MED1A529FD4ADF54EEDAF6C43669E610E35

Tillfälle på Söder!

Boka visning

Söder, VÄXJÖ

Smålandsgatan 1A

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,476 inkl. värme, vatten och kabel-tv för ComHem.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea76 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer107-C6
Byggår1929

Utgångspris: SEK 1,975,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visningar

29
September | Tuesday
Kl 17:00 - 17:45
Anmäl er till visningen.

Ett bekvämt boende för den som både vill bo centralt men också i ett lugnt och populärt område. Här är det nära till allt!
Från bostaden är det endast ett stenkast till härliga Strandbjörket och det fantastiska promenadstråket runt Växjösjön. Ett par minuters promenad bort frestar Växjö City med restauranger och shopping.
Bostaden är även helt perfekt för dig som student då är det cykelavstånd till universitetet.
Här lever man gott i vardagsrum med utgång till mysig balkong, två välplanerade sovrum, kök som inbjuder till långa middagar samt ljust och fräscht badrum.

Varmt välkomna till Smålandsgatan 1A! Missa inte att anmäla er till visningen.

Om området

Söder är ett stillsamt område med gångavstånd till centrum. Här erbjuds flera parker med grönområden och sportaktiviteter som finns att ta del av i Strandbjörkshallen. Stadsdelen söder befinner sig närmast Växjösjön, intill Växjö Lasarett, vilket ger möjlighet till fina promenadstråk och bra cykelvägar till bl.a. universitetsområdet. Närbeläget ligger också Södra Bergundasjön i skogen Bokhultet som har en fin fiske- och promenad sjö.

Kommunikation

I med att Söder är beläget ett stenkast från resecentrum är det enkelt och smidigt att ta sig all den kommunikation och service som Växjös stadskärna erbjuder. All kommunikation som bussar från Länstrafiken Kronoberg eller flygbussar direkt till Småland airport är lättillgängliga och har bra avgångstider. Likadant är det vad gäller tåg från Kalmar till Malmö/Köpenhamn som även är populära destinationer från Växjö resecentrum.

Närservice

Coop Nära Söder - som även är postombud. Coop Konsum Oxtorget.

Parkering

Det finns parkeringsplatser i närområdet vilka tillhör pakeringszon 2 vilket innebär att det kostar 5 kr/timme mellan 9-18. Det finns möjlighet att köpa parkeringskort hos kommunen i den aktuella zonen vilket kostar ca 450 kronor i månaden.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Balkong

Hall

Kök

Vardagsrum

Balkong

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
76 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Det första man möts av i bostadens entré är den rymliga och välkomnande hallen. I hallen finns det klädkammare för ytterkläder och skor. Från hallen når man direkt vardagsrummet och det ena sovrummet.
Sovrum 1
Det större sovrummet nås från vardagsrummet. Här finns det gott om plats för en större säng och i rummet finns det två garderober.
Sovrum 2
Ett sovrum med gott om utrymme för säng och skrivbord. Passar perfekt som hemmakontor, gästrum eller varför inte sovrum till barnet.
Badrum
I anslutning till hallen ligger badrummet. Det är ljust och fräscht med vitt klinker och kakel, elektrisk golvvärme, toalett, dusch och kommod med spegel.
Kök
Det ljusa och inbjudande köket ligger i ena änden av bostaden. Här finns det plats för matbord där du kan sitta och titta ut. Kyl och frys, spis med häll och diskmaskin är alla från 2016.
Vardagsrum
I vardagsrummet möts man av det trevliga parkettgolvet och de vita väggarna. Här finns det gott om plats för soffgrupp och möblemang för tv och underhållning. Från vardagsrummet kan man nå balkongen, det större sovrummet, köket och hallen.
Balkong
Trevlig balkong i söderläge som nås från vardagsrummet.
Uteplats
Balkong med ett härligt soligt läge in mot gården.
Parkering
Separat kö till parkering.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Pris
SEK 1,975,000
Avgift
SEK 4,476 inkl. värme, vatten och kabel-tv för ComHem.
Andel i föreningen
0.053881 %
Andel av årsavgiften
0.053881 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljsbostad
Byggnadsår
1929
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk, typ FTX
Energideklaration
Utförd 12/2/2019
Energiklass
E
Energiprestanda
145 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
152 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
Isolerglas
Övrigt
Ytterdörren är en säkerhetsdörr.
Övriga byggnader
Till lägenheten hör två förråd. Gemensam tvättstuga i källaren.
Förening
Namn
Brf Viken 3
Organisationsform
Bostadsrätt

Karta

Söder VÄXJÖ

Smålandsgatan 1A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg