MED70122E47B2B04B8A88E10B94EDEDCC88

Här bygger du drömboendet för flera generationer!

Hamburgö, Hamburgsund

Storemyrsvägen 4

Fakta

TypTomt
Tomtarea751 kvm

Utgångspris: SEK 2,300,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visningar

4
October | Sunday
Boka din personliga visningstid via mäklaren! Visas vid flera tillfällen!

Nu har du möjligheten att förvärva en avstyckad fastighet ljuvligt belägen på Hamburgö som lämpar sig lika utmärkt för byggnation av fritidsboende som för byggnation av permanentbostad med fin närhet till Hamburgsundskanalen!

Fastigheten är belägen i ett område utanför detaljplan och förhandsbeskedet medger uppförande av byggnad upp till 120 m². När väl bostadshuset är på plats bor du med bekvämt avstånd till färjeläget, badplats, restauranger, café och mataffär. När bostadshuset är färdigställt bor du utan fastighetsskatt/fastighetsavgift de 15 första åren.

Hamburgö är en naturskön plats där hela familjen kommer trivas med närhet till bad, vackra vandringsstråk och där lugnet infinner sig med välbehag i ert framtida boende uppe på höjden.

Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor och för att anmäla dig för visning av tomten!

Om området

Hamburgsund är fortfarande ett levande kustsamhälle med rötter i fiske, fraktfart och stenhuggeri. En del av samhället ligger på fastlandet en del på andra sidan sundet, på Hamburgö. Över sundet går en av Vägverkets linfärja. Färjeleden är 130 m lång och kallas Hamburgsundsleden och drivs av Vägverket Färjerederiet. Idag är Hamburgsund främst en populär sommarort som lockar gäster från hela landet. Orten ligger ungefär 90 minuter norr om Göteborg och en knapp timme söder om Strömstad. Orten delas av genom ett sund. Till ön tar du dig enkelt med linfärjan. Här kan du njuta av god fisk och skaldjur på ortens alla restauranger.

Badplatserna ligger på gångavstånd från centrum. Välj mellan Norra Ejde Pluret, utrustad med sandstrand och badbrygga, eller Bovikens badplats på Hamburgö, som utöver sandstrand och brygga även har ett hopptorn.

En stor del av den äldre bebyggelse som finns kring sundet är bevarad, såväl bostadshus som sjöbodar.
På berget ovanför färjeläget ligger Hamburgsunds kapell.

Bilder

Fakta

Byggnad
Fastighetsbeteckning
Norgård 2:225
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
751 kvm
Vatten/avlopp
Fastigheten kommer att anslutas till kommunalt vatten och avlopp. Detta kommer bekostas av den nya ägaren till fastigheten.
Samfällighet, servitut etc.
Förmån: Officialservitut Väg, 1435-2019/22.2

Karta

Hamburgö Hamburgsund

Storemyrsvägen 4

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg