MED291DFE9C7AD74E32A7884A5EFE12B8E7

Optimal bostad för den växande familjen!

Ursvik, SUNDBYBERG

Stallgatan 13

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,086 Inkl värme och kallvatten.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea70 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer00835
Byggår2016

Utgångspris: SEK 2,995,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Välkommen till en välplanerad 3:a i Ursvik! Med en härlig ekparkett och fönster i två väderstreck välkomnas du in i denna bostad. Optimalt planerad med en öppen planlösning som erbjuder sociala ytor så att hela familjen kan umgås eller när vännerna är på besök. En lägenhet med fantastiskt ljusinsläpp och stilfulla materialval. Stort sovrum med rymlig klädkammare som erbjuder förvaring i världsklass. Fantastisk balkong i söderläge som bjuder på sol från förmiddag till kvällen. Perfekt för trevliga sommarkvällar. Nära promenadstråk, restauranger och matbutiker.
Välkommen till Stallgatan 13!

Om området

Ursvik är känt för sina gröna skogar och kallas stadens gröna hörn. Om du gillar natur och friluftsliv är Ursvik rätt plats för dig! Stadsdelen gränsar i norr mot Järvafältet och utgörs till största delen av villabebyggelse.

Här är en unik kombination av pulserande stadsliv och avkopplande natur.
I Ursviks skogar finns några av de bästa motionsspåren och i anslutning till spåren finns även en motionsgård med omklädningsrum, duschar, bastu och café. Igelbäcken i norra delen av friluftsområdet är idag ett naturreservat. En aktivitetspark ger utrymme för lek och fritidsintressen. Här finns bland annat basketplan, beachvolleybollplan, skateboardbana och lekpark. Har man lust att spela golf ligger Ulriksdals golfklubb i närheten. Många barnfamiljer flyttar in till Ursvik och redan idag finns det flera skolor och förskolor i området. I Ursvik finns 2 st kommunala förskolor som heter Milots förskola och Granatäpplets förskola samt en privat förskola (Pysslingen) som heter Älvkvarnsskolan, de har även en grundskola. Vittra Brotorp och Ursviksskolan är 2 andra grundskolor i Ursvik.

I Ursvik finns den service man behöver med alltifrån restauranger, frisörer, kemtvätt, massörer och skönhetssalonger. Området genomsyras av en trevlig atmosfär och gemenskap. Perfekt för den frilufts- och träningsintresserade eller den som söker ett område för familjen att växa i.

Kommunikation

Från Järvastaden är det korta avstånd till Stockholm city, centrala Sundbyberg och Solna. Det tar det ca 15 minuter till Stockholm city med pendeltåg eller bil. Med buss 504 via Hallonbergen (T-bana) till Sundbybergs station (pendeltåg) tar det ca 15 minuter. Bilpendlar du så är det lätt att ansluta till både E4 och E18. På Enköpingvägen går bussar 540, 157, 197, 118 och 199. Lägenheten ligger i anslutning till den planerade tvärbanan, som beräknas vara klar 2022, med direktanslutning till Bromma Blocks och Bromma flygplats.

Närservice

På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Ursvik är ett område som är i ständig utveckling. Här finns nu det mesta man kan tänka sig gällande omsorg med många förskolor och skolor men även restaurang, minilivs och gym.
Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping så som Kista Galleria, Bromma Blocks, Solna Centrum och Mall of scandinavia.

Bilder

Vardagsrum

Vardagsrum

Balkong

Kök

Kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
70 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Stor hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Ekparkett på golv samt väggar i ljus kulör.
Kök
Stilrent kök i delvis öppen planlösning mot vardagsrum. Köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin, fläkt, ugn och induktionshäll.
Vardagsrum
Luftigt rum med plats för stor soffgrupp samt övriga möbler.
Sovrum 1
Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober.
Sovrum 2
Bostadens andra sovrum inrymmer en säng samt övriga möbler.
Badrum
Fräscht badrum utrustat med WC, handfat med kommod, dusch med vikbara glasväggar, tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme.
Balkong
Rymlig balkong i sydläge
Förråd
Ett förråd om ca 5kvm ökar förvaringsmöjligheterna.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 4, hiss finns
Pris
SEK 2,995,000 utgångspris
Avgift
SEK 4,086 Inkl värme och kallvatten.
Information avgift
I månadsavgiften ingår: Värme, varm och kallvatten, förråd och TV.
Andel i föreningen
0.6994 %
Andel av årsavgiften
0.6994 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2016
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Ursvikskulle
Om föreningen
Brf Ursvikskulle består av totalt 170 st lägenheter fördelat på tre flerbostadshus med totalt åtta trappuppgångar. Under föreningens hus finns även 86 st parkeringsplatser i garage. Byggnaderna värms med fjärrvärme via vattenburna radiatorer i lägenheterna. Hushållssopor slängs i nedgrävda sopkasuner och utrymme för källsortering finns i föreningen. Fristående cykelförråd finns på gården. Lägenheterna är anslutna till TV, bredband och telefoni via Sundbybergs Stadsnät. Postboxar finns i varje entré och tidningshållare utanför respektive lägenhet.

Läget är mycket attraktivt med direkt närhet till naturen vid Järvafältet och endast ca 15 min med bil till Stockholms City. Om du vill åka kollektivt tar resan ca 30 min och innehåller endast ett byte. I området blir det en härlig mix av både egenägda hus, hyresrätter och bostadsrätter. Här planeras det även för butiker, caféer, förskolor, skolor samt en vacker allé och en mötesplats i form av ett torg. För uppdaterad information om bebyggelsen som planeras se www.sundbyberg.se/bygga-bo-miljo/stadsplanering
Organisationsform
Bostadsförening
Antal lägenheter
170
Tv och bredband
Föreningen är ansluten till Sundbybergs stadsnät. Det ingår ett utbud av TV-kanaler. för närvarande SVT1, SVT2, SVT24, Barnkanalen, Kunskapskanalen, SVTHD och TV4. För att beställa telefoni, bredband eller ytterligare TV-kanaler, kontakta den tjänsteleverantör du önskar bland Sundbybergs Stadsnäts utbud. En HDTV-box per lägenhet, tillhandahålls utan kostnad, av Bostadsrättsföreningen. Den kvitteras ut från Sundbybergs Stadsnät, av dig som Lägenhetsinnehavare. Föreningen har tecknat ett gruppavtal gällande bredband, en obligatorisk kostnad om 81kr/månaden tillkommer.
Parkering
I föreningen finns det 86 garageplatser. 1000 kr/mån. För att hyra en garageplats ska du vända dig till föreningens styrelse (brfursvikskulle@gmail.com)
Ekonomi
Eventuell överlåtelseavgift debiteras: Säljare, 3,5% PBB (ex. är PBB för 2019 46500 kr => 1627,50 kr)
Eventuell pantsättningsavgift: Per pant, 1,5% PBB (ex. är PBB för 2019 46500 kr => 697,50 kr)
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Det är ok med delat ägande.
Äger föreningen marken
ja.
Övrigt
Kostnader för kall- och varmvatten ingår i månadsavgiften.

Karta

Ursvik SUNDBYBERG

Stallgatan 13

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg