KarriärOm oss
230
MED736EAE885E26447D90EAB6AE35DD2452

Parhus 120 kvm – familjernas favorit Snurrom, null

Nyproduktion

Snurrom,


PRIS2 770 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

120 kvm

LÄGENHETSNUMMER

04-1001

MÅNADSAVGIFT

7 466 kr

PRIS

2 770 000 kr

Parhus 120 kvm – familjernas favorit

Här bor du modernt och bekvämt i bostadsrätt, i parhus om 120 välplanerade kvadratmetrar. Allt i två plan, med fina sociala ytor och tre sovrum. Dubbla uteplatser och en egen lättskött trädgård att njuta av. Gräsmatta och häckar är på plats när du flyttar in, resten av din trädgårdsdröm får du själv designa som du vill ha den. Gemensamt grönområde för sociala möten, lekplats och mindre utegym.

Bilder

MED736EAE885E26447D90EAB6AE35DD2452
MED37DC331AD15748E295E30C5FC6768B7B
MED2880BB7A737A4C968A750684D3AB9385
MED766C7EFD19F249B6A8B07363C735E38E
MED648C267C94154FFE997566404997F6B8

Planritningar

Preliminär planritning

Preliminär planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

120 kvm

LÄGENHETSNUMMER

04-1001

MÅNADSAVGIFT

7 466 kr

PRIS

2 770 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum

UTEPLATS

En stor altan med trätrall på baksidan, och även en uteplats på framsidan. Fransk balkong på övervåningen.

PARKERING

Egen parkeringsplats på gemensamma parkeringsytor. Möjlighet att hyra extra plats i och utanför carport.

Välkommen in!
Fast innan vi kliver in noterar vi att den trevliga uteplatsen står redo att invigas. Kanske passar den där cafégruppen du spanat på perfekt just här? Precis innanför dörren hittar vi sedan ingången till ett av husets sovrum. Ett perfekt krypin för familjens tonåring som värnar som sitt privatliv, ett trevligt gästrum – eller varför inte ditt hemmakontor? Här finns också husets ena badrum med WC och dusch, liksom tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull. Och på tal om bekvämligheter, så bjuds vi även på fina förvaringsmöjligheter med ett förråd under trappan och en praktisk klädkammare.

Rum för att leva livet
Sedan tar en härlig yta vid, med social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den ljusa och luftiga vardagsrumsdelen har gott om plats för både matbord och soffmys. Härifrån kliver du också ut på din stora altan med trädäck där det finns plats för alla tänkbara trevligheter: inte minst alla sommarens grillkvällar.

Ett kök för alla smaker
Det moderna köket är helt öppet mot vardagsrumsdelen, förutom en inbjudande liten bardisk som blir en perfekt sittplats när du vill hålla kocken sällskap. Dessutom är det utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns fullstor kyl och frys, ugn, glaskeramikhäll, mikrovågsugn, diskmaskin och fina arbetsytor.

Plats för att koppla av
Nu fortsätter vi upp för trappan. Här finns husets mer privata utrymmen med två trivsamma sovrum, en mysig läs-, lek- eller arbetshörna och ett inbjudande allrum som passar perfekt för både filmkvällar och tv-spelande. Från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong. Övervåningen bjuder också på praktiska detaljer i form av ett badrum med dusch och WC och en rejäl klädkammare.


Här får du
• 3 sovrum, varav ett på nedervåningen
• Härliga öppna sällskapsytor
• Fullutrustat kök
• 2 badrum, ett med tvättmaskin och torktumlare
• Dubbla uteplatser
• Förråd och parkeringsplats

Om området

I Snurrom bor du nära den vackra naturen och med havet som granne. Attraktivt friluftsområde med både golf, motionsslingor och mountainbike park. Mycket goda kommunikationsmöjligheter.

KOMMUNIKATION

Stadsbuss till Kalmar Central går med avgång var femte minut i rusningstid. Tåg går från Kalmar Central som tar dig vidare till andra delar av Sverige. Bra bussförbindelser till allt inom Kalmar och även till våra grannkommuner. Området har utbyggt gång- och cykelvägnät och närhet till på- och avfart till väg E22. Några minuter bort med bil ligger Kalmar stadskärna och flygplats.

NÄRSERVICE

Snurrom gränsar till Kalmar golfklubb med två 18-hålsbanor. På gång- och cykelavstånd når man friluftsområdet Horsö-Värsnäs naturreservat med höga naturvärden, flera bad och motionsslingor. Ett nytt dämme som heter Björnö Kärr som är ett trevligt utflyktsmål. I Snurrom finns även Bike park med slingrande skogsstigar och anlagd teknikbana. Kalmars nya bad- och friskvårdsanläggning ska placeras i Snurrom(klar 2025). Förskola finns i området och det planeras även för en skola.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Parhus

UPPVÄRMNING

Vattenburen elvärme med frånluftsvärmepump från Nibe

VENTILATION

Tilluft via freshventiler i yttervägg.

HISS

finns ej

ÖVRIGA BYGGNADER

Ett eget isolerat förråd. Storlek: ca 5,5 kvm.

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Karta

Kalmar Snurrom

Boendekalkyl

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg