MEDC270193A0EB345C38B0F0366320CEC52

Edsängen, Sollentuna

Sörmlandsvägen 6, 5tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,577 Inkl värme, VA
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea90.5 kvm
Våning5 (hiss finns)
Lägenhetsnummer16002
Byggår2012
Driftskostnad786 kr/månad

Accepterat pris: SEK 3,975,000

Ansvarig mäklare

Visningar

8
November | Sunday
Kl 15:15 - 16:00
Ring mäklaren för att boka in er på visningen!

Välkommen till denna nyproducerade (2013) fyra som är belägen högst upp i huset med balkong mot naturen utan insyn! Mycket ljus bostad med genomgående god standard och flera tillval gjorda. Vattenburen golvvärme. Badrum, samt separat WC. Separat tvättrum. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för att boka in er på visningen!

Bilder

Balkong högst upp!

Milslång utsikt!

Vi tänker på dig

Balkong

Dubbla dörrar ut till balkong

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
ENTRÉ
Välkomnande hall med tre garderober och ett städskåp installerade. Parkettgolv och målade väggar.

VARDAGSRUM MED UTGÅNG TILL BALKONG
Trevligt och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong som har plats för café-set och grill. Utsikt mot naturskyddat grönområde. På grund av vikingagrav kommer det inte att byggas här. Tack vare detta läge är det ingen insyn i lägenheten. Vardagsrummet har parkettgolv och målade väggar.

KÖK
Stilrent kök från Marbodal. Här finns både kyl, frys, induktionshäll, inbyggd varmluftsugn och micro, samt diskmaskin. Samtliga vitvaror från Electrolux. Plats för större matbord. Vitt kakel ovan bänkskiva. Parkettgolv och målade väggar.

TVÄTTRUM
Mellan sovrum 1 och köket finner vi den separata tvättdelen. Här finns både tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Skjutdörrar in till tvättrummet från bägge håll. Klinkergolv.

SOVRUM 1
Stort sovrum med två platsbyggda dubbelgarderober och en enkelgarderob, med överskåp. Parkettgolv och målade väggar.

SOVRUM 2/ KONTOR
Detta rummet har skjutdörr in i rummet för att spara plats. Parkettgolv och målade väggar.

SOVRUM 3
Här har man utgång till balkong mot naturen. Sol under hela förmiddagen. Det finns plats för en 140 cm säng i detta rum. En garderob finns idag i rummet och ingår. Rummet har parkettgolv och målade väggar.

KLÄDKAMMARE
I anslutning till köket finns ett förråd/klädkammare.

BADRUM
Helkaklat badrum med klinkergolv. WC, handfat, samt duschhörn. Spotlights i tak.

SEPARAT WC
Kaklade väggar med klinkergolv och elgolvvärme. WC, samt handfat med kommod. Spotlights i tak.

ÖVRIGT
Förråd finns och ingår i avgiften.
Parkeringsplatser finns lediga i garage (kontrollerat 2020-10-01).
Antal rum
4 rum
Boarea
90.5 kvm
Areakälla
Föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
5 av 5, hiss finns
Pris
SEK 3,975,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 4,577 Inkl värme, VA
Driftskostnad
SEK 9,427 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 5,527
Övrigt
SEK 3,900
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Under övrigt ligger obligatorisk kostnad för bredband och ventilationsfilter till föreningen.
Andel i föreningen
2.43 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2012
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk, typ FTX
Energideklaration
Utförd 5/27/2013
Energiprestanda primärenergital
81 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Källarförråd finns och ingår i avgiften.
Förening
Namn
Brf Protonen
Om föreningen
Nybyggda brf Protonen från år 2012 består av 46 bostadsrättslägenheter fördelade på två sexvåningshus och är placerade mellan grannbostadsrättsföreningen Brf Electrums långsmala hus och skogsområdet precis intill.

Inflyttning i Brf Protonens lägenheterna påbörjades i september 2012.

Brf Protonen består av ljusa och genomtänkta lägenheter mellan 2 till 5 rum och kök, alla med fönster i minst två väderstreck, generösa balkonger eller uteplatser i soligt läge och i vissa fall egen trädgård med gräsmatta. En standard utöver det vanliga!

Redan på ritningsstadiet var tanken att lägenheterna i Brf Protonen skulle bli något extra. Här finns som standard t.ex. vattenburen golvvärme i alla lägenheter och helglasade balkongdörrar som ger ett unikt ljusinsläpp i alla lägenheter. Husen är ritade av White Arkitekter och har en klassisk och samtidigt modern arkitektur där man tagit tillvara ljusets och de olika väderstreckens fördelar.

Bekvämt boende. Du parkerar bekvämt i garaget som ligger i direkt anslutning till ett av föreningens hus. Här finns också rymliga förråd till alla lägenheter precis invid garaget. Det finns också möjlighet till parkparkering utomhus med uttag för kupé- och motorvärmare.

Modernt kvalitetskök från Myresjökök. Deras kök har ägnats stor omtanke redan från start. Ambitionen har varit att erbjuda vackra, modernt designade kök som samtidigt är tidlösa och trivsamma. Köken levereras av Myresjökök, en kvalitetsleverantör som funnits på den svenska marknaden under lång tid. Köken är i grunden vita med bänkskivor i snygg kompakt laminat, underlimmad diskho samt separat infälld spis och separat ugn.

Badrum med hög standard. Badrummen är helkaklade i vitt med klinkergolv i mörkgrå färg och är generösa i sin storlek. Spotlights i taket är standard. I de större lägenheterna finns även en extra gäst-wc med klinker på golvet samt wc och handfat. I lägenheterna om 4 och 5 rok finns även en separat tvättstugedel med tvättmaskin och torktumlare som standard.

Vackra golv med golvvärme. I Brf Protonen läggs parkettgolv i ek i alla lägenheter och golvvärme är standard så det finns inga element som sitter i vägen.

Brf Protonen är ansluten till Sollentuna Energis fjärrvärmenät. Denna uppvärmningsmetod tillsammans med modern energiåtervinning på ventilationen gör att vi sparar mer energi jämfört med traditionell uppvärmning.

Byggkvalitet. Föreningens hus är byggt i hög kvalitet med stomme och ytterväggar i betong. Det ger ett mycket gediget hus med goda energivärden och ljudisolering, både från utsidan och grannar. Husets fönster har också valts efter samma egenskaper. Lägenheternas badrumsväggar är murade. Genom att inte ha organiska material i dessa eller i husets ytterväggar minimeras risker för framtida fuktproblem. Föreningens hus byggs under vattentäta väderskydd tills husen är helt täta för att säkerställa bästa byggkvalitet. Alla lägenheter har golvvärme, vilket ger en jämnare värmefördelning, behagligt uppvärmda golv och inga skrymmande och fula radiatorer på väggarna.
Antal lägenheter
46
Tv och bredband
Brf Protonen har tecknat avtal med Telia om leverans av TV, Telefoni och Bredband, så kallat Triple Play.
Basutbud för TV ingår i månadsavgiften.
Övriga abonnemang för fler TV-kanaler mm tecknas enskilt med Telia.
Fastigheten är också ansluten till internet via fiber och SEOM.
Parkering
Det finns ett garage med 31 platser som ligger i direkt anslutning till ett av föreningens hus. Här finns också rymliga förråd till alla lägenheter. Det finns även möjlighet till utomhusparkering med uttag för kupé- och motorvärmare. Separat kö inom föreningen. Dessutom finns det 15 uteplatser med elstolpe att hyra, separat kö.
Garaget har lediga platser (kontrollerat 2020-08-05).

Karta

Edsängen Sollentuna

Sörmlandsvägen 6, 5tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg