MED0BA914BCF9FD42B99023E3D10E78FA45

Ursvik, SUNDBYBERG

Stallgatan 13, 174 64 SUNDBYBERG

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,943 inkl bredband (81 kr) Värme, varm och kallvatten, förråd och TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea47 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer834
Byggår2016
Driftskostnad283 kr/månad

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Charmig och välplanerad 2:a i gavelläge med generösa fönsterpartier. Social planlösning samt en stor balkong. De ljusa och sociala ytorna i kombination med grönskande omgivningar gör detta till ett svårslaget boende. Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt garderober. En lägenhet med allt som man kan önska sig av en modern och trivsam bostad i en fin fastighet. Här bor man i ett lugnt och fint område med närhet till natur och trevliga strövområden.

Om området

Ursvik är känt för sina gröna skogar och kallas stadens gröna hörn. Om du gillar natur och friluftsliv är Ursvik rätt plats för dig! Stadsdelen gränsar i norr mot Järvafältet och utgörs till största delen av villabebyggelse. Här är en unik kombination av pulserande stadsliv och avkopplande natur.
I Ursviks skogar finns några av de bästa motionsspåren och i anslutning till spåren finns även en motionsgård med omklädningsrum, duschar, bastu och café. Igelbäcken i norra delen av friluftsområdet är idag ett naturreservat. En aktivitetspark ger utrymme för lek och fritidsintressen. Här finns bland annat basketplan, beachvolleybollplan, skateboardbana och lekpark. Har man lust att spela golf ligger Ulriksdals golfklubb i närheten. Många barnfamiljer flyttar in till Ursvik och redan idag finns det flera skolor och förskolor i området. I Ursvik finns 2 st kommunala förskolor som heter Milots förskola och Granatäpplets förskola samt en privat förskola (Pysslingen) som heter Älvkvarnsskolan, de har även en grundskola. Vittra Brotorp och Ursviksskolan är 2 andra grundskolor i Ursvik.

Kommunikation

Från Järvastaden är det korta avstånd till Stockholm city, centrala Sundbyberg och Solna. Det tar det ca 15 minuter till Stockholm city med pendeltåg eller bil. Med buss 504 via Hallonbergen (T-bana) till Sundbybergs station (pendeltåg) tar det ca 15 minuter. Bilpendlar du så är det lätt att ansluta till både E4 och E18. På Enköpingvägen går bussar 540, 157, 197, 118 och 199.

Närservice

På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Ursvik är ett område som är i ständig utveckling. Här finns nu det mesta man kan tänka sig gällande omsorg med många förskolor och skolor men även restaurang, minilivs och gym.
Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping så som Kista Galleria, Bromma Blocks, Solna Centrum och Mall of scandinavia.

Bilder

Öppna planlösningen

Vardagsrum

Balkong

Entrén

Hall

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Bostaden höga standard erbjuder genomgående parkettgolv samt ljusa väggar om ingenting annat anges.
Antal rum
2 rum
Boarea
47 kvm
Areakälla
föreningens information
Vardagsrum & kök
Ljust och härligt rum med gott om plats för soffa, soffbord, tv-möbel samt matplats. Stora fönsterpartier samt utgång till balkongen ger rikligt ljusinsläpp. Köket ligger i öppen planlösning som är modernt samt praktiskt. Vita skåpluckor, vita kakel ovanför arbetsytorna. Ugn, spishäll, spisfläkt och micro i rostfritt utförande. Integrerad kyl/frys.

Rummens disponering skapar möjlighet till en sammanhängande social yta för middagar och bjudningar.
sovrum
Ljust sovrum som rymmer dubbelsäng om ca 160 cm samt garderober.
Badrum
Fräscht och stilrent badrum. Badrummet håller en mycket hög standard med moderna färgval från golv till tak. Helkaklade väggar i vitt och mörkt klinkergolv. Här finns duschhörna, wc, handfat, spegel med belysning, tvättmaskin och torktumlare
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 2,943 inkl bredband (81 kr) Värme, varm och kallvatten, förråd och TV
Driftskostnad
SEK 3,400 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,000
Försäkring
SEK 1,400
Andel i föreningen
0.00961 %
Andel av årsavgiften
0.4999 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2016
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övriga byggnader
Cykelförråd och barnvagns -och rullstolsrum
Förening
Namn
Brf Ursvikskulle
Om föreningen
Brf Ursvikskulle består av totalt 170 st lägenheter fördelat på tre flerbostadshus med totalt åtta trappuppgångar. Under föreningens hus finns även 86 st parkeringsplatser i garage. Byggnaderna värms med fjärrvärme via vattenburna radiatorer i lägenheterna. Hushållssopor slängs i nedgrävda sopkasuner och utrymme för källsortering finns i föreningen. Fristående cykelförråd finns på gården. Lägenheterna är anslutna till TV, bredband och telefoni via Sundbybergs Stadsnät. Postboxar finns i varje entré och tidningshållare utanför respektive lägenhet.

Läget är mycket attraktivt med direkt närhet till naturen vid Järvafältet och endast ca 15 min med bil till Stockholms City. Om du vill åka kollektivt tar resan ca 30 min och innehåller endast ett byte. I området blir det en härlig mix av både egenägda hus, hyresrätter och bostadsrätter. Här planeras det även för butiker, caféer, förskolor, skolor samt en vacker allé och en mötesplats i form av ett torg. För uppdaterad information om bebyggelsen som planeras se www.sundbyberg.se/bygga-bo-miljo/stadsplanering
Organisationsform
Bostadsförening
Antal lägenheter
170
Tv och bredband
Föreningen är ansluten till Sundbybergs stadsnät. Det ingår ett utbud av TV-kanaler. för närvarande SVT1, SVT2, SVT24, Barnkanalen, Kunskapskanalen, SVTHD och TV4. För att beställa telefoni, bredband eller ytterligare TV-kanaler, kontakta den tjänsteleverantör du önskar bland Sundbybergs Stadsnäts utbud. En HDTV-box per lägenhet, tillhandahålls utan kostnad, av Bostadsrättsföreningen. Den kvitteras ut från Sundbybergs Stadsnät, av dig som Lägenhetsinnehavare. Föreningen har tecknat ett gruppavtal gällande bredband, en obligatorisk kostnad om 81kr/månaden tillkommer.
Parkering
I föreningen finns det 86 garageplatser. 1000 kr/mån. För att hyra en garageplats ska du vända dig till föreningens styrelse (brfursvikskulle@gmail.com)
Ekonomi
Eventuell överlåtelseavgift debiteras: Säljare, 3,5% PBB (ex. är PBB för 2019 46500 kr => 1627,50 kr)
Eventuell pantsättningsavgift: Per pant, 1,5% PBB (ex. är PBB för 2019 46500 kr => 697,50 kr)
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Det är ok med delat ägande.
Äger föreningen marken
ja.
Övrigt
Kostnader för kall- och varmvatten ingår i månadsavgiften.

Karta

Ursvik SUNDBYBERG

Stallgatan 13, 174 64 SUNDBYBERG

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg