KarriärOm oss
190
MEDC1B0FD56A89F429EBF230F90079F7CAF

Högt upp, exklusiv arkitektur och stor balkong på Cityläge!Slottsgatan 41A Jönköping Öster, JÖNKÖPING

Kommande®

Jönköping Öster, JÖNKÖPING

Slottsgatan 41AFakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

33 kvm

VÅNING

4 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

1302-A, 175-175-039

MÅNADSAVGIFT

1 870 kr

BYGGÅR

2017-2018

Högt upp, exklusiv arkitektur och stor balkong på Cityläge!

Perfekt studentlägenhet! Högt upp i huset, exklusiva material, stor balkong mot innergården, yteffektiv planlösning och ett av husets bästa lägen! - Perfekt för studenten, som investering eller för dig som söker ett smart och trendigt boende. Nytt och fräscht är ledorden i detta arkitektritade hus där byggherren lagt vikt vid detaljer som både syns och märks. - Unikt på citynära adress i Jönköping med närhet till Högskolan/Jönköpings University (JU).

Interiört ett exklusivt fullutrustat kök med diskmaskin och micro. För att inte tala om din egen tvättsektion med kombinerad tvättmaskin och torktumlare i det helkaklade badrummet. Här finner du den större bostadens fördelar fördelat på den mindre ytan. Hallen är öppen och inbjudande och bjuder fina avhängningsmöjligheter för dina gäster. Allrummet är enkelt möblerbart för flera sektioner och avskärmning för sovalkoven når du längst in lite mer privat.
Extra lyxigt med stor balkong belägen mot innergården. Njut av skönt balkonghäng eller ta klivet ut i morgonrocken för att starta dagen med en rykande kopp kaffe. Här är det enkelt att trivas.

Ett vindsförråd finns tillhörande bostadsrätten och möjliggör att enkelt stuva undan sådant du inte önskar tillgång till lika ofta. Compact living på attraktivt läge!

Brf Studio 50 är en förening med alla önskvärda mervärden för dig som boende. Bredband 100/100 via fiber och ett grundutbud tv-kanaler ingår i månadsavgiften. Parkering på gården ansöks om via separat kö och möjlighet till boendeparkering i kvarteret finns möjlighet att söka.

Mer centralt än i Brf Studio 50 går knappt att bo! Jönköping Öster som område innebär några minuters cykeltur till fina promenadstråk, City och Jönköping University(JU). Endast några minuters gångväg till Vätterstranden, matbutiker, uteliv, kommunikationer och allt City har att erbjuda!

Varmt välkommen till Slottsgatan 41A, Jönköping Öster! Visning sker efter bokning till ansvarig mäklare.

Bilder

MEDC1B0FD56A89F429EBF230F90079F7CAF
MEDC76F4AD5CC8F4E648871B02811D8D796
MEDB7AB45C786294ECE8A56D1E457B07637
MED3102A1544B1E4D32977099450CEED6AB
MED4F58B1434D66440A92A1DE4AC45ADB04

Planritningar

Planskiss

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

33 kvm

LÄGENHETSNUMMER

1302-A, 175-175-039

VÅNING

4 av 5, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

1 870 kr

BYGGÅR

2017-2018

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

1 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

Genomgående för bostaden är vita väggar och tak samt ett parkettgolv.

HALL

Välkomnande hall med ett ljusinsläpp från balkongdörr och med plats för avhängning samt garderob för förvaringen.

KÖK

Stilrent Marbodal-kök i snygg design med exklusiva materialval. Vit och grå skåpsinredning med kaklat stänkskydd i vitt . Utrustat med: induktionshäll, varmluftsugn, inbyggnadsmicro, fläkt och integrerad diskmaskin. Vitvaror från Cylinda.

ALLRUM

Ljust och luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot köket med möjlighet att ha matsalsbord samt att man här får ett schysst ljusinsläpp från fönstern. Här finns plats för såväl soffgrupp som för skrivbord i vardagsrummet. Den avskiljda sovalkoven bidrar till att sängen kommer undan från de sociala ytorna. Vill man så kan man med frödel sätta dit en rumsavskiljare eller varför inte en vägg i utförandet industrifönster?

BADRUM

Direkt till vänster är badrummet beläget. Helkaklat i snyggt grått och vitt. Utrustat med WC, tvättställ, vägghängd kommod, duschhörna med glasvägg samt egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

BALKONG

Stor balkong för att vara en etta och på högsta läget i huset då det bara är ett lägenhetsplan ovan denna lägenhet ger det ett fritt balkongläge.
En förlängning av allrummets sällskapsytor under sommarhalvåret. Perfekt för mysiga mornar med morgonkoppen i handen eller för sena kvällar i goda vänners lag.

AMANDA EMME INFORMERAR:

- Individuell mätning för el/varmvatten och debiteras varje månad.
- Närhet till trevliga kvarterskrogar och restauranger och hela Citys utbud på en kort promenad.
- Coop Östra torget och Ica på nära avstånd, perfekt när en ingrediens är slut till middagen. Nära och bra.

Om området

Jönköping Öster är belägen i östra delen av Jönköping i nära anslutning till Atollen och Jönköpings innerstad. Här bor du vackert med närhet till både Munksjön, Vättern och Rocksjön. Unikt läge mitt i Jönköping!

Utbud på området
På Jönköping Öster finner du närhet till allt du kan önska av båda delarna stadsliv och naturnära miljöer. Ett rikligt utbud av flertalet matvarubutiker, butiker, systembolag, frisörsalonger och restaurang- och caféliv.

Naturnära områden
Området med närheten till Vätterns är ett mycket naturskönt område med fina ströv- och aktivitetsområden. En lyxig kombination med sjön Vättern i anslutning till Jönköpings innerstad. Här kan du verkligen välja att bo med båda delar av stadsliv och naturnära miljö.

Restaurang- och caféutbud
Mitt i Jönköpings City och Öster finner du ett rikligt restaurang- och caféutbud. Här finns allt du kan önska dig och tänkas behöva. Trevliga butiker såsom klädbutiken Story och Fabriken samt systembolaget Atollen och Coop Atollen bara rund knuten. Även Kajen 23 finner du runt hörnet med utsikt över Munksjön och likaså El Gordo om du vill byta ut den italienska middagen mot middag med tapaskaraktär. Här bor du så nära city det bara går att komma. Bekvämt och trevligt läge!

Kommunikation
På området finner du goda kommunikationsmöjligheter vilka trafikeras av samtliga linjebussar som går mycket frekvent.

Skola och barnomsorg
I området och angränsade områden erbjuds flera förskolor, grundskolor och gymnasieskolor med olika inriktningar för den som önskar specialisera sig inom visst ämne. Här kan du välja allt från natur och teknik till sång och dans. Här finns något för alla när gymnasium ska väljas.

Kultur och nöjen
Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Husqvarna Garden, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

1,78 %

Ekonomi

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

540 738 kr Andelen av bostadsrättsföreningens lån som den enskilda bostadsrätten ansvarar för beräknad utifrån senaste årsredovisningen 2021. Föreningens nettoskuld beräknas enligt följande formel; ”räntebärande skulder minus räntebärande tillgångar och likvida medel”. Föreningens nettoskuld multipliceras sedan med den aktuella bostadsrättens andelstal för avgifter till föreningen.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2017-2018

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk till- och frånluft.

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Ej utförd

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glasfönster

Förening

NAMN

Brf Studio 50

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

49

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter juridisk person

DELAT ÄGANDE

Ja

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

OM FÖRENINGEN

Bostadsrättsföreningen Studio 50 äger fastigheten Jönköping Citadellet 10 som uppfördes 2018. Fastigheten består av en byggnad med sammanlagt 49 bostadslägenheter.
Adress: Slottsgatan 41 A och B i Jönköping.
Teknisk förvaltning sköts av Fastighetspartner i Vätterbygden AB och den administrativa förvaltningen ombesörjes av Jönköpingsbostäder.

Försäkring:
Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Länsförsäkringar.

Lägenhetsfördelning:
40 st 1 rok 33-39 kvm
9 st 2 rok 50-53 kvm
Totalt: 49 st lägenheter.

Ägandeformer:
Juridisk person: Beslutas i varje enskilt fall.
Andelsägande: Tillåts.

Ekonomi:
Styrelsen har beslutat att höja avgifterna med ca. 100 kr/månad från årsskiftet. Inga övriga förändringar planerade för närvarande men diskussioner förs med anledning av inflation, ränteläge och dyl.

Lånen:
Lånebilden ser ut som nedan:
1/3 bundet 2026-08-28 0,94 % ränta.
2/3 bundet till 2023-08-28 2,36 % ränta.
Sammantagande en genomsnittsräntan gör att styrelsen tycker att de ligger bra till inför framtiden likaså.

Parkeringsmöjligheter:
Parkeringsplatser med kostnad: 600 kr/mån. Separat kösystem tillämpas.

TV/bredband/telefoni:
Bredband. Leverantör: ComHem. Bredband 100/100 via fiber ingår i månadsavgiften.
Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. Ett grundutbud tv-kanaler ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen:
Det finns cykelförråd tillhörande föreningen.
Föreningen håller förråd tillgängliga.

Övrigt:
Kallhyra, debiteras separat av dig som bostadsrättsinnehavare.

Informationen avstämd med ordföranden/styrelsen 2022-11-15.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar
Årsredovisning 2020
Årsredovisning 2021
Kommande

Karta

Jönköping Jönköping Öster

Slottsgatan 41A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg