190
MED4D5532082FF8436892778B94B873C468

Drömmer du om en större lägenhet?

Kommande®

Torslanda Centralt, Torslanda

Solängsvägen 61

Fakta

MånadsavgiftSEK 6,445 inkl: Garage, vatten, värme och kabel-tv
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum5 rok
Boarea93 kvm
Byggår2000

Solängsvägen 61. En oerhört trevlig lägenhet i mitten av Torslanda med närhet till både kommunikationer till storstaden som till skog och natur.
Här erbjuds en väldisponerad och stor lägenhet vars hemtrevliga stämning är genomgående. Är du på jakt efter en bostad i gott skick samt med stora ytor är detta lägenheten för dig.
Lägenheten har man gjort om till en 5:a genom att smart bygga till ett extra sovrum i anslutning till hallen

Höjdpunkten med denna lägenhet är helt klart det stora vardagsrummet där man ges stora möbleringsmöjligheter och plats för både soffgrupp och matsalsmöbel med ett fint ljusinsläpp som sträcker sin in i hela bostaden.
Vidare in i bostaden finns tre bra sovrum. I badrummet i finns dusch och praktisk del för klädvård i form av tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Pricken över i:et i denna bostad är den inglasade balkongen där många av årets dagar kommer tillbringas. Här kan ni njuta av en kopp kaffe i morgonsolen.

Om området

Välkommen till Torslanda, en kustnära stadsdel på sydvästra Hisingen med närhet till hav, natur och samhällsservice. Området erbjuder mestadels villor, radhus och bostadsrätter.
Då kommunikation från Torslanda till centrala Göteborg är smidig så är det ett stort flöde av nyinflyttade barnfamiljer. Detta gör att det erbjuds ett stort utbud av skolor och barnomsorg.

Med kollektivtrafik eller bil tar du dig enkelt in till stan och övriga Hisingen. Från Torslanda har du även nära till färjorna som går till Hönö och Björkö. Från dessa öar tar du dig lätt vidare med antingen färja eller bil till de övriga öarna i Öckerö kommun
Västra Hisingen består av flera förskolor, enskilda förskolor, öppna förskolor samt familjedaghem. Grundskolorna finns fördelat på flera platser runt Torslanda och det finns flera fritidshem.

Torslandas kust erbjuder spektakulära naturupplevelser med badplatser i Hällsvik, Hästevik, Tumlehed, Sillvik och Lilleby. Letar ni efter något mer privat så ges fina möjligheter längst kusten att bada från solvarma klippor. Trevliga vandringsleder hittar ni på många platser runt Torslanda. Sillviks naturreservat är ett stort område på 30 hektar. Naturområdet bjuder på naturupplevelser längst vidsträckta hällmarker på den en mil långa Lillebyrundan mellan Torslanda och Lilleby.

Mitt i Torslanda i anslutning till Västerhavet ligger Torslanda Golfklubb. En trevlig 18-hålsbana som ligger alldeles intill havet. Från Amhult tar ni er hit på 5 minuter med bil.
Ridskolor och diverse idrottsanläggningar finner ni också här.

Kommunikation

Gul Express: Partille - Nordstan - Torslanda (och omvänt).
Svart Express: Amhult - City - Vallhamra (och omvänt).

Från Amhult Resecentrum går även:
Buss 23: Sillvik - Amhult resecentrum (och omvänt).
Buss 24: Hjuvik - Lilla Varholmen - Eketrägatan - Nils Ericsson Terminalen (och omvänt).
Buss 26: Amhults Resecentrum - Skeppstadsholmen (och omvänt).
Lila Express: Torslanda - Frölunda - Mölndal - Mölnlycke (och omvänt).
Röd Express: Landvetter - Göteborg - Lilla Varholmen (och omvänt).

Närservice

Skolor och Barnomsorg:
Familjedaghem centrum, Familjedaghem Norr, Familjedaghem Söder, Grundskola Österöd, Noleredsskolan F-6, Torslandaskolan F-5, Torslandaskolan 6-9.

I Amhult:
Amhultsgården (förskola och skola), Skutehagen årskurs F-6, Nordlyckeskolan årkurs 7-9, Grundskola Snäckeberget, Familjedaghem centrum, Familjedaghem Norr samt Familjedaghem Söder.

Kulturhuset Vingen med dess utbud av digitalbio, konsertlokal och teater, utställningslokaler, konst och utställningsgrupp. Vidare erbjuds samlingslokaler, café och restaurang samt replokal med inspelningsstudio.

Viktiga dokument & länkar

Social Video
Kommande

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5 rum
Boarea
93 kvm
Parkering
Varje lägenhet har ett garage i länga, som ingår i avgiften.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 6,445 inkl: Garage, vatten, värme och kabel-tv
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljsbostad
Byggnadsår
2000
Byggnadssätt
Fönster
3-glas

Karta

Torslanda Centralt Torslanda

Solängsvägen 61

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg