MED55D13ADB583C4309A962C027F19F60A6

Välskött stuga belägen på stor naturskön tomt med ca 300 meter till havet!

Yngsjö / Yngsjöstrand, Yngsjö

Sikvägen 15

Fakta

TypFritidshus
Antal rum4 rok
Boarea100 kvm
Biarea30 kvm
Tomtarea1,401 kvm
Byggår63/91/96
Driftskostnad2,387 kr/månad

Utgångspris: SEK 3,750,000

Ansvarig mäklare

Visningar

23
October | Friday
Ring 044-590 00 51 för tidsbokning.
25
October | Sunday
Ring 044-590 00 51 för tidsbokning.

Välkommen till fina Yngsjö och denna gemytliga stuga som ligger vackert på en höjd vilket ger en mysig utsikt över tomt och grönska. Stugan har välplanerade ytor med kök och matplats, badrum, sällskapsrum och 2 sovrum. Det finns en fin gäststuga på 30 kvm med källare som är perfekt för övernattande gäster eller för de större barnen. Där finns ett sällskapsrum, kök, badrum och ett mindre sovrum med inbyggd garderob. Stugornas placering har genererat en trivsam innergård som ger en sammanlänkning av stugorna och ger en ombonad och mysig känsla. Varmt välkommen att boka in din personliga visning!

Om området

Yngsjö är en gemytlig liten by som ligger på Skånes ostkust vid Hanöbuktens fina sandstrand. Här är stränderna oändliga åt både norr och söder med härliga badmöjligheter. Vid Yngsjö havsbad finns både camping, restaurang och kiosk. I närområdet finns även Kastanjelund med restaurang och möjlighet till boende samt konferens. I Yngsjö finns dessutom en populär camping, affär, grundskola, förskola, fritids m.m. Vill man besöka lite större orter så finns Åhus ca 7 km bort och det är drygt 2 mil till Kristianstad.
Yngsjö har ca 650 permanentboende på vinterhalvåret men på sommaren ökar det med flera tusen!

Kommunikation

Goda kommunikationer med buss.

Närservice

Livsmedelsaffär finns i Yngsjö by

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Stugan är förbesiktigat och försäkrat mot dolda fel genom Anticimex.

Välkommen till fina Yngsjö och denna gemytliga stuga som ligger vackert på en höjd vilket ger en mysig utsikt över tomt och grönska. Stugan har välplanerade ytor med kök och matplats, badrum, sällskapsrum och 2 sovrum. Det finns en fin gäststuga på 30 kvm med källare som är perfekt för övernattande gäster eller för de större barnen. Där finns ett sällskapsrum, kök, badrum och ett mindre sovrum med inbyggd garderob. Stugornas placering har gen
ererat en trivsam innergård som ger en sammanlänkning av stugorna och ger en ombonad och mysig känsla. Varmt välkommen att boka in din personliga visning!
Antal rum
4 rum varav 2-3 sovrum
Boarea
100 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Entré
Man tar klivet in i entrén som sammanfaller med köket och matplatsen. Här ligger det ett fint parkettgolv som ger ett ombonat första intryck.
Kök
Det ljusa u-formade köket har gott om förvaringsmöjligheter och är utrustat med spis, ugn, kyl, ny frys samt vask. Här finns också ett större skafferi. Köket har gott om plats för matgrupp och sociala utrymmen.
Vardagsrum
Vidare från köket når man det mysiga vardagsrummet som har en äldre fungerande vedugnsspis som gör rummet extra ombonat. Här finns det gott om plats för soffgrupp och ytor för förvaring. Härifrån når man även utgången till uterummet.
Badrum
Badrummet ligger i direkt anslutning till kök och matplats och har 2017 fått ny wc, ny duschkabin, nytt handfat och ny fläkt.
Sovrum
Till höger från entrén och vidare förbi köket finner man de två sovrummen. Man når först en liten mindre hall med en garderob med praktisk förvaring. Till vänster ligger det lite större sovrummet som har garderober längs med ena sidan. Här finns det bra med plats för den lite större sängen. Via en skjutdörr från hallen når man det lite mindre sovrummet som har en mysig känsla och plats för den lite mindre sängen och förvaring. Båda sovrummen är ljusa och fräscha och har fint parkettgolv.
Uteplats
Från vardagsrummet når man det ljusa och inglasade uterummet med klinker på golvet som rymmer ett stort möblemang för större sällskap. Här finns möjligheten att öppna upp och ta steget ut till den fina uteplatsen som byggdes 2018 då man även installerade ett bubbelbadkar. Uteplatsen har stor plats för möblemang där det finns många platser att njuta av tiden utomhus på. Det finns även ett litet utomhuskök med vask för den som gillar att förbereda maten utomhus. En flaggstång pryder också trädgården.
Gäststuga
Gäststugan har välplanerade kvadratmeter och man möts av ett ljust rum som idag används som ett kombinerat sällskapsrum och kök. Köket har spis, kyl och vask som är bra placerat i rummet. Lite längre in i stugan når man ett ombonat sovrum som har inbyggd klädförvaring och härifrån når man även badrummet. Badrummet är ljust och har wc, handfat och dusch.
Källare/tvättstuga
I källaren under gäststugan finns tvättstuga och förrådsutrymme. Tvättstugan har tvättmaskin och torktumlare som byttes ut 2018 och det finns även gott om torkmöjligheter och förvaring. Förrådet når man till vänster där det finns bra med hyllförvaring, garderob och även en verktygsbänk.
Övrigt
En större vinterbonad friggebod finns som har gott om förvaring och det finns även ett förråd utomhus för tex cyklar, gräsklippare mm.

Följande renoveringar har gjorts:

2018:
* ny värmepump
* installerat bubbelbadkar
* ny uteplats
* ny tvättmaskin och torktumlare
* utökad el och nytt elskåp ute

2017:
* ny kyl/frys
* badrummet har försetts med ny wc, nytt handfat, ny fläkt och ny duschkabin (stora stugan).
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
63/91/96
Uppvärmning
Direkt El/luft värmepump
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta/Torpargrund
Grundmur
Betongsten/Lecablock
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
2-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Plåt/tegelpannor
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Yngsjö 248:33
Övrigt
Trevligt uterum på ca 24 kvm
Övriga byggnader
Gäststuga 30 kvm + källare
Större friggebod, vinterbonad
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 28,649 / år
Driftskostnad, varav
VA
SEK 3,500
Uppvärmning
SEK 19,549
Renhållning
SEK 1,600
Väg, samf
SEK 1,000
Försäkring
SEK 3,000
Kommentar
Förbrukningen inkluderar uppvärmning av bubbelbadkar samt elkostnader. VA kostnaden är en schablonkostnad.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 2,141,000
Byggnadsvärde
SEK 1,097,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 2,098,000
Tomt
Areal
1401 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Enskilt vatten året om och enskilt avlopp i dagsläget. Kristianstads Kommun kommer göra en inkoppling under hösten 2020/våren 2021. Denna kostnad på ca 195 000 kr kommer att betalas av säljaren. I kostnaden ingår installation av fiber.
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Kristianstad Yngsjö GA:37 ändamål: Vägar, Grönområden

Karta

Yngsjö / Yngsjöstrand Yngsjö

Sikvägen 15

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg