MED2E168DE49CC041C89555A172772B7B7A

Välkommen att förvärva denna välplanerade tvårummare i centrala Gustavsberg!

Gustavsbergs Hamn, Gustavsberg

Stig Lindbergs Gata 8

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,557 inkl värme, VA, kabel-TV och bredband från Comhem
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea59 kvm
Byggår2016
Driftskostnad250 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,295,000

Ansvarig mäklare

Visningar

27
September | Sunday
Kl 12:00 - 12:30
Välkomna på öppen visning!

Välkommen att förvärva en rymlig och välplanerad gavellägenhet med stilren interiör. Bostaden har fönster i tre väderstreck vilket ger ett naturligt och skönt ljusflöde samt en balkong att göra sig ombonad på. Trevliga sällskapsytor i luftiga rum. Möjligt att göra om till en 3:a! Här bor ni i trendiga porslinskvarteren som ligger ett stenkast från Gustavsbergs Hamn med diverse restauranger, cafeér, butiker, strandpromenader och mycket mera. Regelbunden busstrafik tar er in till slussen på ca 25 minuter samt vidare ut på Värmdö.

Om området

Gustavsberg är en unik stadsdel med ett rikt kulturarv. Här har du nära till både Stockholms city och skärgården. Området runt hamnen är vackert redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men ska utvecklas med fler restauranger, butiker, parker och utbyggd hamnpromenad. I Gustavsbergs centrum finns butiker och service, och Värmdö köpkvarter ligger på cykelavstånd. I Gustavsberg finns också Ekvallens idrottsplats, en skatepark och Gustavsbergsbadet. Gästhamn för båtburna gäster I området finns bra service, skolor och förskolor. I närheten kommer en servicebrygga och gästhamn byggas, perfekt när du har båtburna gäster på besök.

Läs mer om Gustavsbergs här: http://gustavsberg.nu/

Goda kommunikationer
Från Gustavsberg tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. I Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

Kommunikation

Det går flertalet bussar in till Slussen. I närheten av hamnen går bussarna 474, 425X, 467. De går med täta avgångar och resan tar ca 25 min.

Närservice

Gustavsberg har allt i form av mataffärer, banker, apotek, vårdcentral, etc.

Bilder

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Genomgående ekparkett och vita väggar. Fönster i tre väderstreck.
Antal rum
2 rum
Boarea
59 kvm
Hall
Välkomnande och trevlig hall med hatthylla och plats för skoställ. Gott om förvaringsutrymme i garderob med skjutbara dubbeldörrar.
Badrum
Stilrent och fräscht badrum helkaklat i vitt och svart. Här erbjuds både tvätt- och torkmaskin med en praktisk avlastningsbänk på samt skåp ovan för handduksförvaring m.m. Även handfat med kommod, spegel, wc-stol samt en duschhörna med tillhörande glasväggar.
Kök
Snyggt kök med halvöppen behaglig lösning till matbords-del och vardagsrum. Vita fronter med bra köksförvaring i många luckor och skåp. Utrustat med kyl, frys, diskmaskin, spis med fläkt, ugn, micro och diskho.
Vardagsrum
Luftigt och fint vardagsrum med mycket goda möbleringsmöjligheter. Här finns gott om plats för soffa- och tv möblering samt ett ordentligt matbord för 6-8 personer. Utgång till balkongen som ger en förlängd känsla av vardagsrummet under sommarhalvåret. Genom att sätta upp en vägg har ni möjlighet att göra om lägenheten till en 3:a, se alternativ planlösning.
Sovrum
Hemtrevlig sovrum med yta för dubbelsäng, sängbord, skrivbord, garderober m.m.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Beskrivning av våningsplan
Entréplan, en halv trappa upp
Pris
SEK 2,295,000 utgångspris
Avgift
SEK 3,557 inkl värme, VA, kabel-TV och bredband från Comhem
Driftskostnad
SEK 3,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
Beräknat antal personer
3
Andel i föreningen
1.00749 %
Andel av årsavgiften
1.00325 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2016
Uppvärmning
Fjärrvärme, vattenburna radiatorer
Ventilation
Frånluftsåtervinning, FX-aggregat
Energideklaration
Utförd 5/21/2018
Energiklass
C
Energiprestanda
78 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Dreja Porslinsfabriken
Om föreningen
Föreningen består av två punkthus och ett lamellhus med totalt 100 lägenheter och 1 lokal. Adresserna är Chamottevägen 7, 9 och 11, Magnus Isaeus Gata 1 samt Stig Lindbergs Gata 8 och 10. Fastigheterna uppfördes av Ikano Bostad och de första medlemmarna flyttade in våren 2016. Lägenheterna är 33-91 kvm och fördelade på 1-4 rok. Ekonomisk förvaltning sköts av SBC. Det finns cykel- och rullstolsförråd i huset. Det finns även stor härlig innergård med fina planteringar, en mysig pergola, lekytor, grillplats och cykelställ. Till varje lägenhet hör ett förråd på vinden eller i källaren.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
100
Tv och bredband
Fastigheten är ansluten till Comhem. TV (basutbud), bredband och telefoni ingår i månadsavgiften. Samtalskostnader och ev uppgraderingar av TV och bredband betalas av medlemmen.
Parkering
När det gäller parkering i garaget så är föreningens platser upptagna för tillfället men det finns gott om platser att få hyra ändå. Anledningen är att flera kommande byggprojekt som skall ha plats i garaget ännu inte har kommit igång, så det kommer finnas möjlighet att få hyra på tillfälliga kontrakt lång tid framöver. Under tiden ställer man sig i kö på föreningens platser så det hinner antagligen lösa sig med permanent plats under tiden. Kostnaden är idag 936:-/mån. Kontakta Corepark för vidare info, tel: 08-6500215
Ekonomi
Ingen avgiftshöjning planerad för tillfället.
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 473

Karta

Gustavsbergs Hamn Gustavsberg

Stig Lindbergs Gata 8

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg