190

Stureby, Enskede

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,577 Inkl. värme, va, förråd.
Antal rum4 rok
Boarea86 kvm

Ansvarig mäklare

Välkommen in till denna fantastiska 4:a!

Här erbjuds rymliga och ljusa rum. Belägen vid en återvändsgränd och föreningens gemensamma utegård samt med en skogsdunge precis utanför.
Kök i modern standard och gott skick med stor plats för hela familjen att sitta runt matbord. Uppfräschat och stilrent badrum. Vardagsrum med original golv. En extra stor balkong som nås från bostadens ena sovrum och i ett härligt söderläge. Gott om plats för blommor plus utemöbler. Till lägenheten hör ett vindsförråd som är omkring 30 kvm!
Dessa hus är K-märkta (Kulturhistoriskt värde).

Bostadsrättsföreningen Träsliperiet 2 & 3 är en välskött förening med engagerad ordförande och styrelse. Trevlig uteplats med pergola att fika eller äta under samt en lekplats precis bredvid för barnen.
Någon minuts promenad bort till buss och gångavstånd till tunnelbanan samt dagligvaruhandel på förslagsvis ICA BEA.

Mycket lugnt och barnvänligt område med lummiga parker.

Detta är en KOMMANDE annons, för intresse kontakta ansvarig mäklare.

Om området

Stureby är ett barnvänligt, charmigt och tilltalande område med blandad bebyggelse. Stureby började på allvar bebyggas i slutet av 1800-talet och då först med storstadsbornas sommarbostäder för att senare under 1920-talet allt mer bebyggas med villor för permanentboende.

Kommunikation

Till Stureby tar man sig med tunnelbanans gröna linje 19 som passerar området. Det finns även bra busskommunikationer med linjerna 161 och 163 via Enskede, Svedmyra och Älvsjö samt buss 144 mellan Gullmarsplan och Älvsjö/Fruängen. Cykelavstånd intill Södermalm på ca 15 minuter.

Närservice

Området är barnrikt och det finns ett stort antal förskolor samt den välrenomerade Sturebyskolan från årskusrs 1 till 9. Det finns även ett flertal förskolor och specialskolor i närliggande områden.

Från Stureby är det ca 3-4 km till Stockholm Globe Arenas - Skandinaviens största evenemangsområde med sport-, musik- och nöjesarrangemang. I Globen City finns allt och lite till av service, affärer och restauranger. Den golfintresserade har Årsta Golf med Driving Range och korthålsbana till sitt förfogande. För mat och diverse finns den välsorterade ICA-butiken BEA. Stureby är även ett barnvänligt område med många trevliga grönområden och parker, exempelvis Vivstavarvsparken. På promenadavstånd finns tillgång till trevliga Enskede Värdshus, välsorterade ICA Kvantum, apotek, vårdcentral m.m.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Stureby T-bana

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg