190

Stråvalla - Frillesås, STRÅVALLA

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,995
Boarea94 kvm

Ansvarig mäklare

Snart har ni möjligheten att förvärva detta trevliga parhus i bostadsrättsform byggt 2015 med närhet till Stråvalla strand. Här erbjuds ett bekvämt och genomtänkt boende med en öppen planlösning och generösa sociala ytor. Här har ni smakfulla materialval och golvvärme som är genomgående i hela bostaden vilket gör det lättmöblerat och skönt för fossingarna. Bostaden som är på 94 kvm rymmer 4 rum och kök samt två helkaklade badrum, vilket är perfekt för såväl barnfamiljen som paret. Utomhus finner ni ett förråd om 5,8 kvm, två altaner och en mysig lättskött trädgård med äppelträd, rabarber och odlingslådor. På denna tomt har ni bästa solläge från morgon till kväll. Med en promenad på 900 meter når ni havet och stranden med glasskiosk, bastu och mysig småbåtshamn. I närheten har ni Frillesås centrum med mataffär och annan närservice. Närmsta förskola hittar ni endast 100 meter från bostaden. Välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

Om området

Stråvalla är den nordligaste delen av Varberg och gränsar till Kungsbacka. Närheten till Frillesås är påtaglig och kommungränsen är inte helt spikrak.

Stråvalla Strand har härlig strand och en liten båthamn. En nybyggd boulebana och det finns bastu och loka att hyra. Här finns också en kiosk.
Det finns även kommunala toaletter och en sötvattendusch utomhus.
Bra med parkeringar.

Kommunikation

Busshållplats i nära anslutning med buss till Varberg och Kungsbacka. Pendeltågsstation i Åsa, det kommer även att komma en pendeltågsstation till Väröbacka framöver.

Närservice

Närmsta matbutiken är Coop i Frillesås där vi även finner Granngården, pizzerior, butiker, frisör och övrig service. Sopstation finns i Väröbacka och i Veddige.

Väröbackaskola är en F9 skola med drygt 260 elever. Det finns även fritids på skolan. Buaskolan är en F6 skola, även den har fritids på skolan. Stråvalla förskola har tre avdelningar.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg