190

Stenslund, Falun

Fakta

Antal rum7 rok
Boarea182 kvm
Tomtarea2,208 kvm

Ansvarig mäklare

KOMMANDE FÖRSÄLJNING I STENSLUND! Stor rymlig välhållen tvåplansvilla med både pulkabacke och fotbollsplan i trädgården! Ett boende på över 180 kvm för den stora familjen. Här finns 5-6 sovrum och två allrum med en varsin värmande kamin samt bra med förråd och förvaring. Ett trevligt läge med gemytligt grannskap och närheten till såväl skolor/förskolor men också naturen samt falu centrum - ett optimalt hem för familjen.
Alldeles i närheten finns Stångstjärn som är välbesökt både sommar som vinter. Sommartid för bad, vandring, löpning mm och vintertid finns det fina skidspår.
Huset har genom åren löpande underhållits och har fräscha ytskikt.
Anmäl ditt intresse redan idag!

Om området

Stenslund/Slätta är ett omtyckt barnvänligt område med mycket aktiviteter, bl a gym, bad (utebad och i sjön Stångtjärn), fotboll mm. Det är också promenad- och cykelavstånd till det mesta som t ex skolor, förskolor, kommunikationer och en mataffär.
En idyll nära vatten, skog och mark men också nära service och med bra kommunikationer till centrala Falun. Stångstjärn är välbesökt både sommar som vinter. Sommartid för bad, vandring, löpning mm och vintertid finns det fina skidspår.

Läs mer om bad, aktiviteter, fotboll, elljusspår mm i dessa länkar:
www.laget.se/slattask
www.falun.se/gora--uppleva/motionsanlaggningar/slattaanlaggningarna
www.badkartan.se/048686/Falun,_Stångtjärn
www.skidspar.se/dalarna/falun/stangtjarnslatta

Kommunikation

Bra med kommunikationer till och från Falu centrum. Närmaste busshållplats ligger ca 200 m från huset. Läs mer på Dalatrafik.se
Cykelbanan tar dig till centrala Falun på ca 10 minuter (ca 2,9 km).

Närservice

Ica Supermarket finns alldeles i närheten.

Slättaskolan har årskurs F-6. Läs mer på www.falun.se

Förskolor i Slätta:
Slättaskogens Förskola
Förskolan Skogsbrynet
Bäckehagen Förskola
Slätta Fritidsgård

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Både pulkaåkning och fotboll fungerar

Mysig och stor tomt

Balkong

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg