190
MED5E0E3D12C19E465EB35491564FD6B869

Idylliskt hem i naturskönt område med närhet till så väl hav som skog och mark

KlarlagtKommande®

Stråvalla - Frillesås, Stråvalla

Fakta

Antal rum4 rok
Boarea65 kvm
Tomtarea1,222 kvm

Ansvarig mäklare

Snart erbjuds ni chansen att förvärva detta charmiga hus i Stråvalla. Detta souterränghus med ovanvåning erbjuder 4 rok fördelade över två plan med 65 kvadratmeter i boarea samt 45 i biarea. Dessutom med bastu i entréplan, badrum en suite i master bedroom och två värmande braskaminer. Bostaden passar så väl till ensamhushåll som för paret eller den mindre barnfamiljen. I anslutning till bostadshuset finner ni även en gäststuga för övernattande gäster. Genom både entréplan och ovanvåning kan barnen enkelt springa ut för lek och spel, samtidigt som denna naturtomt inbjuder till planteringar och odlingar för er med gröna fingrar. Under vår och sommar blommar det friskt i och omkring bostaden, där den vackra rododendronbusken sätter pricken över i:et. I takt med att solen tittar fram kan ni flytta runt för att njuta av solen under både morgonkaffet som kvällsfikat. Här bor ni med cykelavstånd till så väl Stråvalla strand som Frillesås centrum. För er som önskar ta er till Varberg eller Kungsbacka så gör ni detta enkelt och smidigt genom buss eller med hjälp av bil. Inom 20 minuter kan ni ta del av både Varbergs och Kungsbackas utbud av butiker, restauranger och sevärdheter. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information redan idag!

Om området

Stråvalla är den nordligaste delen av Varberg och gränsar till Kungsbacka. Närheten till Frillesås är påtaglig och kommungränsen är inte helt spikrak.

Stråvalla Strand har härlig strand och en liten båthamn. En nybyggd boulebana och det finns bastu och loka att hyra. Under 2016 byggs det också en kiosk.
Här finns kommunala toaletten och en sötvattendusch utomhus.
Bra med parkeringar.

Populära aktiviteter i området är simning, Power walk, gymnastik, cykling och vindsurfing mm.

Kommunikation

Busshållplats i nära anslutning med buss till Varberg och Kungsbacka. Pendeltågsstation i Åsa, det kommer även att komma en pendeltågsstation till Väröbacka framöver.

Närservice

Närmsta matbutiken är Coop i Frillesås där vi även finner Granngården, pizzerior, butiker, frisörer och övrig service.

Sopstation finns i Väröbacka och i Veddige.

Väröbackaskola är en F9 skola med drygt 260 elever. Det finns även fritids på skolan.

Buaskolan är en F6 skola, även den har fritids på skolan.

Stråvalla Förskola har tre avdelningar.

Övrigt

I bygdegården hålls en mängd kulturella aktiviteter som teater och musik, både för barn och vuxna.
En årlig loppis/hantverksdag med försäljning både loppmarknad men även lokala hantverkare som visar upp sina alster till försäljning.

Viktiga dokument & länkar

Klarlagt
Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg