MED3F8D5C36193A4D3AA95397E2DB2842FF

Budgivning

Trollbäcken, TYRESÖ

Slättvägen 6B

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum6 rok
Boarea141 kvm
Biarea88 kvm
Tomtarea880 kvm
Byggår1964
Driftskostnad2,309 kr/månad

Utgångspris: SEK 4,975,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Välkommen till en hemtrevlig arkitektritad familjevilla med charm och karaktär belägen på ett mycket lugnt läge på Slättvägen. Här möts du av en välkomnande trädgård på en hörntomt med det ultimata solläget, vilket innebär att man har sol i princip hela dagen. Morgonkaffet avnjuts med fördel vid entrésidan, och det finns perfekta ytor för att runda av dagen i kvällssolen på husets baksida. Ett bra projekt för den händige som vill skapa en bostad med sin egen prägel.

Trivsam bostad på lättskött hörntomt gränsande mot en allmänning med vackra björkar. Flera sociala ytor och väldisponerad planlösning. Bostaden upplevs som välhållen men det mesta är av något äldre standard, så möjligheten att uppdatera en del och sätta sin egen prägel invändigt finns. Charmiga och väl genomtänkta ytor genomsyrar detta ombonade hus som är beläget i barnvänlig idyll. Här har man promenadsträckor till det som gör livet praktiskt såsom stort serviceutbud vid Trollbäckens Centrum, förskolor, löpslingor och skola. Området har många grönskande pauser och härliga lekmiljöer för barnen med både fotbollsplaner, skogspartier och lekplatser.

Entrésidan välkomnar med en grönskande trädgårdsdel och uppfart med plats för 2 bilar. Entrén leder direkt in till som hallen rymmer förvaringsmöjligheter med ett härligt ljusflöde. Från hallen nås till vänster köket med familjär yta och matplats. Allrummet är generöst och strålar av härligt ljus. Här får man plats med både matplats och plats för kökssoffan, samt utgång till altan under tak och den trivsamma trädgården. Huset har gott om 60-talets bästa känsla med fina ljusflöden och smart planerad yta.

I vardagsrummet finns en värmande och välfungerande kakelugn som höjer mysfaktorn och bjuder in till trivsamma stunder.

Bostaden är Inredd med fyra rymliga sovrum, samtliga sovrum har gott om plats för dubbelsäng.

Källarvåningen är välplanerad med tvättstuga, hobbyrum, förråd samt flera rum till förvaring.

Ni kan hitta en rogivande plats under ett av de frodiga fruktträden, påta i jorden, leka med barnen på den plana lekvänliga gräsmattan eller bara sitta i lugn och ro på den stora stenlagda terrassen och bara njuta av tillvaron.

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med många grönområden och blandad bebygelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet och besitter idag sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Från Trollbäcken går bussar till Gullmarsplan cirka var tionde minut, med en restid till Gullmarsplan på ca: 20 minuter. Under rusningstrafik går också direktbuss från/till Cityterminalen(Klarabergsviadukten), restid på cirka 25 minuter.

Närservice

I Trollbäckens centrum/ Alléplan finns det mesta som t.ex matvarubutiker, blomsteraffärer, restauranger, inredningsbutiker, bibliotek och social service, som vårdcentral, apotek och tandläkarmottagning och i Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Där finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, bibliotek, polis, bank och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan glädja sig med friluftsliv som t ex fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Bilder

Slättvägen 6

Entrésida

Slättvägen 6

Grönskande trädgård

Uteplats

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6 rum varav 4 sovrum
Boarea
141 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
88 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla med källare
Byggnadsår
1964
Uppvärmning
Luft/vattenvärmepump, vattenburen värme
Energideklaration
Utförd 9/30/2020
Energiklass
E
Energiprestanda
83 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
150 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta & krypgrund
Grundmur
Lättbetong
Stomme
Lättbetong/trä
fasad
Tegel/liggande träpanel
Fönster
2-glas
Bjälklag
Betong
Tak
Betongpannor
Utv. plåtarbete
Koppar
Fastighetsbeteckning
Näsby 4:1328
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 27,710 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 13,346
VA
SEK 4,870
Renhållning
SEK 1,604
Väg, samf
SEK 1
Försäkring
SEK 7,889
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Förbrukning avser 2019 då bostaden var bebodd.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 3,872,000
Byggnadsvärde
SEK 1,794,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 299,000
Tomt
Areal
880 kvm
Tomttyp
Plan trädgårdstomt
Planbestämmelser
Byggnadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Karta

Trollbäcken TYRESÖ

Slättvägen 6B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg