190
MEDBCBD858DEC63436A9CA27A55270F1123

Fritidshus med möjlighet till permanentboende i natursköna Nykvarn.

KlarlagtSåld!

Nykvarn, NYKVARN

Stenmossevägen 13

Fakta

TypFritidshus
Antal rum3 rok
Boarea60 kvm
Biarea6 kvm
Tomtarea1,754 kvm
Byggår1978
Driftskostnad1,761 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 1,770,000

Ansvarig mäklare

Varmt välkomna till detta charmiga fritidshus med permanentstandard i natursköna Nykvarn. Njut av den befintliga bostaden som permanent- eller fritidsboende.
Med ett ostört läge finner ni detta trevliga fritidshus med en stor och härlig naturtomt. På tomten finns ett fritidshus, en gäststuga samt en stor och härlig trädäckad altan. Till fastigheten hör även en väl tilltagen grusbelagd uppfart med plats att parkera flera bilar.

Bostaden erbjuder en välkomnande hall med plats för både skoställ och hatthylla. I anslutning till hallen finns de bägge sovrummen samt husets badrum med klinkergolv, dusch, wc och tvättmaskin. Vidare nås det luftiga vardagsrummet med utgång till altan och en öppen planlösning mot det mysiga köket. Interiören präglas av vitmålade väggar och trägolv.

Enligt detaljplan finns det möjlighet att bygga huvudbyggnad om max 60 m² samt uthus om max 20 m². Här bor ni med närhet till vacker natur samtidigt som ni når Nykvarn centrum på under 15 minuter, centrala Södertälje på ca 20 minuter samt Taxinge krog bara 5 minuter bort för en smakupplevelse utöver det vanliga.

Varmt välkomna till Stenmossevägen 13!

Om området

I Nykvarn finns det ett rikt utbud av olika fritidsaktiviteter - allt ifrån bad och fiske, motion och friluftsliv till härliga utflyktsmål och mycket mer. Här kan du vandra i vacker natur, bada i en av Sveriges renaste sjöar eller glida fram på en spegelblank is. Ni äter och dricker gott på någon av våra restauranger och missar förstås inte norra Europas största kak- och tårtbord på Taxinge Slott.

Kommunikation

Här bor du med bekvämt avstånd till motorvägen E20. Med bil till Södertälje tar ca 15 min. Med snabbtåg från Nykvarn tar man sig till Stockholm och Eskilstuna på under halvtimmen.

Närservice

Nykvarns centrum erbjuder goda parkeringsmöjligheter, en välsorterad matbutik, systembolag, apotek, frisörer, vårdcentral, tandvård och kommunhus/bibliotek. Här finns också ett flertal mindre butiker med personlig service samt trevliga matställen. I Nykvarns kommun finns fyra grundskolor och nio förskolor.

Övrigt

Låt barnen besöka det populära Lådbilslandet och få med ett eget körkort hem. För golfentusiasten finns Vidbynäs Golf Club.

Viktiga dokument & länkar

Klarlagt

Bilder

Drönarvy

Drönarvy

Vardagsrum

Vardagsrum/kök

Kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
60 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Vardagsrummet präglas av parkettgolv, vitmålade väggar och tak. Här finns även en luftvärmepump installerad. Från vardagsrummet når ni den väl tilltagna altanen med syd- östläge och utsikt över trädgården.
Sovrum 1 och 2
Mysiga sovrum med platsbyggda garderober i det ena rummet. Båda rummen präglas av vitmålade väggar och tak, fönster för härligt ljusinsläpp samt ett charmigt trägolv.
Badrum
Stort badrum med ljustonad klinker, vitmålad väv samt delvis kaklat vid duschutrymmet. Här finns wc, spegelskåp, tvättmaskin, dusch samt ett badrumsfönster.
Kök
Mysigt arbetskök med gott om förvaring i skåp samt bra arbetsytor. Brunt kakel över bänkskivan och bruna skåp- och lådfronter. Kökets maskinella utrustning består av spis, fläkt, ho, kyl/frys samt diskmaskin.
Byggnad
Byggnadstyp
Fritidshus
Byggnadsår
1978
Byggnadsår kommentar
Ombyggt 1983
Uppvärmning
El/olje- radiatorer och Luftvärmepump
Ventilation
Självdrag + badrumsfläkt
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Grundläggning
Plintar
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
2-glas kopplade
Bjälklag
Trä
Tak
Plåt
Fastighetsbeteckning
Finkarby 4:113
Övrigt
Tv och internet saknas. Parabolantenn finns, men är i dagsläget urkopplad. Tvättmaskinen låter ovanligt vid centrifugering.
Övriga byggnader
På fastigheten finns ytterligare en byggnad med dass, förråd som tidigare varit en bastu samt ett gästrum. Här finns även en altan på 9 m².
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 21,136 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 15,500
VA
SEK 2,204
Väg, samf
SEK 1,500
Försäkring
SEK 1,932
Beräknat antal personer
2
Kommentar
V/A avser; vattenkostnad till samfälligheten på 700kr/ år och slamtömning (1 gång) via Nykvarns kommun vilket kostar 1504kr per gång.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 7,170 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 956,000
Byggnadsvärde
SEK 462,000
Taxeringskod
220
Tomt
Areal
1754 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Lättskött tomt som omges av härlig vegetation och björnbärsbuskar.
Uteplats
Härlig altan på ca 70 m². Farstukvisten framför entrédelen ligger på ca 28 m².
Parkering
Grusbelagd uppfart med plats för 2-3 bilar.
Vatten/avlopp
Enskilt avlopp (septitank). Gemensam brunn som hör till samfällighetsföreningen. Här finns två separata ledningar, en sommarvattenledning samt en året runt-vattenledning.
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Nykvarn Finkarby GA:1 ändamål: Vägar
Förmån: Officialservitut Vattentäkt, 01-TAX-251.2

Karta

Nykvarn NYKVARN

Stenmossevägen 13

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg