190

Stureby, Enskede

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,510 Inkl. värme, va, förråd, kabel-TV via ComHem och basutbud.
Antal rum2 rok
Boarea55 kvm

Ansvarig mäklare

Välkommen till en mycket trivsam och rymlig tvåa!
En pärla med bevarat men uppfräschat 50-talskök, nyrenoverat badrum sen i våras och med balkong i lugnt läge! Rymliga rum med stora fönsterpartier utan insyn och grönska som granne utanför.
Vackra original pardörrar i glas som öppnar upp till det rymliga vardagsrummet. Ljusinsläpp i tre väderstreck och eftermiddag- kvällssol på balkongen.

Brf Stureby har varit med sen byggåret 1952 och är en stor och stabil förening med god ekonomi! Flertalet tvättstugor, gym och gemensamhetslokaler finns tillgängligt.
Belägen i ett populärt och lugnt område med lummiga parker. Kostnadsfri gatuparkering och tunnelbanan ligger endast några minuters promenad bort.
Nära till ICA BEA för storhandling, runt om kring finns även flertalet restauranger samt Globen för shopping och nöjen.

Detta är en KOMMANDE försäljning, vid intresse varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Om området

Stureby är ett barnvänligt, charmigt och tilltalande område med blandad bebyggelse. Stureby började på allvar bebyggas i slutet av 1800-talet och då först med storstadsbornas sommarbostäder för att senare under 1920-talet allt mer bebyggas med villor för permanentboende.

Kommunikation

Till Stureby tar man sig med tunnelbanans gröna linje 19 som passerar området. Det finns även bra busskommunikationer med linjerna 161 och 163 via Enskede, Svedmyra och Älvsjö samt buss 144 mellan Gullmarsplan och Älvsjö/Fruängen. Cykelavstånd intill Södermalm på ca 15 minuter.

Närservice

Området är barnrikt och det finns ett stort antal förskolor samt den välrenomerade Sturebyskolan från årskusrs 1 till 9. Det finns även ett flertal förskolor och specialskolor i närliggande områden.

Från Stureby är det ca 3-4 km till Stockholm Globe Arenas - Skandinaviens största evenemangsområde med sport-, musik- och nöjesarrangemang. I Globen City finns allt och lite till av service, affärer och restauranger. Den golfintresserade har Årsta Golf med Driving Range och korthålsbana till sitt förfogande. För mat och diverse finns den välsorterade ICA-butiken BEA. Stureby är även ett barnvänligt område med många trevliga grönområden och parker, exempelvis Vivstavarvsparken. På promenadavstånd finns tillgång till trevliga Enskede Värdshus, välsorterade ICA Kvantum, apotek, vårdcentral m.m.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg