MED85054DC54E964A649CC624ED2145EF3D

Ett nyckelfärdigt hus i familjära och havsnära Björlanda Kile!

Torslanda - Björlanda Kile, Torslanda

Sjömarksvägen 37

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum5 rok
Boarea141 kvm
Tomtarea555 kvm
Byggår2020

Accepterat pris: SEK 7,363,000

Har du länge haft husdrömmar? Nu finns chansen att flytta in i något helt nytt på en familjär och havsnära adress i Björlanda Kile. Promenadavstånd för kvällsdopp eller en båttur i den efterfrågande hamnen.
På ett enkelt och smidigt sätt får du följa byggprocessen av ditt nya hus samtidigt finns möjligheten till ändring och tillval på interiören.

Detta är ett paketpris som inkluderar tomt, markarbete, grundläggning, hus från Götenehus (Ekhem) med carport samt balkong. Anslutningsavgifterna för el och vatten ingår också. Kolla bifogad husspecifikation för mer information om fullständig kalkyl.
Standardtillval där möjlighet till uppgradering av material finns. (OBS bilderna har vissa tillval som går ut över offerten, kontakta Götenehus eller ansvarig mäklare för mer information)

För virtuell visning: https://my.matterport.com/show/?m=8kvaCe4aABG

Planerad inflyttning är till våren 2021.

Mäklarens uppdrag omfattar endast förmedling av tomten. Entreprenadavtal avseende uppförande av ett bostadshus ingås mellan Byggout i väst AB och köparen. Mäklaren förmedlar inte entreprenaden. Huspriset är satt efter standardutförande, väljer du att göra tillval eller justeringar så kan priset bli mer eller mindre.
Har du frågor om tillval så är du välkommen att kontakta Anders Wåhlin på Götenehus, 0761-668255.


Fastigheten har styckats. Två stycken ville Ekhem från Götenehus kommer uppföras på vardera fastighet.

Om området

Björlanda ligger på västra delen av Hisingen, ca en mil från Göteborg, två mil ifrån Kungälv och är ett vackert område med både lantliv och närhet till havet och båthamnar. Björlanda Kile erbjuder norra Europas största båthamn med 2400 båtplatser! Precis utanför hamnen finns Göteborgs norra skärgård med tio bebodda öar vilke erbjuder underbar skärgårdsnatur, restauranger, butiker och sevärdheter.
För den hästintresserade finns många stall och gårdar i området. Gillar ni golf kan ni välja mellan Torslanda Golfbana, Albatross Golfbana i Hisings Kärra samt St. Jörgens Golfbana i Tuve.

Kommunikation

Buss 22: Kippholmen - Hjalmar Brantingspl. (och omvänt)
Buss 36: Säve Station - Skra Bro - Hj. Brantingspl.(och omvänt)
Svart Express: Torslanda - City - Vallhamra (och omvänt)

Närservice

Närmaste dagligvarubutik, fiskbod och pizzeria finner ni vid Skra Bro. I Björlanda båthamn finns en thairestaurang samt en båttillbehörsaffär. Amhult Centrum och Torslanda Torg erbjuder fler matbutiker och annan komersiell service liksom banker, bibliotek, restauranger. Det gör natutrligtvis även Backaplan.

Skolor och barnomsorg
Förskolan Björlandagården Nolviksvägen 3, Björlandagården åk F-5 samt Trulsegårdsskolan för åk 6-9 på Emelie Lejmans Väg 4.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Här bor ni familjärt med närhet till havet

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Bilderna på interiören kan ha vissa tillval. Prata med Götenehus för mer information.

Kubistiska Ekhem har en effektiv, öppen planlösning med flera sällskapsytor. Köket på entréplan vetter mot gatan och har en matsalsdel längs ena sidan som har kontakt med det stora vardagsrummet. På andra sidan hallen finns en wc/dusch och tvättavdelning med groventré.

Övre plan rymmer de mer privata delarna med föräldrasovrum, klädkammare, två sovrum, gemensamt allrum och badrum. Det finns en balkong med tillhörande carport vilket adderar spännande design till hela huset. Detta är en praktisk lösning, särskilt för mindre tomter. Generös balkong som med plats för större möblemang. Carport för parkering av bil finns också inräknat till denna villa!För virtuell visning: https://my.matterport.com/show/?m=8kvaCe4aABG
Antal rum
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
141 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Byggnad
Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2020
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump, vattenburet system
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas
Fastighetsbeteckning
Björlanda 2:144
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Övrigt
Taxeringskod
210
Summa pantbrev
SEK 5,250,000
Tomt
Areal
555 kvm
Planbestämmelser
Avstyckningsplan
Vatten/avlopp
Vatten saknas. Avlopp saknas
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Göteborg Björlanda GA:39 ändamål: Vägar
Förmån: Avtalsservitut: Väg, D202000091401:1.1
Last: Officialservitut Väg, 1480K-2019F340.1

Karta

Torslanda - Björlanda Kile Torslanda

Sjömarksvägen 37

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg