MED7C123583A0CF4BDFA3705EFFB53A5930

Modernt rahus om 185.5 kvm!

Ursvik, Sundbyberg

Skrivargatan 27

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,877 Inkl värme, vatten
TypRadhus
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum8 rok
Boarea185.5 kvm
Våning1
Byggår2014

Utgångspris: SEK 6,995,000

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLAR FÖR ATT BOKA VISNING! Här är din chans att bosätta dig i ett modernt radhus i Ursvik strax utanför centrala Stockholm. Med tre plan och 185 kvadratmeter är detta boende perfekt för familjen. Ingen kvadratmeter går till spillo i detta fantastiska radhus och det finns möjlighet att möblera de tre planen efter hur du och din familj än kan tänkas vilja ha det. Hela interiören domineras av vita hemtrevliga väggar och bra ljusinsläpp från fönster. Ta din chans och bosätt dig i Ursvik som i folkmun kallas stadens gröna hörn, en unik kombination av pulserande stadsliv och avkopplande natur.

Tre välplanerade våningsplan med ljusa väggar och med potential att möbleras efter hur du som köpare vill. Flera sovrum med gott om ytor för sängar och möblemang. Välplanerat kök som tar vara på alla kvadratmeter, utrustat med moderna vitvaror. Badrum med alla nödvändigheter såsom WC, handfat, dusch och badkar.
Fram- och baksida med avskildhet, grönt gräs och plats för utemöbler där du kan sitta och njuta av solen i din nya oas i Ursvik.

Välkommen till Skrivargatan 27! Din husdröm i stadens gröna hörn!

- Perfekt för familjen.
- Tre våningsplan i attraktivt läge.
- Tvärbana inom kort.
- Goda kommunikationer.
- Snabbt växande område med närhet till centrala Stockholm.
- Nära till stora naturområden.
- Nära till skolor/förskolor.
- Härligt område med blandad bebyggelse.

Om området

Ursvik är känt för sina gröna skogar och kallas stadens gröna hörn. Om du gillar natur och friluftsliv är Ursvik rätt plats för dig! Stadsdelen gränsar i norr mot Järvafältet och utgörs till största delen av villabebyggelse. Här är en unik kombination av pulserande stadsliv och avkopplande natur.
I Ursviks skogar finns några av de bästa motionsspåren och i anslutning till spåren finns även en motionsgård med omklädningsrum, duschar, bastu och café. Igelbäcken i norra delen av friluftsområdet är idag ett naturreservat. En aktivitetspark ger utrymme för lek och fritidsintressen. Här finns bland annat basketplan, beachvolleybollplan, skateboardbana och lekpark. Har man lust att spela golf ligger Ulriksdals golfklubb i närheten. Många barnfamiljer flyttar in till Ursvik och redan idag finns det flera skolor och förskolor i området. I Ursvik finns många olika skolor - Kymlingeskolan samt Ursviksskolan. Förskolan forskaren som byggdes 2018.

Kommunikation

Från Järvastaden är det korta avstånd till Stockholm city, centrala Sundbyberg och Solna. Det tar ca 15 minuter till Stockholm city med pendeltåg eller bil. Med buss 504 via Hallonbergen (T-bana) till Sundbybergs station (pendeltåg) tar det ca 15 minuter. Bilpendlar du så är det lätt att ansluta till både E4 och E18. På Enköpingvägen går bussar 540, 157, 197, 118 och 199.

Närservice

På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Ursvik är ett område som är i ständig utveckling. Här finns nu det mesta man kan tänka sig gällande omsorg med många förskolor och skolor men även restaurang, minilivs och gym.
Från Ursvik är det lätt att ta sig till shopping så som Kista Galleria, Bromma Blocks, Solna Centrum och Mall of Scandinavia.

Parkering

Föreningen har tillgång till 72 garageplatser som kostar 900 kr/mån, varav 3 är för laddning utav elbil. 4 MC-platser.
Kötiden just nu är under en månad.
Garagenedfart sker från Stallgatan. Runt kvarteret finns allmänna parkeringsplatser på gatan genom Sundbybergs stad som kostar 600 kr/mån.

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
8 rum
Boarea
185.5 kvm
Areakälla
Föreningens information
Hall
Välkomnande hall med garderober med gott om plats för ytterkläder. Klinker på golv samt väggar i ljus kulör. Resterande golv i bostaden är ekparkett.
Kök
Hemtrevligt kök som passar den stora familjen. Här finns det kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, ugn, inbyggd mikrovågsugn, fläkt samt diskmaskin. Plats för ett matbord upp till 10 pers. Snygg bardisk avgränsar kök och vardagsrum.
Vardagsrum
Stort vardagsrum med plats för soffa, tv och tv-bänk. Utgång till altan.
Badrum
Helkaklade väggar i ljus kulör samt klinker i svar. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod samt dusch. Golvvärme.
Sovrum 1
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt nattduksbord. Här finns garderober.
Sovrum 2
Stort andra sovrum som inrymmer en dubbelsäng och nattduksbord. Här finns det även plats för garderober.
Sovrum 3
Via hallen nås det tredje sovrummet och här inrymms även en dubbelsäng samt övriga möbler om så önskas. Så som skrivbord etc.
Allrum
Rymligt allrum som enkelt kan göras om till ett sovrum om så önskas. Annars är detta rum perfekt att användas som TV-rum eller liknande.
Allrum
Stort allrum som idag används som TV-rum. Här får det plats med en stor soffa, soffbord samt TV-möbel.
Sovrum 4
Stort sovrum som idag används som tonårsrum. Här inrymms en dubbelsäng, nattduksbord och garderober.
Sovrum 5
Rofyllt sovrum som idag används som ett kontor. Här inrymms en dubbelsäng, nattduksbord och garderober om så önskas.
Badrum
Stilrent badrum med klinker och kakel. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, samt dusch med väggar i glas.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Pris
SEK 6,995,000 utgångspris
Avgift
SEK 5,877 Inkl värme, vatten
Andel i föreningen
1.25734 %
Andel av årsavgiften
1.25747 %
Byggnad
Byggnadstyp
3-plans villa
Byggnadsår
2014
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Gläntan i Syd
Om föreningen
Riksbyggen BRF Gläntan i Syd är en äkta bostadsrättsförening med 140 lägenheter i Sundbyberg. Föreningen bildades år 2010 och har fått betyget A för år 2017 .
Antal lägenheter
140
Antal lokaler i föreningen
2
Tv och bredband
Kabel-TV ingår i avgiften genom föreningen, från Telia. TV-boxen kvitteras ut hos styrelsen och lämnas åter innan utflytt.
Föreningens bredband ingår i månadsavgiften och sköts utav Sundbybergs stadsnät (250/100 MB/s), via Obenetwork, men det är självklart valfritt att ansluta sig till.
Parkering
Föreningen har tillgång till 72 garageplatser som kostar 900 kr/mån, varav 3 är för laddning utav elbil. 4 MC-platser.
Kötiden just nu är under en månad.
Garagenedfart sker från Stallgatan. Runt kvarteret finns allmänna parkeringsplatser på gatan genom Sundbybergs stad som kostar 600 kr/mån.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja.
Äger föreningen marken
Ja.
Överlåtelseavgift
SEK 1,163 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 465
Övrigt
Garage, källare och hissar. Det finns en gemensam kolgrill på innergården, annars tillåts endast el-och gasolgrillar på balkonger och altaner. I trapphusentréer, Hus A och D, finns rum för förvaring av barnvagnar/rullstolar. Olika cykelförråd finns även i fastigheten och ute i 2 runda gårdshus. Inom fastigheten finns även fastighetsstäd och föreningsförråd.

På innergården finns sopsugar med källsortering för papper, matrester och vanligt hushållsavfall.
Övrig källsortering sker i soprummet på Gamla Enköpingsvägen 168 för kartong, plast, metall, glas, batterier och glödlampor.
Grovsopor såsom kemikalier, möbler, kläder, elektronik och byggavfall lämnas på Returen Återvinningscentral på Enköpingsvägen 129.

Karta

Ursvik Sundbyberg

Skrivargatan 27

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg