190

Bromma Åkeshov Brommaplan, Bromma

Snörmakarvägen 13

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,450 Värme, vatten och bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea42 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer450122
Byggår1942
Driftskostnad504 kr/månad

HÖGT OCH FRITT LÄGE UTAN INSYN * STAMBYTT BADRUM MED BADKAR * BRA BRF SOM NYLIGEN SÄNKTE AVGIFTEN * FIBER INKLUDERAT I AVGIFTEN * FRIKÖPT TOMT

Mysig 2:a på 42 kvm med halvöppen planlösning mellan kök och sällskapsyta. Rymlig lägenhet med fint kök och och generöst vardagsrum. Helkaklat och stambytt badrum med badkar. Genomgående lägenhet med ett härligt ljusinsläpp genom fönster i två väderstreck. Nya 3-glas fönster med persienner. Lugnt och naturnära läge intill grönska med Åkeshovs tunnelbana endast 3 minuter från porten. Intill finns även kolonilotter, Åkeshof slott och Judarskogen, trevliga grönområden för promenad eller löprunda. Åt andra hållet finns Brommaplan med butiker och service, tunnelbana och bussar.

Varmt välkomna på visning önskar Joel Beck-Friis

Om området

Åkeshov som är beläget i närheten av Brommaplan är ett mycket lugnt, trivsamt område med en blandad bebyggelse. Bland annat finns Åkeshovs slott som är en historisk attraktion med anor tillbaka till 1400-talet. I området finns gott om gröna omgivningar och lekparker som ger en härlig livskvalitet.

I anslutning till Åkeshov hittar du många strövområden och vacker natur samt närhet till Brommas omtalade villakvarter som trevliga att strosa omkring i. Judarnskogen ligger på promenadavstånd och är ett mycket omtyckt naturreservat som ligger i anslutning till Ängbybadet med sandstrand och café dit många tar sig sommartid. Även Kyrksjön och Lillsjön finns på gångsvastånd. Åkeshovs sim- och sporthall är snart nyrenoverad och klar och erbjuder aktiviteter för den idrottsintresserade. Där finns även en motionsslinga för löpning och powerwalks.

Kommunikation

Några minuters promenad från lägenheten ligger Brommaplan som är en knutpunkt med mycket goda kommunikationer. Här finns T-bana som tar dig till Fridhemsplan på ca 10 min och city på mindre än 20 min. Här finns också ett stort antal busslinjer mot bl.a. Mälaröarna, Spånga och Solna/Sundbyberg samt flygbuss. Tre stationer mot City ligger Alvik som kan erbjuda tvärbana och diverse närservice.

Närservice

Vid Brommaplan hittar du matbutiker, restauranger, gym, videobutik, systembolag, Apoteket, banker, vårdcentral och annat som är viktigt. Planer finns på att rusta upp Brommaplan med en nyare terminal, fler bostäder och ytterligare butiker/restauranger, vilket kommer göra området mer populärt. På fem minuters bilfärd ligger Bromma Blocks. Ett stort shoppingcentra som erbjuder allt du behöver.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar för BRF Väverskan 8
Energideklaration
Årsredovisning 2019
Kommande

Bilder

Välkommen till Snörmakarvägen 13!

Mysig sällskapsyta

Halvöppen planlösning mot köket

Renoverat kök med smart förvaring och bra arbetsytor

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkomnande HALL som öppnar upp sig mot lägenhetens övriga rum, här är väggarna målade i vitt och på golvet ligger ett praktiskt klinkergolv i svart. Säkerhetsdörr.

Rymligt SÄLLSKAPSRUM med plats för soffgrupp och tillhörande tv-möbel. Fint ljusinsläpp från de stora fönstret. Halvöppen planlösning mot köket då tidigare ägare tagit ner väggen och delat av med en social bardisk. Väggarna är målade i vitt och ekparkett på golvet. I rummet finns en väldigt rymlig KLÄDKAMMARE/WALK-IN-CLOSET som rymmer det mesta i klädväg.

Smart planerat KÖK med skåpsluckor i vitt. Utrustat med spishäll med ugn samt kombinerad kyl/frys i rostfritt. Köket erbjuder rejäla arbetsytor och gott om förvaring genom över -och underskåp.

Stort SOVRUM med plats för dubbelsäng och tillhörande nattygsbord. Sovrummet rymmer även en yta för en garderobsvägg eller hemmakontor. Här är väggarna målade i vitt.

Helkaklat och stambytt BADRUM med badkar. Badrummet har ett praktiskt vädringsfönster som släpper in både ljus och frisk luft.

En fantastisk bra planerad 2:a med fritt läge, endast några minuter från tunnelbanan!
Antal rum
2 rum
Boarea
42 kvm
Areakälla
Föreningens lägenhetsregister
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3
Avgift
SEK 3,450 Värme, vatten och bredband
Driftskostnad
SEK 6,050 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,450
Försäkring
SEK 2,600
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
2.273 %
Andel av årsavgiften
2.22 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1942
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övriga byggnader
ÖVRIGA UTRYMMEN:
Cykel och barnvagnsrum finns i huset.

TVÄTTSTUGA:
Tvättstuga finns i huset med två tvättmaskiner och en torktumlare (ny 2014). Det finns även en grovtvättstuga i huskropp 9-11.

FÖRRÅD:
Till lägenheten hör två förråd.
Förening
Namn
Brf Väverskan 8
Om föreningen
Brf Väverskan 8 bildades 2008-07-01 och består av 4 stycken hus på Snörmakarvägen 1-15. Föreningen äger marken(ej tomträtt)
Föreningen upplåter 48 lägenheter i 4 huskroppar varav 3 är upplåtna med hyresrätt(dolda tillgångar) samt 5 st lokaler/förråd.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR:
1995-1996 - Stambyte av kök.
1995 - Nya elstigar samt ny el i lägenheterna.
2008 - Byte av panna/uppvärmningssystem.
2009 - Stambyte av badrum.
2012 - Spolning av stammar
2013 - Genomgång och renovering av ventilationssystem gällande OVK
2014 - Genomgång och injustering av värmesystem
2019 - Fönsterbyte
2019 - OVK
2019 - Indragning av fiber
2020 - Stamspolning
2020 - Radonmätning

KOMMANDE RENOVERINGAR:
Organisationsform
Bostadsförening
Antal lägenheter
48
Varav hyreslägenheter
3
Antal lokaler i föreningen
5
Tv och bredband
I avgiften ingår fiber från Bahnhof.
Parkering
Föreningen har 4 stycken parkeringsplatser som hyrs ut, fn kö. På gatan är det boendeparkering som kostar 300 kr/mån.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Äger föreningen marken
Ja

Karta

Bromma Åkeshov Brommaplan Bromma

Snörmakarvägen 13

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg