget och är beläget längst in till vänster, bredvid garageplats 50. Använd din bostadsnyckel för att komma in genom metalldörren.

En avgift för värme och varmvatten tillkommer på månadsavgiften för de boende. I dagsläget är detta ett schablonbelopp som baseras på lägenhetens storlek, och uppgår till ca 90kr/m2 och år. Styrelsen arbetar med att få igång den individuella mätningen av förbrukningen för värme och vatten så att varje medlem istället betalar för den faktiska förbrukningen.

För mer information om föreningen besök: https://brfskagagard.se/

TV OCH BREDBAND

I månadsavgiften ingår internet genom Bahnhofs fibernät med hastigheten 1GB/1GB.

I månadsavgiften ingår ett basutbud av tv-kanaler genom Bahnhof.

PARKERING

Brf Skagagård har 37 garageplatser till förfogande till sina boende.
Infart till garaget finns på Surtsögatan och ligger mellan Surtsögatan 4 och Oddegatan 10.
Ingång till garaget finns tillgängligt längst ner i varje port.

En garageplats kostar 690 kr/månad. Kontakta Frubo för mer information och bokning av garageplats.

ÖVRIGT

FTX ventilaltionssystemet med värmeåtervinning sparar upp till 80% av frånluftsvärmen som annars hade gått till spillo.
Värmaren i aggregatet är dimensionerat för att klara av att tillföra lite extra värme, resten skall övriga värmekällor stå för enligt ovan stycke.

Värmen i bostäderna är beräknade enligt passivhusnormen, vilket innebär en inomhustemperatur på mellan 20 och 21 plusgrader.

Karta

Stockholm Kista Gård

Surtsögatan 4, våning 3

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg