MED9BC53E421A844651BF19BD779A088BD7

Trollbäcken, Tyresö

Skogsängsvägen 43A

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum5 rok
Boarea160 kvm
Tomtarea1,196 kvm
Byggår2020

Utgångspris: SEK 8,500,000

Här finner ni ett boende som genomsyras av känsla, omtanke och kvalité i allt från stilsäkra materialval till en noga genomtänkt öppen planlösning. Den unika designlinjen samspelar här med ljus och rymd som förenas i en tidlös elegans och finess.

Exklusiv enplansvilla, Genomgående smakfulla materialval i hög standard och design. Öppen social planlösning med bland annat läcker gaskamin i allrum. Påkostat kök från Ballingslöv med bänkskivor i granitkeramik. Tre sovrum varav ett masterbedroom med hel glasad vägg till dusch samt klädkammare.
Huset är arkitektritat och utstrålar pondus och personlighet såväl interiört som exteriört med raka linjer och påkostade detaljer.

Perfektion, design av högsta kvalitet och exklusiva material är de ord som bäst beskriver denna nyproducerat villa. Här har alla detaljer och material valts med precision och känsla som tillsammans framhäver den stilrena arkitekturen. I kombination med funktionella lösningar och modern teknik skapar detta en harmonisk helhet för den som har höga krav på sitt boende.

Hela insidan präglas av öppenhet och stora glaspartier suddar ut gränsen mellan ute och inne på ett behagligt sätt. Här samspelar inne- och utemiljön på ett harmoniskt sätt där de stora fönsterpartierna låter trädgården bli en del av rummen. Det är onekligen en speciell känsla här oavsett var i huset man befinner sig.

Familjens privata ytor finns i tre sovrum varav ett Master bedroom med glasad vägg till dusch samt klädkammare. Bostaden består av ytterligare ett helkaklat badrum.

Trädgårdstomt med gräsmatta och vacker belysta berg.

Huset värms upp med bergvärme och har vattenburen golvvärme i hela huset. Genomgående Hide-a-lite downlight-belysning som styrs via telefonen och Plejdsystem vilket gör att ni bland annat kan schemalägga belysningen precis så som ni vill ha det via app.
Ett extraordinärt och synnerligen påkostat nyproducerat hem - Kontakta ansvarig mäklare Peter Hansson för mer information!

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med många grönområden och blandad bebygelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet och besitter idag sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Från Trollbäcken går bussar till Gullmarsplan cirka var tionde minut, med en restid till Gullmarsplan på ca: 20 minuter. Under rusningstrafik går också direktbuss från/till Cityterminalen(Klarabergsviadukten), restid på cirka 25 minuter.

Närservice

I Trollbäckens centrum/ Alléplan finns det mesta som t.ex matvarubutiker, blomsteraffärer, restauranger, inredningsbutiker, bibliotek och social service, som vårdcentral, apotek och tandläkarmottagning och i Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Där finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, bibliotek, polis, bank och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan glädja sig med friluftsliv som t ex fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Entre

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
160 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2020
Uppvärmning
Vattenburen golvvärme, frånluftsvärmepump
Ventilation
Mekanisk med värmeåtervinning
Byggnadssätt
Stomme
Trä
fasad
Liggande träpanel
Fönster
3-glas isoler
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Näsby 102:69
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Övrigt
Taxeringskod
210
Summa pantbrev
SEK 4,300,000
Tomt
Areal
1196 kvm
Planbestämmelser
Byggnadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp

Karta

Trollbäcken Tyresö

Skogsängsvägen 43A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg