KarriärOm oss
190
MEDC2FCE3E178A842AA95FF56F9D69DC06B

Panoramavy över Vättern!Sikvägen 10 Huskvarna Brunstorp, HUSKVARNA

Kommande®

Huskvarna Brunstorp, HUSKVARNA

Sikvägen 10


PRIS3 800 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

103 kvm

VÅNING

3 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

2:1206

MÅNADSAVGIFT

5 150 kr

BYGGÅR

2018

PRIS

3 800 000 kr

Panoramavy över Vättern!

Nu har vi nöjet att presentera en fantastisk fyra rum och kök om 103 kvadrat högt upp i huset på Sikvägen 10. Med en panoramavy över Vättern och där kvällssolen speglar sig med sitt skimmer är den stora inglasade balkongen en given favorit.

Hela lägenheten genomsyras av en fin interiör där ljuset och rymden står i fokus. Denna mycket välplanerade bostad erbjuder er en öppen planlösning i de sociala ytorna mellan kök och vardagsrum. Både kök och vardagsrum är väl tilltagna och rymmer en stor matgrupp för 6-8 personer samt en stor soffgrupp. Från köket/vardagsrummet och matplatsen når ni den stora inglasade balkongen som vetter i härligt solläge och mot en utsikt över Vättern som du aldrig kommer att tröttna på. Här är det en ny vy varje dag då båtar, vinden och solljuset målar upp en ny canvas som byter skepnad beroende på dag och årstid. Byggåret är 2018, vilket innebär att du kan förvänta dig en hög standard och moderna finesser. Bra förvaring finns i form av flertalet garderober. Bostaden erbjuder vidare tre stora sovrum och samtliga med mycket goda förvaringsutrymmen i platsbyggda garderober. Det finns ett stort helkaklat badrum med wc, dusch och tvättutrustning samt en separat gästtoalett. I det moderna badrummet erbjuds tvättmaskin och torktumlare tillsammans med goda arbets- och förvaringsutrymmen.

Föreningen Solsidan 2 är en stabil förening med god ekonomi. Medlemmarna i föreningen erbjuds flertalet mervärden bland annat bastu, övernattningslägenhet och möjligheten till att förvärva garageplats från nuvarande ägare.

I närområdet finner du skolor, restauranger samt livsmedelsbutik. Nära har du även till Vättern om ett dopp eller en promenad vid stranden lockar. Ta med dig morgonrocken och glid ner till bryggorna bara några hundra meter från ytterdörren och njut av Sveriges näst största sjö. Ovanför området finner du Huskvarnaberget som erbjuder många promenadstigar och härliga naturområden.

Detta är en kommande annons och visning kommer att ske efter intresse. Kontakta ansvarig mäklare redan idag så hittar vi en lösning för just dig.

Varmt välkommen!

Bilder

MEDC2FCE3E178A842AA95FF56F9D69DC06B
MED6A5ACB2CC08F42B19EB7650C9BD8A3C0
MEDC0B91CA99214459FAAB2504ACD0C4C75
MED202AAF4014E24586BEBFBBA684C3D1B5
MED6ABB4D40E9244C62934B20C0330BD646

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

103 kvm

LÄGENHETSNUMMER

2:1206

VÅNING

3 av 4, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

5 150 kr

BYGGÅR

2018

PRIS

3 800 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

Om området

Brunstorp är ett vackert område beläget cirka två kilometer norr om Huskvarna. Hit tar du dig med enkelhet via E4: an. Ett område med vacker Vättervy!

Utbud på området
I Huskvarna centrum som ligger nära Brunstorp finner du ett varierat utbud av affärer och restauranger. Allt från livsmedelsbutiker till välkända modekedjor finns inne på Esplanaden som köpcentret kallas. Här finns även vårdcentral och apotek.

Naturnära områden
För den som önskar kombinera naturnära miljöer och vackra områden men ändå behålla känslan av närhet till Jönköpings innerstad och kommunikationer så är Brunstorp optimalt.

Restaurang- och caféutbud
I Huskvarna centrum finner du det största utbudet av restauranger och caféer i närheten av området Brunstorp.

Kommunikation
På området finner du goda kommunikationsmöjligheter vilka trafikeras av tätortsbuss. Smidigast tar du dig med bil till E4:an som gör att du med lätthet tar dig till och från Jönköping.

Skola och barnomsorg
Norrängsskolan ligger i nära anslutning till området Brunstorp. Här finner du förskola samt skolår 1-6. Skolan håller även med fritidshem.

Kultur och nöjen
Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Husqvarna Garden, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

5,16 %

Ekonomi

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

1 457 253 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2018

HISS

finns

Förening

NAMN

BRF Solsidan 2

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

24

OM FÖRENINGEN

Brf Solsidan 2 äger fastigheten Hagstensgärdet 1:43 med adresserna Sikvägen 8,10 samt 12. Dessa uppfördes 2017-2018 och består sammanlagt av 24 lägenheter. Bostäderna uppfördes av företaget Tosito och inflyttning skedde i mars 2018. Totalt ägs 1 996 kvm vilka förvaltas av Jönköpingsbostäder.

Försäkring:
Fastigheten är fullvärdeförsäkrad vilket innefattar brandskada, vattenskada, inbrott, maskinskada, styrelseansvar, ohyra samt bostadsrättstillägget för samtliga lägenheter.

Gemensamma utrymmen:
Solsidan 2 är en del av samfällighetsföreningen som förvaltar gemensamma utrymmen och anläggningar så som garage, takterrass, mark och gångvägar. Utöver detta erbjuds bastu och övernattningslägenhet. Gemensamma grönytor samt en badbrygga tillhör samfällighetsföreningen Hagstensgärdet vilket Solsidan 2 är en del av.

Parkeringsmöjligheter:
Parkering är möjlig att överta från tidigare ägare, men ingår ej i månadsavgiften utan blir en separat kostnad. Denna kostnad uppgår i nuläget till 758 kr/månad

Avgiften:
I månadsavgiften ingår värme och vatten. Elkostnaden tillkommer och debiteras kvartalsvis.

Inga avgiftsförrändringar är beslutade men föreningen tar höjd för om det behöver genomföras på sikt.

Kommande renoveringar:
Samtal förs med Tosito angående uppförande av ett utvändigt cykelförråd på den norra gaveln av hus 1.
Diskussion kring laddstolpar pågår.

Föreningens ekonomi:
Föreningen har en god och stabil ekonomi med låg månadsavgift.

TV/bredband:
Fiber i husen genom Wetternet, Jönköping Energi. Man väljer tjänsteleverantör hos någon av deras samarbetspartners.

Ovan uppgifter kontrollerade med föreningens ordförande, 2022-09-27.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar
Årsredovisning 2021
Bostadsbeskrivning
Bostadsbeskrivning
Kommande

Karta

Jönköping Huskvarna Brunstorp

Sikvägen 10

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg