MEDFBE4334CA19746FD837A6E6BA77C52C2

Nyproduktion

Färlöv, FÄRLÖV

Skiftesvägen 37

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,894 Ekl.värme, VA, el, sophantering, tv/fiber
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea80 kvm
Biarea7.5 kvm
Lägenhetsnummer2
Byggår2021

Utgångspris: SEK 1,795,000

Är du redo att ta nästa steg till ett bekvämt boende med Araslöv golfbana runt knuten? Kontakta mig så hjälper jag er! Svensk Husproduktion planerar totalt 9 st lägenheter i markplan, varav tre kedjehus, att byggas i föreningen Brf Stengläntan. Svensk Husproduktion bygger med tanke på energi och miljö och med noga utvalda material och en genomtänkt design är detta en ypperlig chans för dig att förvärva din drömbostad. Förväntad inflyttning sker till våren 2021. Genom att köpa en nyproducerad bostadsrätt får du ett modernt och fräscht boende samtidigt som du slipper budgivning och kan flytta in i ditt framtida hem direkt. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information. 044-590 00 54.

Om området

Färlöv ligger 10 km nordväst om Kristianstad. Här finns närhet till förskola, skola årskurs F-6, affär och härliga naturområde.

Bilder

Exteriört

Färlöv

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Ljusa och tidlösa ytskikt där man har möjlighet att välja kakel, klinker och golv. Fönsterbänkar av grå granit, 3-stav ekparkett, lågenergifönster från Elite, frånluftsvärmepump från NIBE F730 som håller energiförbrukningen låg, fiber finns med uttag i varje rum, utebelysning och mycket mer.
Antal rum
3 rum
Boarea
80 kvm
Areakälla
föreningens information
Uteplats
Den plattsatta uteplatsen nås från vardagsrum/kök.
Parkering
Egen uppfart med plats för bil.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 1,795,000
Avgift
SEK 3,894 Ekl.värme, VA, el, sophantering, tv/fiber
Andel i föreningen
11.11 %
Byggnad
Byggnadstyp
1-plans kedjehus
Byggnadsår
2021
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump NIBE F730
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas Elite
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Den välplanerade bostads ytan är fördelad med hall, två sovrum, klädkammare, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Varje lägenhet kommer att ha egen uppfart, egen grästäppa på baksidan med en plattsatt uteplats som nås från vardagsrum/kök. I övrigt ett topp modernt boende med ljusa, tidlösa material som gör det till ett bekvämt boende. Möjlighet att göra tillval finns.
Förening
Namn
Brf Stengläntan
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
9
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person

Karta

Färlöv FÄRLÖV

Skiftesvägen 37

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg