190
MED1981D98C596442C4A7EDAE360FFD97DD

På populär adress med närhet till allt!

Kommande®

Bromma Traneberg, Bromma

Sareksvägen 9

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,569 inkl värme, VA
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea33 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer00010
Byggår1936
Driftskostnad542 kr/månad

LÅG AVGIFT - BALKONG I SV - NÄRA TILL T-BANA
Mycket ljus och trevlig lägenhet med balkong i högt sydvästläge mot lummig baksida. Ljust kök med bra matplats. Härlig sällskapsdel som rymmer såväl soffhörna som säng. Helkaklat våtrum med golvvärme och förberett för tvättmaskin. Genomgående fina ytskikt. Välskött förening som 2019 sålde sista hyresrätten och med det bra tillskott i den redan goda ekonomin.

På några minuters promenad når du Alviks Torg med stort utbud av småbutiker samt T-bana, tvärbana och bussar. Med endast "en bro från stan" åtnjuter man här "det bästa av två världar". Brommas gemytliga atmosfär med ett skönt lugn med närhet till rekreation men ändå med Citypulsen på några minuters pendelavstånd.

Varmt välkommen på visning önskar Jan Malmgren HusmanHagberg

Om området

På cirka fyra kilometers avstånd från Stockholms city och ett stenkast från innerstan ligger trevliga Traneberg. En lätt kuperad och mycket lummig stadsdel med ett vackert läge nära Mälaren och trevliga vandringsstråk som bjuder in till avkoppling. Förutom att Traneberg är ett mycket trevligt och lugnt område så är också de goda kommunikationerna ett starkt skäl till att folk väljer att bosätta sig här.

Kommunikation

Tunnelbanan stannar på gångavstånd och tar cirka tio minuter till city. Från Alviks Torg avgår flera bussar mot Västerort och dessutom kan du ta tvärbanan till södra sidan stan via Essingeöarna och Gullmarsplan mot Sickla och norrut till Sundbyberg och Solna.

Närservice

I området finns utbud av butiker, restauranger samt skolor och dagis. Nere på Alviks Torg finns ytterligare utbud av affärer såsom välsorterad livsmedelsbutik, herr- och damkläder, skoaffär, blommor, inredningsbutik och när det är dags för att måla om hemma så har du Måleributiken uppe vid Alviksrondellen. Träningscenter och tennishall (SALK) ligger även det inom gångavstånd.

Viktiga dokument & länkar

Brf Snasahögarna 8 Nya Stadgar
Brf Snasahögarna 8 Årsred-19
Brf Snasahögarna 8 Energideklaration
Kommande

Bilder

Helglasad balkongdörr

Vy in mot rum

Vy över rum

Balkong med soligt läge

Plats för balkongmöbel

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Här erbjuds ett boende med perfekt lugnt läge i populära Traneberg. Ljus och genomgående lägenhet som ligger högt upp i huset och har balkong i bästa sydvästläge. Genomgående fin med ljust målade väggar och ekparkett på golv. Till lägenheten hör vindsförråd och matkällare som ger goda förvaringsmöjligheter.


Praktisk HALL med gott om plats för ytterkläder samt inbyggda garderober för extra förvaring. Vita väggar och ekparkett, ger en bra bas att möblera mot och ett enhetligt intryck.

Ljus SÄLLSKAPSDEL med stort fönster vilket ger bra ljusinsläpp. Utgång till balkong i högt sydvästläge mot lugn baksida. Här ryms såväl säng samt soffhörna. Bra takhöjd ger fin rymd. Ekparkett på golv och målade vita väggar i bruten nyans.

Rymligt och trivsamt KÖK med bra plats för matbordet framför fönster. Gott om förvaring och bra arbetsytor. Vita snickerier och bänkskivor i ek och rostfritt. Utrustat med gasspis, spisfläkt, kyl/frys samt diskmaskin. Målade väggar i vit nyans samt ekparkett på golv.

I vitt kaklat BADRUM med klinker på golv med golvvärme via elslingor. Rymligt med plats för dusch bakom draperi. Handfat, wc, handdukstork samt badrumsskåp. Här är det förberett för tvättmaskin.

Sammanfattningsvis ett mycket trivsamt boende lugnt beläget på lugna Sareksvägen. Centralt läge i området med endast ett stenkast från Alviks torg med affärer. T-bana och tvärbanan. Låg avgift och fint skick ger bekymmersfritt boende.

Varmt välkommen till Sareksvägen 9
Antal rum
1 rum
Boarea
33 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3
Avgift
SEK 1,569 inkl värme, VA
Driftskostnad
SEK 6,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,300
Försäkring
SEK 1,500
Övrigt
SEK 2,700
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Övrigt avser fast kostnad för gas
Andel i föreningen
3.819 %
Andel av årsavgiften
3.36903 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1936
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 11/12/2009
Energiprestanda
235 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Övriga byggnader
Till lägenheten hör ett vindsförråd och en matkällare.
Förening
Namn
Brf Snasahögarna 8
Om föreningen
Brf Snasahögarna 8 förvärvade fastigheten 2007 och består av 18 st lägenheter varav samtliga är upplåtna med bostadsrätt på adresserna Sareksvägen 7, 9 och 11. Föreningen upplät sista hyresrätten 2019 och fick med det ett bra kapitaltillskott till den redan goda ekonomin. Man har 3,3milj i lån (5,3milj 2018) och med det ca 3 700Kr/kvm i belåningsgrad.

I föreningen finns en gemensam tvättstuga bestående av två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt ett separat torkrum.
Antal lägenheter
18
Tv och bredband
TV & Bredband vi comhem se www.comhem.se för utbud och priser.
Parkering
Föreningen har 4st parkeringsplatser 375:-/m och 3st garageplatser 800:-/m fn kö. I övrigt boendeparkering 500kr/m (zon 5) på gatorna i området.
Renoveringar
Renovering av tvättstuga 2018
Renovering av föreningslokal 2018
Renovering av mark vid entré 2018
Bergvärme 2017 Installation av bergvärme som energibesparande åtgärd
Takomläggning 2016
Nytt tak Energiglas 2016
Montering av energiglas i samtliga lägenheter som energibesparande åtgärd Byte av torkskåp 2016 Renovering av portar 2015
Installation av vattensparventiler 2015
Installation i samtliga lägenheter som energibesparande åtgärd Injustering av värmesystem 2015 Radiatorventiler och termostater 2014
Byte av radiatorventiler och termostater i lägenhet 1, 3, 5, 14, 16 och 18 samt källare
Stamventiler 2014 Byte av samtliga stamventiler
Stamspolning 2014
Samtliga stammar OVK 2014 Godkänd
Byte av torktumlare 2013
Målning av fönster och balkongdörrar 2010
Putsning av fasad 2009
Elstigare 2007
Stambyte 2007
Ekonomi
Årsavgifterna sänktes 2018-01-01 med 3 % och 2017-01-01 med 6 %.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,183
Pantsättningsavgift
SEK 473

Karta

Bromma Traneberg Bromma

Sareksvägen 9

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg